- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Стягане на косъм
Здравейте...
Нз колко от вас са усещали тази болка, обаче на мен вече ми писна!
Понеже честичко ходя с вързана коса или на кок и към края на деня усещам едно ужасяващо стягане горе на главата и когато тръгна да си "направя масаж" на самия скалп е адската болка!Ужасно е....тоооолкова много стяга и боли, че накрая си помислих, че е от постоянното връзване...
А вие как мислите?
и аз съм го усещала, но не знам какво точно![]()
аз като я стегна повече и на високо и усещам, че ми тежи...![]()
от стягането на ластика е и аз съм го усещала недей да стягаш го стягаш толкова много и няма да те боли така
Поноси се известно време без ластик и после започни отново, ако искаш, но не стягай прекалено.Точно от него си е, наистина.![]()
И мен ме боли така когато се вържа. Просто не стягай много ластика и от време на време си развръзвай косата, за да "почине".
Humans need fantasy to be human.
Първоначално написано от ValLoveYa
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
не стягай ластика :P![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ужасно е,винаги когато съм вързана ми се получава![]()
ми аз заради това стягане сега съм с обръсната глава.И макар че сега се чуствам по-секси,косата ми си липсва...мдамм...
охх УЖАСНО ЕЕ!! .. и аз като ме мързи да се плета връзвам една висока опашка и после имам чувството, че са ми опъвали лицето целия ден ..![]()
тоо .. не случайно са казали, че не е много хубаво постоянно да се връзва косата ама ..![]()
.. връзвай се по - хлабаво![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много е неприятно.. не знам как да го избегнеш освен, ако не спреш да се връзваш толкова често..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
не стягай ластика толкова...или пък ходи на плитка
Hostis Honori Invidia