- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СПЕШНА ПОМОЩ
Значи намерих си едно коте, обаче наще ДАВАТ да си го гледам.Нямам други домшни любимци но не знам какво да правя !ПОМОЩ!
Дай го на някой приятел или приятелка,които искат коте и им разрешават.Но ако такива липсват,има много приюти,в които може да го дадеш.Успех![]()
Да,но нашите МИ ДАВАТ ДА СИ ГЛЕДАМ КОТЕ!!Просто питам какво да го правя макар че и аз искам коте,не знам какво да го правя
Да ама не в това е въпроса аз просто искам и нашите ми дават и искам да знам какво да направя
Колко е голямо горе-долу котето?
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Е като не знаеш какво да го правиш, защо си го взела ?![]()
В интернет има много информация за котки.
Супер е, че ти дават да го гледаш. А по въпроса, просто му направи едно местенце за спане и трябва да му определиш тоалетна, да го храниш с котешка храна или мляко, а и да не забравиш водата.
Ами..
трябва му място за спане, както казаха по-горе (въпреки, че не вярвам много много да го ползва ;д)
хранилка или 2 купички (една за вода и другата за храна)
и някакви играчки (може да му вземеш и от онези дъски с навити на тях бъжета-на тях си точат ноктите, иначе ползват мебелите..)
Аа за храната..
има няколко вида: гранули, консерви и домашно приготвена.
Добре е да ги съчетаваш и трите, защото иначе се получават различни болести (при ядене само на гранули примерно- камъни в бъбреците и се налага операция после)
Иии.. мисля че е това.![]()
edit: и го заведи на ветеринар. Той/тя ще ти каже какви ваксини трябва да му се бият.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Ето формулировката....
Чудиш се какво да правиш----->Те,ти дават да го гледаш,ти искаш коте...
Е,НЕразбах какъв ти е проблема тогава?
Води го да му бият ваксина,имунизация ,купи му храна и си го гледай.
Поела си отговорност,нямаш право да се отказваш.
Един ден като имаш дете,и от него ли ще се откажеш?
Ти,май повече от 14г.нямаш....