.
Отговор в тема
Страница 19 от 102 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2539
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Оф не стигаше, че тая загрози цялата предна страница ми ти ся копираш 24724324 снимки, за да напишеш едно изречение

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5067652_n.jpg - ляво.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2096227_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1150739_n.jpg
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    м не мисля да го давам по форумите не ,че нещо ама все пак....казва се Йоана
    Знам,че е Йоана,имах й го,но вече не.. ии бяхме от една агенция за това...мерси иначе.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Никого не защитавам,обаче супер тъпото изказване вадиш..един вид,че момичетата с големи гърди са все едно крави,никва разлика..това че твоят идеал за красива жена е смъкната,плоска и груба не значи,че всички останали са крави
    Ти с изказването си не падаш по-долу от мене.. От твоя коментар мога само да заключа, че си се обидила, щото си с големи гърди, и в същото време смяташ по-слабите за грозни и неприятни. А аз с мнението си изобщо нямах това предвид, просто ми е писнало от тоя тип, дето навсякъде трябва да показва "идеала" си за красота. Infected9 е написал, че много от момичетата в България са изкуствени (никъде по света няма да видиш да си слагат 2 тона ФДТ и да си правят такива прически, или то поне не масово). Пък за силикона изобщо няма да коментирам..

едит: Megiboom си го е казала много добре.
    МОМЧЕ

Супер фен Аватара на dead_princess
    Да бе..вие добре ли сте? Влезте в някой случаен tumblr и вижте какъв е техния "идеал" и колко по-нацапани са.. но важното е да обиждаме на маса и да се правим на многознайковци.Все едно сте обиколили половината свят, за да давате мнение кой как изглежда в другите страни...

Мега фен Аватара на Sunshinebabybyy
    Хахах , загрозява .. виж си твоето момиче и тогава говори за красова : )
    и ще празя каквото си искам , ако искам пак ще ги копирам и пак ще кажа , че ми е позната сеш се

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от dunce
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Никого не защитавам,обаче супер тъпото изказване вадиш..един вид,че момичетата с големи гърди са все едно крави,никва разлика..това че твоят идеал за красива жена е смъкната,плоска и груба не значи,че всички останали са крави
    Ти с изказването си не падаш по-долу от мене.. От твоя коментар мога само да заключа, че си се обидила, щото си с големи гърди, и в същото време смяташ по-слабите за грозни и неприятни. А аз с мнението си изобщо нямах това предвид, просто ми е писнало от тоя тип, дето навсякъде трябва да показва "идеала" си за красота. Infected9 е написал, че много от момичетата в България са изкуствени (никъде по света няма да видиш да си слагат 2 тона ФДТ и да си правят такива прически, или то поне не масово). Пък за силикона изобщо няма да коментирам..

едит: Megiboom си го е казала много добре.
    Kaк само си противоречиш..първо казваш 'Като искаш големи гърди ходи на село и си хвани някоя дето и за крава може да мине' а после започваш да говориш за изкуствените момичета с 2 тона фдт...извинявай,но много по-добре е да имаш тук-таме силикон и да се харесваш повече,отколкото хиляда пластични операции,където в Америка се правят масово..но ти понеже горкиячкият не си стъпвал зад граница,обаче за да имаш какво да кажеш..дрънкаш пълни глупости и ме караш искрено да се смея.. никъде по света не било така...те са расли в саксия
    • Обичай,за да те обичат! •

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Kaк само си противоречиш..първо казваш 'Като искаш големи гърди ходи на село и си хвани някоя дето и за крава може да мине' а после започваш да говориш за изкуствените момичета с 2 тона фдт...извинявай,но много по-добре е да имаш тук-таме силикон и да се харесваш повече,отколкото хиляда пластични операции,където в Америка се правят масово..но ти понеже горкиячкият не си стъпвал зад граница,обаче за да имаш какво да кажеш..дрънкаш пълни глупости и ме караш искрено да се смея.. никъде по света не било така...те са расли в саксия
    За малоумни ли трябва да обяснявам? Не съм казал, че не харесвам жени с големи гърди, казвам, че който смята, че жените с малки гърди трябва задължително да си слагат силикон е ограничен и прост. И като не знаеш дали не съм стъпвал зад граница, недей да коментираш. Точно за Америка не ми говори, щото сестра ми е живяла там 3,4 години и имам известна представа какви са им жените. Че не са по-хубави от българките не са, но там няма да видиш толкова голям процент изкуствени момичета. Пластични операции в България няма как да се правят толкова много, щото тука няма пари за такива. Най-мразя такива озлобени пикли, дето се чудят къде да си изкажат "компетентното" мнение, без грам факти, а само на празни нападки. Смей се колкото си искаш на простотията.
    МОМЧЕ

Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от Sunshinebabybyy
    Хахах , загрозява .. виж си твоето момиче и тогава говори за красова : )
    и ще празя каквото си искам , ако искам пак ще ги копирам и пак ще кажа , че ми е позната сеш се
    Моето момиче е 300 пъти по хубава от твойта позната
    Прави си квот щеш, мен не ме интересува, сеш се

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Ина1

Ина2

Ина, не ме убивай.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    За малоумни ли трябва да обяснявам? Не съм казал, че не харесвам жени с големи гърди, казвам, че който смята, че жените с малки гърди трябва задължително да си слагат силикон е ограничен и прост. И като не знаеш дали не съм стъпвал зад граница, недей да коментираш. Точно за Америка не ми говори, щото сестра ми е живяла там 3,4 години и имам известна представа какви са им жените. Че не са по-хубави от българките не са, но там няма да видиш толкова голям процент изкуствени момичета. Пластични операции в България няма как да се правят толкова много, щото тука няма пари за такива. Най-мразя такива озлобени пикли, дето се чудят къде да си изкажат "компетентното" мнение, без грам факти, а само на празни нападки. Смей се колкото си искаш на простотията.
    точно пък за Америка недей да говориш, щото всяка втора е с пластична операция... Никой не е казал, че жените с малки цици задължително трябва да си сложат силикон, просто подкрепям тея които са го направили.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Infinity
    GoldSoul Много яко излъчване има това момиче !!
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово

Голям фен Аватара на xSANYAx

Колко умно..нищо не можа да измислиш и почна да обиждаш..ии какво като сестра ти е ходила,ти нито си видял със собствените си очи,нито нищо! Айде край.
    • Обичай,за да те обичат! •

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от GoldSoul
    charmant

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ааа тая е уникалнаа има ли фб

Град
    Heaven

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    ^^ Оуу чувствам се поласкана (blush)

: )))
    направо се чудя как някой (май) не те е сложил досега тук. Красавица си, спор няма

Супер фен Аватара на BrainDamage

Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Супер фен Аватара на lqlq89
    много красавици тукк
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си