- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета харесвате ли по-тъмни момичета ?
Куцо, кьораво, сакато, путка има ли, е злато.Първоначално написано от kartacha
Жалко. Повечето мъже сте меко казано свине. Смятам го за нелепо. Няма повече да спамим темата, която така или иначе е глупава (мое мнение). Ти продължавай да се дървиш на всичко де шава и .. със здраве!![]()
Много правилна приказка.Първоначално написано от FreakBitch
Това че ни обиждаш на свине, въобще не ме трогва. Вие имате много завишени критерии. Това е положението. Като не ти харесваме, стани монахиня.
Къде е опцията за промяна на сексуалната ориентация?Първоначално написано от kartacha
Не казах ВСИЧКИ мъже, а ПОВЕЧЕТО. Смятам, че съм намерила това, което ми трябва и ме удовлетворява, което е доказателство, че явно не всички сте такива. Шанс.
Или просто сме и изкусни лъжци. Ще го осъзнаеш малко по-късно.Първоначално написано от FreakBitch
Хах да да... И кво - жените тр си сменят сексуалната ориентация защото повечето мъже са лъжливи свине?? Ми не... А на теб да ти е идвало на ум, че жените са изкусни манипулаторки...Първоначално написано от kartacha
Не съм си отворил и устата за сексуалната ориентация.Първоначално написано от glamouros
Ясно ми е за манипулацията. Мъчат се да ме манипулират по 10 пъти на ден. НЯМА или почти няма мъж, който да не знае, че го манипулират. Просто на някои им е удобно да се носят по течението и не ги бръсне, че се обезличават.
Боже, къде се дянаха любовта, хармонията, личностното напасване и взаимните компромиси!??
Защо една връзка трябва да опира само до лъжи, манипулиране и секс?
Дянаха се там, откъдето са дошли. В романтичните книжки и истории...Първоначално написано от FreakBitch
А не си ли се замислял, че има толкова изкусни манипулаторки, които манипулират лъжците така. че да не се усетят...Не съм виждала такива, но 100% има такива жени. + това лъжеца понякога сам лъже себе си и може изобщо да не усети, че е манипулиран
Нали?
Първоначално написано от kartacha
По тази логика, предпочитам да си живея в романчето, от колкото в действителността, каквото е според теб.Първоначално написано от kartacha
Няма я красотата. Няма го щастието. Има само взаимополза, а методите са лъжи и манипулации. Отказвам да живея в това!
kartacha обаче ме кефи. Почти колкото umri.
По темата - не харесвам мангалки.
Welcome to the Jungle...
Те са форумните богове.Няма техен коментар,който да не ме развеселява адски много.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Абе хора едва ли някой се интересува от моето мнение ама пак ще го кажа коса предпочитаемо руса може и брунетка ама никога червенокоса.
нали някъде към 1.60 см. Да не са някви огромни гърдите и колкото крака ми ама да не са някви плоски.тялото нали да е тънко ама не няква като клечка.хубаво стегнато дупе и много хубави бедра
Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno
Перфектен човек няма! Няма и да има.Всеки си има положителни и отрицателни страни (форми),но щом обичаш този някой всичко губи значение.
Като искате руса мацка с 3 метра крака,100 гръдна и 60 см талия...ами купете си Барбита.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...