- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко от хората тук
са девствени и само се правят,че разбират от секс,а всъщност по цял ден киснат в този форум.Аз казвам 90%.
Малко са тези който ще си признаят, че само се правят на разбирачи, а всъщтност секс през живота си не са правили.
пс за протокола не съм девствена
Аз не съм правил секс,но имам добро сексуално образование и кво ?Иначе и според мен 90% от форума не е правил,но иначе ако има анкета 85% ще напишат,че са правили
![]()
всъщТност донякъде се досещам що не си девственаПървоначално написано от SeXyMaCka
съгласна съм със SeXyMaCka![]()
Аз ще ставам монахиня и съм се отрекла подобни плътски удоволствия.
A сега сериозно-може и по 30 партньора да са имали,а пак хал хабер да си нямат.Познавам девствени с по-добра сексуална култура от хора с много опит.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Това, че някой не е правил секс не значи, че няма елементарната сексуална култура. Както и обратното, което дори е по-често срещано.. Някви лапета, които иначе са тръгнали да го правят, но питат забременява ли се от свирка.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Много се нареждамеПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
Ако темата и най-вече процентите в нея са сериозни ... То на автора му куца математиката на 100%![]()
И за да не е спам - Не съм девствена.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не мога да разбера като нито познаваш някой от форума най-малкото кво ти пука дали знае дали си или не си девствен axxahhxa..Пък и в очите ти да се смее се тая переш му два юмрука и да вари в някоя болницаПървоначално написано от thoronaro
![]()
Ем то аз на еидн купон в пловдив... бяхме в един апартамент пияни заляни 2 момчета 2 момичета и нали "ще правим секс" и кфо ;дд съблякохме се айде... ние момчетата девствени.. момичетата не... и нали почнахме... 2 мушвания и съм заспал![]()
![]()
![]()
така че аз не се смятам за девствен.... ;дддд
но имам доста добра сексуална култура ;дд
аз 95%
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Не не не не не xahaxhaxh заспал докато му правят свиркаПървоначално написано от MilanowPz
![]()
Я,ти да си признаеш кой от форума те разочарова,изказвайки невярни твърдения по въпрос ,който те засяга,та така си си вдигнал мерника и си тръгнал да оплюваш хорските възможности,хм??
Теорията е не винаги съвместима с практиката,ако ме разбираш.
Може да не си правил секс,но да си добре запознат и образован.
Може да го правиш всекидневно,а да не знаеш елементарни неща ,както често се случва напоследък,поради което са зачестили случаите на бременни девойки на детска възраст.)
Ами нека поне да са образовани хората, пък да говорят квото искат.
Почти на същото мнение съм казвам Почти!Първоначално написано от burpp
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Ама пък си фен на яка група.Първоначално написано от KoRnFan
![]()
На колко си години ?Първоначално написано от adidaskataWE
![]()
КИРИЛИЦАТА е задължителна.
амк933
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
И мен бройте.Първоначално написано от DownloadVirus
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
И аз, и аз...срамежлив съм![]()
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet