- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Снимки на български красиви момичета. 16+ vol.5
Не искам да ги покажеш на мен, искам да ги покажеш на тях, да не съм като теб да мисля само за себе си.
Аз не съм егоист, обичам си животните вкъщи, искайте от някоя друга девушка цици, не помня да съм влизала в хамстера тази вечер
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Не е само котка, имам си и куче, и да, къде претенции за дупе, никъв пък шанс
Някви намеци ли са това, че нямало шанс за тях да ти видят дупето ?
Питах те за брат или сестра, с животните не се разбирам.
Значи има шанс за циците, ще го запомня., другите обаче се отказаха, значи въобще не те уважават
тук сме ;д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Дано това за чорапите да не е сериозно, поне в бикините го намести.
Притесних се, не беше нужно да ми се присмиваш, подиграваш ми се при всеки дребен повод
Много ясно, как така на теб ти е разрешено да обиждаш невежите, вместо да ги съпътстваш :Д:Д:Д
Аз водя, тяхна е вината, че тичат бавно и не могат да ме следват.
Като обсъждаме гърдите да те попитам нещо. Имаш ли приятелка, на която циците да и пречат да си види краката ?
В такъв случай, аз сама и на себе си съм си приятелка :Д нищо че нещата не са големи/гигантски
Самореклама си направи, без значение, че не са ти големи, всичко трябва да се върти около теб.
Нормално е като чуя нещо, което знам за себе си, първата миасоциация да е с мен самата
Чак нормално не е, много психиатри ще го потвърдят, мога да те свържа с някои от моите, те вече всичко са видели, няма да ги изненадаш.
Ще го приема като комплимент, иначе ще решиш, че отново говоря за теб