.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

преписване със слушалки от телефона

вие преписвали ли сте така,хващали ли са ви
    искам по изпита по анатомия да преписвам така,ама тя професорката после ако реши ще пита устно,но може и да не пита
    какво да паря имам дълга коса,друг път съм правила така-1 път и не ме хванаха??

Обмисляла съм го като трябваше да казва една приятелка ' Опълченците на Шипка '
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    изпит по анатомия? лекар ли ще ставаш [в университет ли си] или просто по Биология нещо? щото ако си в университет и учиш за лекар не е ника добра идея да преписваш....
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правил съм го докато писахме ЛИС по литература...
    Записвам го на звукозапис, слагам едната слушалка и с Play/pause
    до края...

Голям фен Аватара на LeDa
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    изпит по анатомия? лекар ли ще ставаш [в университет ли си] или просто по Биология нещо? щото ако си в университет и учиш за лекар не е ника добра идея да преписваш....
    +1
    Въобще ако учиш нещо, при което по-късно като го практикуваш от теб ще зависят животите на други хора ....

Аз веднъж мин. година направих това като трябваше да казвам Опълченците на Шипка ;д ама съвсем се обърках защото понякога се бавя и махнах слушалките и продължих сама..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Цитирай Първоначално написано от LaChupacabra
    +1
    Въобще ако учиш нещо, при което по-късно като го практикуваш от теб ще зависят животите на други хора ....
    Ей заради това ходя на 2-3 различни лекари всеки път, дори и за най-обикновени кръвни изследвания. Аман от некадърници.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    LeDa написа:
    LaChupacabra написа:

+1
    ++

Щом ще учиш за такъв отговорен занаят забрави преписването!Учи здраво,ако не те мързи,просто се откажи.Лекарите трябва да имат много знания и да са отговорни,а това не се постига с преписване,а с много учене и практика!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    London,UK.. :)
    Е пък представи си, че изведнъж ти се изключи телефона и какво правим?! .. Или пък батерията .. учи си по-добре нищо няма да ти стане повярвай ми !! краен вариант са добрите стари пищови ..
    I'm about to lose my mind
    You've been gone for so long
    I'm running out of time
    I need a doctor
    Call me a doctor
    I need a doctor, doctor
    To bring me back to LIFE..!!
    ..BrInG mE bAcK tO lIfE..
    [music]

Една съученичка си прави така класното по литература и учителката се направи, че не вижда, ама като връщаше писаниците, нейните не ги върна, а просто я сложи сама на чин и й каза да напише всичко на ново. Та, сама си прави сметката. Много зависи от учителя- дали е блейка или наблюдава.

Град
    София
    Не е толкова елементарно колкото си мислтие,щото не знаете в какъв порядък ще ви се паднат въпрости и,ако записа е малко по-дългичък ще загубите много време в търсене на нужната информация...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си