- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Равносметка за първи срок.
Постигнах много добри резултати, но положих изключително много труд... не знам дали и втория срок ще мога да издържа на същото темпо![]()
Лол, намерих си моето АЗ.Първоначално написано от bebzgirl
Аз съм същия- абсолючно същия.
2-я срок съм си обещал да изкарвам само 6 и 5 за срочни оценки.
Ще направя всичко възможно да имам над 5.50
Първия срок го почнах добре, но когато дойде края на срока се стегнах за да си оправя оценките. Дано втория срок продължа така.
Първоначално написано от Cybershot
успех с простотията
За мен беше добър срок,но малко мързел имаше.. Втория срок искам да се организирам по-добре,за да имам време и за повече спорт. Ще видим как ще стане,живот и здраве,само повече желание и всичко е под контрол.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от FamousFLAWLESS
Първоначално написано от bloodyF
при нас само че е химик... 15 човека от класа имаме 2ки при него .. е тва е :Х
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Така...
1. Да се стегна повече особено по химия и математика![]()
2.По-малко компютър, трябва да се ограничавам...
3.По-добри оценки, щото този път уж се стараех, пък резултатите... пак не са впечатляващи!![]()
Епа доволна съм...Сега тука няма да се претоварвам и да се стресирам заради даскалото,я!
0т това даскало не ми остава време за книжки
![]()
и да уча и да не уча всички учители са зле..
набеден съм,но иначе те винаги трябва да са прави..свине
не се изказвай неподготвен,прасе
- завърших с шестица, но бях на тръни.. ще го давам по-спокойно, няма да се връзвам на всякакви глупости
- ще обясня на заместник директорката, че предметът и е тъп, че тя е зле и че въобще не е това, което си мисли.. културно.
- ще си изградя по-здравословен режим (оо, да, вярвам си)
- ще запиша някакъв спорт
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
-Беше отличен срокк!!!
-Математикатааа.....ах тоя срок 5 другия дано 6 (писна ми тая само да пише оценки по симпатии.като кажа да ме дигне тая си дига само отличниците пу да я *** в математикатааааа![]()
![]()
![]()
)
Ще й кажа на тая по ФВС, че първо трябва да се научи да бие сервис, без да забива в мрежата, че трябва да спре да се пази и да вика, когато топката идва към нея и да се научи да вкарва поне 1 кош, пък после да ми пише 5 за срока![]()
Не съм вече ученик, но да пусна и аз тука нещо. Другият семестър по-организирано и без поправки на сесията![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Само по Математика имам проблеми и то доста тая дъртата крава ще ми пише двойка![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Място за лична реклама:P
междусрочни: отличен и мн. добърнищо по-надолу
![]()
срочни: отличен по всичко :P :P
ммм... седми клас съм... и накрая изпити, амаа ще го преживея
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Тоя срок беше много зле. Най-ниският ми успех до сега през годините.
Вторият срок определено трябва да се учи повече !!
И спря да се върти за миг земята..
Повече учене втория срок, определено.. успеха от първия срок е доста добре, като за мен, но 2рия срок ще имам дооста гадни предмети така че трябва да запазя поне досегашния успех ...![]()
Първоначално написано от burpp
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Учене му е мамка му как става другите ей така изкарват 5-6 аз се по трудния начин.![]()
Не съм научена да се подмазвам.![]()
Хах най-накрая някой като мене :Д .... тая по музика всеки път ме гони от час ... дърта крава ... охх добре чее един приятел я напсува чее азз направо пак при директорката -> ъмм не мерси ...Първоначално написано от burpp
Тва с глупоста и аз трябва го направя :дд ... кво ше се запомня иначе :Д
я мислех че съм само аз този който мисли 2рия срок просто да го завърши и да се сцепи от простотии да го запомнат!Първоначално написано от Cybershot
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Първоначално написано от FamousFLAWLESS