.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Повече от фен Аватара на angel4eto966

крем депилатоар

искам да си махна космите на ръцете с крем депилатоар но не знам на каква марка да си взема намерих в къщи ето този http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1152&bih=670

и пробвах но не се изчистиха хубаво ако може да ми препоръчате марка но да маха добре космите и да не е много скъп че като гледах тези на Veet са към 10 лв. някъде и не ми се дват толкова пари за един крем

Дали ще се бръснеш или крем депилатоар - все тая..
    Всъщност.. аз не виждам смисъла да се бръснеш или каквото там смяташ да правиш.. като можеш да хванеш епилатора и.. да, вярно, че малко ще боли, но не е болка за умиране..
    Като цяло.. ПРОТИВ тия работи съм, но все пак.. на Veet са хубави, идеални бих казала.. : ))
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Вярно, не ти се дават пари, ама Вийт са идеални!

Аз крем депилатор съм използвала само 1-2 пъти , като и двата пъти си взех доста евтини крем депилатори, но все пак си бяха ефикасни.Така, че не мисля, че този който ми показа няма да свърши работа.Пробвай, мисля, че ще стане

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ами аз пробвах с епилатора но много ме боли особено около сгъвката на ръката а за Veet бях чела мнения че лнтите кола маска не стрували нищо и реших че и крема няма да е много добър но щом казвате може да се замисля да си купя такъ крем но все пак казвайте други кремчета ако знаете :)

Според мен не си ги махай с депилатоар или бръснач, защото ще ти
    станат твърди и по-дебели. Ако имаш епилатор, пробвай с него, защото
    ще ти излизат по редки косъмчета и ще ти излизат след 1-2 седмици
    някъде.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Ами, направи така :
    Отиваш на козметик, по бързата процедура.. една бърза кола маска и оттам нататък с епилатора НЯМА начин да те боли толкова много, ако ги махаш докато не са пораснали..
    Според мен това е най - ефективният вариант..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си