.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Мега фен Аватара на FuckingFreak

Нокти вдъхновени от Christian Louboutin

За да не се чудите какво е направо пускам статията : http://woman.hotnews.bg/n/nokti-vduh...uvki.6681.html .. Отдолу гледам, че има урок, но той е с изкуствени нокти. Преди време една приятелка беше с такива и така брутално си счупи единия, че чак истинския нокът и беше до половината, абе гадна картинка.. И от тогава съм твърдо против тях, имам фобия да не се случи същото и с мен В момента си пускам моите, ама са много чупливи и утре ще ходя да си взема заздравител, че моят свърши. Ако може да ми кажете някоя добра марка изкуствени нокти, които по възможност сте изпробвали, или направо да се откажа от тях ? Супер много ми харесва този маникюр, нямам възможност да си купя оригинални обувки на Louboutin и затова ще си нося ноктите така
    А и също така някакъв заздравител може ли да ми препоръчате? Преди бях с един розов на perfect ама май нищо не правеше .. Четох предишни теми, но в никоя конкретно не се пита за заздравител. Споделят се мнения за калциевия гел и активния заздравител на perfect, но в последствие видях че има и на Импала и се двуомя.. Та вие от кой сте доволни? Благодаря че отделихте време да го прочетете ;д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За изкуствени нокти не мога да препоръчам нищо по простата причина, че си отглеждам естествени такива.
    Заздравител-

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    - за изкуствени нокти не знам
    - Икаров :P

Мега фен Аватара на Hilary_
    на Perfect имам синичкия (води се 5 в 1) и лилавия (Active hardener) .. мм не съм остана кой знае колко очарована, но при мен проблема идва и от витамините ..
    Хубави отзиви съм чувала за OPI .. ако ти се дават 40 лева ти предлагам за него да ги вложиш! ..

п.п. макар, че сега като погледнах в един сайт има и 'Заздравител за естествени нокти', който ти е 19лв ..
    ако искаш мога да ти копна сайта да ги разгледаш?

Моите нокти бяха в много лошо състояние, чупеха се, направо се ронеха, не знам от какво.
    Аптекарката ми предложи да ги мажа с Геритамин-дупчиш капсулата с игла и втриваш. Взех си и маслото на Икаров за нокти. Не знам от кое от двете, но сега са ми ок - лъскави и твърди. Даже там, където се деляха на пластове, вече са гладки.
    Успех.
    <-- това е мнение в някакъв друг форум ... нямам представа дали действа .. надявам се да съм помогнала
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Благодаря на всички които писаха Утре ще изляза и ще си купя заздравител и това масло на Икаров..
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

гледам един на Avon от серията Nail Experts - Grow Potion към 6 лева . Той е за растеж . „по-здрави и дълги нокти за няколко дни“

Мега фен Аватара на iiordanova
    За заздравител или ОПИ , или Мейбълин
    На Мейбълин е много добър .. струва около 8 лева

Идеята за маникюра е много добра , скоро я видях и наистина е оригинална.

Мега фен Аватара на vagarious
    За заздравител, ти препоръчвам Калциев Гел на Перфект.С него се мажа всеки ден и за 2 седмици вече порастнаха сравнително много, а ги бях отрязала съвсем.

Значи ще е или калциевия или онзи 3 в 1.. А понеже ще си взема и на Икаров маслото, колко пъти в седмицата трябва да се нанася?
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ^най-добре е всеки ден, но ако не можеш поне 2 пъти в седмицата

Страхотни нокти!!! Някой да знае как могат да се направят на истински нокти?

^ Преди малко понеже целия ден ми е някакво вдъхновено се мацнах отдолу само че с лилав лак. Става, ама е голяма играчка. Значи виж какво направих аз :
    1. Намазах отдолу пръстите със зехтин, съвсем малко, няколко капки. В следващите стъпки ще разбереш защо. Чакаш да попие 2-3 минути.
    2. Взимаш лака, аз лакирах средния пръст и с помощта на палеца издърпвах кожата надолу за да не ми пречи. Не се притеснявай, че си си омацала и пръста.
    3. След като е изсъхнало, започваш да чоплиш/белиш излишния лак. Понеже преди си намазала кожата със зехтин и в момента тя е достатъчно мазна за да може лака се отлепи.
    Също така трябват ти плътни и гъсти лакове, не редки за да не повтаряш 101 пъти, но не и твърде гъсти за да не остават черти от четката..
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

такаа значи аз имам 3в1-то ии абее днес почвам да се мажа ако искате ще пиша след седмица да видим как е

3в1-то на мен изобщо не ми помогна. Даже си мисля, че от него още повече почнаха да ми се разслояват и чупят ноктите. Взех си маслото на Икаров и от няколко дена се мажа по 1-2 пъти на ден. Не знам колко ще ми заздрави ноктите, ще видим.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си