- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За всички момичета , които искат да отслабнат
Аз съм момиче на 14 години.. и съм решила да променя тялото си : )) от утре (26.01.2011) започвам .. ще ви кажа какво съм решила да правя.. (не съм прекалено дебела, но имам коремче) .. та така :
значи ще съм на плодово-чаената диета , смисал утре само плодове и чай във 8,12,16 и 19:30 часа .. на следващия ден се прибавя за обят и вечеря нещо белтъчено по избор (може яйце и т.н) 3ти ден само чай и плодове .. на 4тия за обяд и вечеря има нещо въглехедратно и така се редуват в продължение на 2 седмици..
всеки ден кардио по 30 минути и упражнения (някой, ако може да ми препоръча някакви , ВИДЕО)
и това е г/д .. а след диетата няма да се тъпча както досега ами пак ще избягвам тестени храни, пържено и т.н
А също исках някой да ми каже някакви упражнения за разтягане, защото много искам да се науча да правя щпагат ..!
АААААйдеее някой да отслабва с мен ..хаха Смисал да спазваме това горе всеки ден .. така ще е по- лесно , когато знам, че някой друг също се мъчи ако има желаещи да пишат.. и почваме от утре ..хем после ще си споделяме за резултатите
моля без отрицателни мнения, които ще ме спират , защотот съм твърдо решена да го направя и съм сигурна че ще има ефект !!
Хайде коментирайте!!!![]()
за мен няма смисъл тази диета,само ще гладуваш ... по добре прави коремни преси за стомаха и си яж всичко,но в умерено количество
Хм,интересно може ли по-подробно да напишеш диетата ... интересна е диетата![]()
много зле общо взето -смисЪл ,че ти нищо няма да поемаш като енергия ,а искаш да блъскаш упражнения до припадък -некакси не става![]()
Аз ще ти дам идеално меню
закуска-мюсли с кисело мляко (ако искаш може сухар или плод или нещо квото се сетиш диетично)
обяд-супа или пилешко
вечеря-или пилешкото и салата ,или супата и салата-смисЪл размени ако искаш ястията от обяда и вечерята и ще си перфектна.Започни пилатес-уникални резултати хем и ще се разтягаш
ето до тука четох...Първоначално написано от ronkaBarabonka123
1. коремчето не се маха с гладуване, а със спорт!!!![]()
ако си мислите, че само като гладувате ще имате хубаво тяло-не! Ще имате увиснала кожа ако свалите много килограми!
Коремни преси всеки ден(и от двата вида)!!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
значи,...
от коремните преси не се отслабва в областта на корема, а само се стяга .. тъйче мисля първо да смъкна мазнини с кардио апък после коремни и т.н ,,
била съм на тази диета преди 1 месец- 4 кг за седмица и половина
но не бях толкова стриктна .. смисал нарушавах много неща![]()
chocolatedidi ето диетата :
1ви ден
Сутрин 8 часа – билков чай и плод
10 часа – плод
12 часа - чай и плод
16 часа – билков чай и плод
18 часа – плод
20 часа – билков чай с лимон.
2ри ден
Сутрин 8 часа – билков чай и плод
10 часа – плод
12 часа - храни богати на белтъчини
16 часа – билков чай и плод
18 часа – плод
20 часа - храни богати на белтъчини
3ти ден е същия като 1ви
4ти ден е същия като 2ри , само че вместо белтъчни храни , се ядат въглехедратни
и дните се редуваттова е има много голям ефект
ааа и само да отбележа
ВСИЧКИ ДИЕТИ В КОИТО СЕ ЯДЕ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ПЛОД И ЧАЙ ДО 12 ЧАСА НА ОБЯД НЯМАТ НИКАКЪВ ЕФЕКТ
аа и забравих да добавя , че сутрин веднага като стана ще изпивам 1 чаша топла вода, защото това ускорява горенето на мазнини през деня..![]()
хич да не е-ти си супер злеПървоначално написано от ronkaBarabonka123
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е подходящо да караш по цели дни на чайове и плодове, когато навън е -20 градуса.А поемането на белтъчини в какво се изразява?
Закуска: сварявам си едно яйце
Обяд: обелвам го
Вечеря: ще набелея драстично, затова го мятам в кофата, пия чаша студена вода и си лягам.![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Не си на прав път, мойто момиче.
Но си на 14 и ти е простенo..
Та слушай ме: Без значение дали си дебела или не, така само ще си забавиш метаболизма, той се ускорява като постоянно има какво да мели, тоест хранене по 4-5 пъти на ден по малко. Не бих ти обяснявала истината за отслабването, защото няма да четеш. Но при добро желание от теб бих ти писала ЛС.
И аз съм пускала какви ли не теми, блуждаейки себе си, че чрез глад се сваля.. Но колко си патих, аз си знам. Сега съм на 100% сигурна от опит как се свалят килограмите.. ЦУНКИ!!!
PS: Marmaladka , Това с яйцето е от zuzimuzi, нали?![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
С пропускане на закуската не се отслабва, запомни го! Това ти е най-важното ядене за деня. Не спазвай диета. На 14 си все пак. Просто не яж вафли, чипсове и т.н, вечеряй и обядвай каквото и вашите, само че вечерята примерно към 6. Пий много течности, ако огладнееш между храненията си сваряваш чай, някой плод, кисело мляко, 2-3 пълносърнести бисквитки (имеше едни от сорта на Хогарененс - те бяха и вкусни и полезни). Прави си всеки ден кардио и редувай примерно единия ден 30 мин, другия ден повече, после пак 30. И когато се сетиш си прави упражнения.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Наистина ще ти увисне кожата.
Внимавай много, защото на корема специално аз в момента имам една увиснала кожена торбичка.
Прави коремни преси, върти обръч, не прекалявай с яденето.![]()
Най-много да ти увисне кожата и да се напълниш със стрии. Хубаво е да се храниш здравословно : предимно плодове и зеленчуци, по-малко месо, забрави за сладко и пържено, хляб може, но не бял. И задължително спорт.Тренирай нещо, което ти харесва и ти доставя удоволствие.
Уей да бай е много лошо да не закусваш. Много често се обсъжда колко е важна закуската, ако те интересува потърси информация. Едно сварено яйце, плочка сирене и чай с мед са страхотно начало на деня.
С гладуване може да си навлечеш много проблеми по-късно. Казвам го от личен опит.
глада на твоите години, а и по-късно, води до хормониални увреждания .. т.е. не ядеш, а дебелееш и ставаш като крава със стрии ..
ПРИЯТНА ДИЕТА : )
П.П. : със спортни танци супер много се отслабва, извайва се тялото .. също съм чувала, че ако можеш да скачаш на въже по 15 мин без да спираш, то е дори по добре от тичането .. малко циците увисват от тресенето амаа .. пълно щастие няма
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox