- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- АНКЕТА-дамски превръзки :)
E, ето една анкета, за това какви дамски превръзки използвате.Просто искам да разбера кои са най-използваните![]()
Има такива теми... но както и да е
always
discreet
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
имаше такива теми :P
Просто аз
обикновени безименни нощни дамски превръзки за през нощтапрез деня тампони се използват, иначе става опасно
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
Always, но напоследък Everbel.Искам да си взема и от тези Naturellla.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Always,Everbel,Discreet и си взех да пробвам Naturella ама чакам да ми дойде![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
И аз така,от Always бях получила някакви обриви,а напоследък използвам NaturellaПървоначално написано от mmKamm
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Always ultra - с тях се чувствам най-добре![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Обикновени безименни. Не искам разни ароматизиращи алергизиращи субстанции *там*.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Always ultra sensitive
Не съм навътре с нещата, използвала съм само либрес и олуейс и съм доволна от олуейс повече!Определено гласувах за тях![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Каквито набарам в магазина обикновенно, но и с тампони ми е доста удобно, така че каквото хвана, честно не си падам заробена по някоя определена маркаИначе напоследък съм забелязала че с майка ми предимно everbel купуваме
![]()
Само и единствено Always и то нощните, че ми се струва най-безопасноНо ако нямам вече в краен случай ще използвам нещо друго.Но до сега винаги съм ползвала само тях
![]()
everbel
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Използвам Always, Everbel и тампони O.B Normal
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
И азПървоначално написано от Len4etyYyy
![]()
![]()
![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
+Първоначално написано от LovelyGirl
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Always ultra i Discreet.
Always си купувам, но много се замислям дали тия Натурела си струват![]()
Евърбел въобще не ми харесват, прекалено са ми груби нещо, Always също ...е, не всички, но моят фаворит си остава Либрес.Наистина са си супер превръзките.
Хич и не обмислям да ги сменям, особено пък за някакви измислени си там Натурели, простотии..![]()
Това, което е лесно, не е интересно.