.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

90-ДНЕВНАТА ДИЕТА! :)

Здравейтееее! Сигурно повечето от вас са чували за 90 -дневната диета. Някой изпробвал ли я е ? Ще се радвам ако споделите резултати, ако сте Аз съм на този режим от 1 седмица, но още не съм се теглила Какво мислите за нея, мнения?

Залагам на упражненията със собствена тежест и повече повторения, но според мен действа забележително, защото мои приятели са я изпробвали и са доволни

Мега фен Аватара на Mi6inka
    доста мои познати постигнаха удивителен резултата за около 2 месеца... харесвам тази диета, защото не те ограничава от нищо, сваляш постепенно ( което е много важно за здравето ти ), не е трудна и не умираш от глад както в повечето.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Диети в юношеска възраст не са препоръчителни,но все пак ти си решаваш какво да правиш.. ((:
    - За 90 дневната от личен опит нищо не мога да ти кажа,но доста хора са доволни от него..
    - Но аз ти препоръчвам да се храниш здравословно и да правиш упражнения..Уверявам те,че ще има ефект от това ((:
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Като се претеглиш, не очаквай някакви фрапиращи резултати, още повече и ако не правиш упражнения. Преди Коледните празници я изпробвах, имаше ефект, но дойдоха ли просто си върнах всичко обратно. И сега съм си ядене на корем, каквото и когато поискам, но съм си изградила режим от упражнения сутрин след ставане и вечер преди лягане. Тази диета се води здравословна, а здравословно сваляне е по килограм на 2 седмици, тоест половин килограм за 1, тоест за времето което си я практикувала няма да забележиш видими резултати.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Дават я да се смъкват около 18 - 25 кг. за 3 месеца. Аз нямам нужда да смъквам толкова много, имам да смъквам само някое друго кило- от суета и незнам има ли смисъл да я продължавам след като споделяш, че си си върнала килограмите след като си я спряла

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от MayFlower
    Дават я да се смъкват около 18 - 25 кг. за 3 месеца. Аз нямам нужда да смъквам толкова много, имам да смъквам само някое друго кило- от суета и незнам има ли смисъл да я продължавам след като споделяш, че си си върнала килограмите след като си я спряла

Разбира се, че можеш да свалиш толкова килограми ...само, че трябва да си 130 килограмова, примерно
    А ..иначе... ако след като спреш с диетата не започнеш да се тъпчеш редовно с всевъзможни пици, дюнери, понички, макдоналдс и прочие...а продължиш да спазваш някакъв по-приемлив хранителен режим ( нямам предвид да не ядеш почти нищо ) и разбира се упражнения, няма да върнеш килограмите

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не не, грешно си ме разбрала. Около Коледа се събрахме буквално цялото семейство, което става само 2 пъти в годината. То не бяха шоколадови дядо коледовци, шоколади, сърми, баници,питки ... Не си върнах свалените 4 кг, но поне 2 от тях ги качих.. След като се натъпках с тези ястия имаше ли смисъл да си мисля, че все още съм на диета
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Ясно! Сега вече те разбрах Сега си мисля, че при мен няма ефект, защото се гледам в огледалото и съм си абсолютно същата, но сигурно е защото съм още в началото на режима..

Благодаря ви много за коментарите, големи сте сладури!

Някой с по-различно мнение ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си