- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плочки за момичета
моля ви искам да си направя плочки на корема ама не знам как някаква идея ?
If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?
Упражнения с натоварване на корема !..Коремни преси , може би !..![]()
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Момиче с плочки е СУУПЕР ГРОЗНО !
Последно редактирано от katii : 01-15-2012 на 17:47
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
^ Глупости!! .. толкова е яко! Разбира се, не много релефни ..
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
ако са малко изразени е супер яко
коремни преси виж видовете в нета
Живота е рисуване без гума за триене... : )
нищо не съм обърквала просто искам плочки .. не като на мъжете а леко загатнати http://www.google.bg/imgres?q=plochk...1t:429,r:0,s:0 като тези ...
If you can't be with the one who you love will you state with the one who loves you?
на мен не ми харесват изобщо за момиче. Прави къси преси и други упражнения, които натоварват долната част от корема. Прави кардио и тва е. А и не се тъпчи с глупости ;д
И да се скъсаш от коремни преси ако има мазнини по корема плочки няма да се покажат. Те ще са там, но ще са скрити зад пласт сланинка. Трябва да намалиш процента подкожни мазнини, за да придобиеш релеф.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Темата не е дали е гадно или не, а как се прави. Щом на авторката й харесва нека си работи за плочки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Коремни преси...
И храненето също е важно де - спри газираното и fast food-a, храни се здравословно, както казаха - вечер яж малко и преди 7..
Иначе и на мен не ми харесва момиче с плочки, но всеки си решава.
и аз не ги харесвам много изразените, но просто така да бъде стегнат корема, а не като някоя културистка
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Хора, спрете сеее! Кажете как се прави, не дали ви харесват или не! Не знам какви момчета сте, но тези които аз познавам много се възхищават на поддържани момичета, особено с такива коремчета, но всеки сам си избира
Та за тези мазнини, как се махат - с кардио ли ?
Ох,спрете с тези глупости за яденето до 19ч. ...Аз като ставам в 14ч. и ям поне 2 часа след ядене к'во?!Трябва само да закусвам ли?!Важното е последното хранене да е поне 2-3 часа преди лягане.
Що се отнася до мазнините - кардио и правилно хранене.
А относно коремните мускули - упражнения за корем и голямо постоянство,защото резултата се появява след доста време (най-вече при момичетата).
Логично е о.0
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Четох, че мускулите трябва да си почиват поне 36 часа иначе нямало смисъл, защото не могат да се възстановяват и се натоварват излишно.. дали е така или по - точно, точно 36 часа ли почивка трябва да се прави.
^ Абсолютно, или хората които си лягат към 2-3 ако ядат в 7 после ще умрат от глад ..