- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един тъп въпрос към момичетата
Знам, че въпросът ми е мноооого тъп, но исках да попитам. Момичета, не ви ли беше срам при първия път пред приятеля ви от кръвта при разкъсването?
няма нищо срамно
Кой каквото си направи си е за главата му
Не, от абсолютно нищо не ме беше срам.
Според мен ако се срамуваш и т.н не си готова за секс.
Хах....то тва си е нещо нормално няма нищо срамно. Мен лично не ме притесняват тея работи.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Ами при мен имаше доста кървене и ми беше неприятно, че се налагаше да прекъсваме,но чак да ме е било срам не.Човекът прояви разбиране,нормално е.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
100% не казваш и кога си в цикъл на приятеля си![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
не нормално е
.. не. Той знаеше, че съм девствена и може да има кървене, но така и нямаше някакво кръвотечение. Не ме е било срам нито от това, нито от нещо друго![]()
не съм правила секс ама от кво тряа да ме е срам това е нщ напълно нормално![]()
ми неепри мен нямаше кръв,2-3 капки бяха .вс е различен!
love is gone!
Ако те е срам .. какво изобщо правиш с този човек ?!
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Какво да ме е срам?Твърде ми е близак,че да ме е срам,а и нямаше кръв...![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
То, оставаше и от кръвта да ме е срам... Не, разбира се. Мисля, че съм попаднала на точното момче и му имам огромно доверие, пък и той ме предразполага и ми доказва, че държи на мен. Няма нищо срамно, пък и кръвта не е много, при мен беше само малко, а при други момичета изобщо няма...
..
Търсещият щастие е като пияния,който не може да намери пътя към дома си,но все пак знае,че има дом! ;]
Мислех че ще е леко неприятно, но не ме беше срам. А когато го направихме изобщо нямаше кръв и всичко си мина окей.![]()
не
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
мен пък ми беше неудобно - не само от кръвта а и от цялата ситуация.Е в крайна сметка нямаше място за притеснения. Спокойно.
'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!
Амии честно да си кажа изобщо не се бях замисляла за това, повече се притеснявах от самия акт, да не стане нещоизобщо не съм го мислила
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Каква кръв, какво разкъсване ??
Звучи все е едно егати касапницата.
Тц, не ме е било никога срам . Не ме е срам и от това, че имам менструален цикъл и нося превръзки , тампони през това време.
Тъкмо вчера обяснявах на приятеля ми схемата с превръзките, защото той искаше да си вземе една за памперс![]()
![]()
На жените им тече кръв . Текът им и разни други неща. Това е твърде нормално. Ако има момиче, което да го е срам и момче, което да се ужасява от това - тези хора не са достатъчно зрели за секс.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не се притеснявах от кръвта, нито ме беше срам,нито ме болеше. Все пак с момчето бяхме заедно от 8 месеца...Голяма любов беше![]()
Ако теб те е срам значи не си готова, а не прави неща за които не си готова! По-късно може е да съжаляваш..
Единствено ме беше срам,ако по някакъв начин нацапам чаршафа,защото майка му после нали трябва да го изпере и ще ми бъде неудобно.
Иначе за самото текане на кръв,НЕ,защото той знаеше,че съм девствена и беше подготвен и се отнасяше с нужното внимание.
а ако си порежеш пръста на капачка от "Шуменско" и ТОЙ случайно го види,срам ли ще те е?
айде,стига глупости.
we are rockstars.