.
Отговор в тема
Страница 99 от 102 ПървиПърви ... 49899596979899100101102 ПоследнаПърви
Резултати от 2 451 до 2 475 от общо 2539

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Как ги избирате тея. В тая тема я има една от 10 , я няма

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението

Я, в наше село

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Я, в наше село
    Къде е това ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Провадия, крепост Овеч

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Значи снимките, които поствате, ги взимате от Фейсбук профилите на ваши познати или само от случайни профили със скапани настройки?
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Devilsplaymate Виж мнението
    Значи снимките, които поствате, ги взимате от Фейсбук профилите на ваши познати или само от случайни профили със скапани настройки?
    Няма скапани настройки, всички снимки могат да се видят, достатъчно е да знаеш как се прави.
    Дано не са им познати, че ще е много зле, аз не бих давал, защото си уважавам приятелите във фейса.

По принцип след като си качваш снимка в интернет е нормално да ти е напълно ясно, че може да се появи където и да е. Когато не искаш да ти гледат снимките обикновено не ги качваш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от InnocentFuck Виж мнението
    кое от двете същества се води красиво ?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    привет луфт

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Провадия, крепост Овеч
    българското колорадо

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Наистина ли трябва да го казвам пак ?
    Честно ли ? .. ;d
    Омръзна ми да се повтарям ..
    За това няма да кажа нищо , сети се сам

Мега фен Аватара на 102
    майна
    за мен и двете не са красиви
    нема кво да ми казваш

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    МИ МАЙНА, Всеки си има вкус Ти като кажеш , че не са красиви не означава обезателно , че наистина не са.

Мега фен Аватара на 102
    искаш ли да разбереш моя вкус

майна
    за мен и двете не са красиви
    нема кво да ми казваш
    Майна , мен въобще не ме грее какво намираш ти за красиво

Мега фен Аватара на 102
    е така като ми говориш нема да е теб определено

Congrats on being a loser Поне успя да ме разсмееш

Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    По принцип след като си качваш снимка в интернет е нормално да ти е напълно ясно, че може да се появи където и да е. Когато не искаш да ти гледат снимките обикновено не ги качваш.
    По-глупаво нещо скоро не бях чувала. Това че така става, не означава че трябва да продължава да се случва. Масова нагласа сред обществото.
    Ти си избрал да качиш лицето си/информацията в точно определен сайт. И тези сайтове се задължават да не разпространяват информацията, която ти си предоставил. Тук се намесва човешкия фактор, като разпространител (тук го виждаме нагледно). А това, че Интернет, по същество е една "анална черна дупка" (я за време, я за информация), както се изрази някой преди време, не означава, че тези неща трябва да се случват. Особено за лица и лична информация.
    Не съм сигурна дали беше в тази тема или в друга подобна на нея, видях снимка на моя позната, която дори не знае за съществуването на този форум. А преди два дни друга моя, също много красива позната, се оплака от фалшив профил във ФБ. Едва ли й е първият такъв. И едва ли е първата с такъв проблем.

@papugai - Съгласна съм, не ми се струва редно. Но коя съм аз да съдя.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на paradosou
    ^щях да кажа, че точно в тема за красиви момичета където и да е в нета няма проблем да качваш непознати, обаче изведнъж осъзнах колко нелепо звучи. Специално тук са се завихряли страшно дребнави спорове за абсолютните глупости, пък и липсва гаранция, че момичето, което и да е то, няма да отвори случайно и да се натъкне на коментарите на някой злобарски настроен. За протокола, въпреки че едва ли някой го грее - правя разлика м/у нормални предложения/критики и хейт в чист вид.
    Последно редактирано от paradosou : 07-23-2014 на 13:43

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ти си избрал да качиш лицето си/информацията в точно определен сайт. И тези сайтове се задължават да не разпространяват информацията, която ти си предоставил. Тук се намесва човешкия фактор, като разпространител
    Не е точно така, фейса и гугъл не са човешки фактор, те разрешават и предоставят достъп, тях не ги ебе за чувствата и желанията на даден техен потребител.
    Мисълта ми беше, че не е редно да се прави, ако уважаваш даден човек, друг въпрос е да даваш снимки на непознати, което също не е много правилно, но поне няма лично отношение.

По-глупаво нещо скоро не бях чувала. Това че така става, не означава че трябва да продължава да се случва. Масова нагласа сред обществото.
    Ти си избрал да качиш лицето си/информацията в точно определен сайт. И тези сайтове се задължават да не разпространяват информацията, която ти си предоставил. Тук се намесва човешкия фактор, като разпространител (тук го виждаме нагледно). А това, че Интернет, по същество е една "анална черна дупка" (я за време, я за информация), както се изрази някой преди време, не означава, че тези неща трябва да се случват. Особено за лица и лична информация.
    Не съм сигурна дали беше в тази тема или в друга подобна на нея, видях снимка на моя позната, която дори не знае за съществуването на този форум. А преди два дни друга моя, също много красива позната, се оплака от фалшив профил във ФБ. Едва ли й е първият такъв. И едва ли е първата с такъв проблем.

@papugai - Съгласна съм, не ми се струва редно. Но коя съм аз да съдя.
    Прочети си условията на сайта, моля те. Това, че ти си мислиш, че е така въобще не значи, че е по този начин. Чужда снимка в интернет може да я качваш където пожелаеш легално, стига да не я представяш за твоя и да пускаш кредит на кого принадлежи.
    А личната информация ти е продавана и от Гугъл и от Фейсбук постоянно. И това нито е нещо ново, нито пък е супер шокиращо. Въпреки, че в този случай не мисля, че е легално, но със сигурност се прави.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на Lilanda
    И аз това си помислих като отворих снимката.

Град
    Nowhereland
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Прочети си условията на сайта, моля те. Това, че ти си мислиш, че е така въобще не значи, че е по този начин. Чужда снимка в интернет може да я качваш където пожелаеш легално, стига да не я представяш за твоя и да пускаш кредит на кого принадлежи.
    А личната информация ти е продавана и от Гугъл и от Фейсбук постоянно. И това нито е нещо ново, нито пък е супер шокиращо. Въпреки, че в този случай не мисля, че е легално, но със сигурност се прави.
    Кой от всички сайтове? Ето ФБ например:
    "Въпреки че ни позволявате да използваме получаваната информация за Вас, Вие винаги оставате собственик на цялата си информация. Вашето доверие е важно за нас и поради тази причина ние не споделяме получаваната информация за Вас с други лица, освен ако:
    -не получим Вашето разрешение за това;
    -не сме Ви уведомили, например чрез изрично заявяване в настоящите правила; или
    -не сме премахнали Вашето име или други лично идентифициращи данни от Вашата информация. Разбира се, що се отнася до споделяната информация за Вас от други потребители, тези потребители контролират начина на нейното споделяне.
    Както и:
    3. Не трябва да ни предоставяте информация, която събирате самостоятелно от потребителите, или потребителско съдържание без съгласието на съответния потребител."
    Далеч съм от мисълта, че тези неща се спазват от Сайтовете. Но го има написано. А що се отнася до търсачките, не че разбирам много от тези неща, но не въведоха ли преди време настройки и за това - да не те изписват при търсене, ако не желаеш? Даже ми се случи нещо подобно наскоро при резултат - "съгласно европейското законодателство за защита на личните данни".
    Честно казано не ми е до правила и закони, просто от морална и чисто човешка гледна точка не ми се струва редно.

@papugai - ФБ и Гугъл ги визирах като Сайтове, а под човешки фактор - хората, използващи ги. Човек Х, разпространява информация (не-собствена) на човек У и така до безкрай. И да, не е приятно, но се случва със всички ни предполагам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си