- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.5
xSANYAx,не се отнасяше за теб.
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1601328_n.jpg за това говоря ..пълен ужас.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
A,да,за тоа те подкрепям с 2 ръцеПървоначално написано от neeDaBosS
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Страхотна!!Първоначално написано от Infinity
![]()
На тази страница само двете ни съфорумки крепят положението.. Иначе е трагично.![]()
Има нейни снимки вече, но за да не е спам. Убийствено красива е!!
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..
Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
Той си тръгва.
Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..
gummy bears![]()
В.
Кристина Милева:
http://www.ivetfashion.com/images/gallery/104e0d6e.jpg
http://i1.dir-i.net/CMS/2009/07/02/a_qc9ru8.jpg
http://images.ibox.bg/2011/04/16/kri...va/519x680.jpg
Не знам дали е пускана, но пък е красива.
Като постнете някакви с професионален грим и снимки, та чак ставате смешни после като кажете 'ама е много красива'.., а кой не би бил много красив с професионален грим, прическа и апарат?
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Не ме карай да пускам снимки на момичета които със всичко изброено пак са си грозни. Грима подчертава красивото, но не прикрива напълно грозното. Ако с професионален грим и прическа всички изглеждаха като от списание, пластичните хирурзи щяха да фалират. Грима не може да прикрие напълно всички дефекти, като ужасно кривия нос например. Професионалната фотосесия, грим, прическа няма как да прикрият самото излъчване което идва от вътре.Първоначално написано от sladkish_14
Сори за спама.
Тая страница нещо не ме радва.. Само последните три снимки на момичетата от поста на Colouring ме кефят и то не много..
Адски чаровна е. ;х
![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
В България има много красавици.Проблема на българските момичета е ,че са много изкуствени.Мацат по 2 тона ФДТ и пудра ,правят си толкова обем се 1 са бръкнали в контакта .. 3 ПЪТИ,обличат супер тесни дрешки ..20 сантиметрови токчета .. и се мислят за красиви и оригинални.Забравих силикона ,който е навсякъде като се почне от косата та се стигне до кракатаЕ естествно има и хубави момичета ,примерно Диана Попова(от love.net и стъклен дом).Не мога да кажа ,че е една от най-естесвените ,но има чар в нея и няма онова тъпо селко изражение като Николета Лозанова (сигурно сега съм обидила 90% от потребителите в сайта
)
аз съм кръвно обиден, кво против имаш високите токчета и силикона?? дай всички да тръгнат с някви кецове майна и да си седят с малки цици....Първоначално написано от infected9
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тос пък и той експерт се обади. Като искаш големи гърди ходи на село и си хвани някоя дето и за крава може да мине, redneck.Първоначално написано от tuzaro
МОМЧЕ
Никого не защитавам,обаче супер тъпото изказване вадиш..един вид,че момичетата с големи гърди са все едно крави,никва разлика..това че твоят идеал за красива жена е смъкната,плоска и груба не значи,че всички останали са кравиПървоначално написано от dunce
![]()
Хехехехеехеее....ама много сте забавни! Всичките вадите еб*ти логиката! (:
1. Красотата на една жена НЕ Е в циците, за бога...що за кретен трябва да си, за да зяпаш само там...пфф....
2.Вярно не е много хубаво момичето съвсем да е плоско или пък млекоцентрала и за това всеки има различен рамер гърди!
3.Това, че е изказала мнение не значи че идеалът й/му е: смъкната,плоска и груба !!!
4.Все пак всеки има своите гледни точки (:
сори за спама,как й беше фейсбук-аа?Първоначално написано от Cucko0
м не мисля да го давам по форумите не ,че нещо ама все пак....казва се Йоана
Hostis Honori Invidia
Хехехе , бившата ми съученичкаПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
![]()
![]()