- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- крем депилатоар
искам да си махна космите на ръцете с крем депилатоар но не знам на каква марка да си взема намерих в къщи ето този http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1152&bih=670
и пробвах но не се изчистиха хубаво ако може да ми препоръчате марка но да маха добре космите и да не е много скъп че като гледах тези на Veet са към 10 лв. някъде и не ми се дват толкова пари за един крем![]()
![]()
Дали ще се бръснеш или крем депилатоар - все тая..![]()
Всъщност.. аз не виждам смисъла да се бръснеш или каквото там смяташ да правиш.. като можеш да хванеш епилатора и.. да, вярно, че малко ще боли, но не е болка за умиране..
Като цяло.. ПРОТИВ тия работи съм, но все пак.. на Veet са хубави, идеални бих казала.. : ))
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Вярно, не ти се дават пари, ама Вийт са идеални!![]()
Аз крем депилатор съм използвала само 1-2 пъти , като и двата пъти си взех доста евтини крем депилатори, но все пак си бяха ефикасни.Така, че не мисля, че този който ми показа няма да свърши работа.Пробвай, мисля, че ще стане![]()
ами аз пробвах с епилатора но много ме боли особено около сгъвката на ръката а за Veet бях чела мнения че лнтите кола маска не стрували нищо и реших че и крема няма да е много добър но щом казвате може да се замисля да си купя такъ крем но все пак казвайте други кремчета ако знаете :)
Според мен не си ги махай с депилатоар или бръснач, защото ще ти
станат твърди и по-дебели. Ако имаш епилатор, пробвай с него, защото
ще ти излизат по редки косъмчета и ще ти излизат след 1-2 седмици
някъде.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Ами, направи така :
Отиваш на козметик, по бързата процедура.. една бърза кола маска и оттам нататък с епилатора НЯМА начин да те боли толкова много, ако ги махаш докато не са пораснали..
Според мен това е най - ефективният вариант..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow