- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става по дяволите ?!Една въртележка
От начало ти си се дърпал,сега тя се дърпа...
Според мен,тя не знае точно какво иска.
Помоли я да излезете (САМИ), и и кажи това,което казваш на нас.![]()
Пиши и съобщение, че искаш да се видите само 2мата без сестра и за да поговорите. Бъди сигурен, че ще го прочете.
God is an idiot, I have DNA...
Тогава,и се обади или иди до тях.
Но трябва да поговорите,(САМИ).
Поговорете и кажи как е свършило всичко![]()
God is an idiot, I have DNA...
Най-вероятно си е помислила, че щом не си я целунал, значи не я харесваш достатъчно и е решила да спре да си губи времето с теб. Или пък й е хрумнало да се прави на недостъпна.
Каквато и да е причината, взЕми се в ръце, дръж се като мъж и спри да се занимаваш с нея. 2 опита са предостатъчни, при положение, че момичето даже и не си прави труда да се държи като пич и да ти отговори, пък било то и с "Съжалявам, не желая да поддържаме повече контакти". Не си заслужава просто. Не сте правили кой знае какво, нито сте били дълго време заедно, че толкова дълго да се вглъбяваш в цялата история.
@mArMaLaDkA, умно хлапе си ! Но понякога разумът не стига, за да зарежеш нещо, което вече е започнато !
Не можеш да ремонтираш спалнята иии накрая да не я замажеш, нали ?
Някък си цялата работа се губи, излишна е била, но не можеш и да замажеш стаята без преди това да си запълнил дупките![]()
Според мен си е помислила, че не я харесваш и е решила да се откаже ...![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
^А тя за чий влачи и сестра си?
Минава ми през ум, че е искала съвет от сестра си дали ставаш и може би се е повлияла от нейното мнение.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абсолютно съгласна.Първоначално написано от DNA
![]()
Според мен пък е решила да се прави на недостъпна. Спри да й пишеш, за да види, че не може ей така да те върти на пръста си, както й е удобно. Ако тя все пак има интерес към теб рано или късно ще те потърси, за да излезете.
Въпросното момие май се влияе от чуждото мнение,повече от колкото,това какво чувства?Макар, че със сестра и се имам горе-долу, може и да е казала хубави неща за мене, но не знам
Най-ме дразнят такъв тип хора,които се влиаят от всяко чуждо мнение.Все пак,тя те харесва,и тя си решава,a не сестра и или някой друг.
Според мен тя те харесва,и не се откзвай толкова лесно от нея.
Всъщност съм седнала.![]()
В интерес на истината може и да не е искала да оставате сами, затова да си е взела и пазач. Може да се е опитвала да накара чрез теб някой друг да ревнува и за твое нещастие, да е успяла и вече да не си й нужен.
Както ми я описваш, момата я има 16, я няма.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Момата 18ста кара вече, а аз съм на 20.Първоначално написано от kalpazanka
Ако се беше мъчила да накара някого да ревнува, щяхме да излезем по нсветло и да се разкарваме, за да ни видят там където хоядт "тези" ...
а ние си излизаме по тъмничко иии след има-няма 5 мин влизаме в кафето и си джуркаме
Между друготоо аз ако много ги разбирах тия работи - щях сам да се оправя с положението ! Така, че не ми обръщайте внимание много много на постовете, те по-скоро са някво утеешениe![]()
Аз съм най-съгласна с kalpazanka
Някакси идеята за това тя да мъкне все сестра си не ми звучи добре.
Или е било за да те оцени и тя и да си каже мнението ( нищо, че се имате, със сестрата си само приятел и тя не те е гледала в друг аспект най-вероятно ) или за пазач![]()
И в двата случая ми се струва, че мацката се дърпа
Сяяяяя към съвета![]()
Ние почти 18 годишните сме малко шматкави, пубертета още ни тресе![]()
Така че не се отказвай, продължи да я търсиш, но не бъди нахален.
Иии опитай да я накараш да излезете, но само двамата.
Май вече няма нужда от пазач![]()
И гледай да я целунеш другия път![]()
Успех![]()
Тц пич,
чувал ли си за явлението "Уош енд гоу"?
Момичето те харесва,а ти не ѝ обръщаш много внимание. Тя все пак се умилква, докато не види наченки на интерес в теб. И когато наистина ти стане интересна, започва да се прави на заета и недостъпна. Интересно ѝ е било да види, дали може да те накара да хлътнеш. Един вид сухи тренировки.
Другата възможност е да се е нацупила, че не си отишъл на диско с нея. Тогава е прекалено голяма сръдла и не си заслужава...
Относно,ч е винаги сте били със сестра ѝ - според мен нарочно е взимала сестра си, едва ли е толкова глупава да не схване, че искаш да я отбиеш насаме.
Не знам колко пъти си я търсил. Аз търся момиче до 2 пъти. Веднъж може д ае била наистина възпрепятствана ид а не може да отговори. Айде може да не е видяла съобщението ти на едно място. Какво пък, случват се и странни неща - може втори път да не е видяла съобщението. Гледам, обаче, че си ѝ здраво навит. Притисни я. Само ще спечелиш. Ако се отдръпне - така и така се прави на недостъпна. Повечето, кифли обаче, когато ги притиснеш, се пречупват. Прати ѝ смс - чакам те еди къде си, еди колоко си часът, ела сама. Ако не дойде - оттървал си се от голямо зло. Ако дойде.....няма как да ти се измъкне.
@bratignat, тей вярно ! Чета и изпълнявам !
Има ли допълнителни съвети към ваща стратегия ?
Ако момичето съвсем не може да дойде, аз какво да предприема ?
Видяла е, че си срамежлив бастун, дет не знае как да се държи и тва е. Това, че взима сестра си е много тъпо, но пак ти си виновен, защото си можел да й кажеш, че искаш да сте само двамата.
Виж какво е станало. Първо тя те е търсила, пък ти си бягал, а сега играта се е обърнала. Моето мнение е, че трябва да спреш да я търсиш, за да се чуди защо не го правиш.
Temet Nosce
벨야카
Много мнения има и много съвети ...
Не мога всичките да ги послушам, трябва ми един, може да не е най-правилния, но да има ефект !
Първо трябва не да гледаш само какво ти пишат, а да си използваш мозъка за цедка и да можеш сам да преценяш кое е правилно и кое грешно.Първоначално написано от TheTiger
Първоначално тя те е гонела, искала е да излезете... тя е инициаторката, значи те харесва или поне си и симпатичен. След като излизате обаче, ти се влюбваш, започваш постоянно да я търсиш, а пък като излизате дори те е срам да я целунеш. След това още повече започваш да я търсиш... тия факти не ти ли говорят достатъчно за това, което трябва да направиш?
За да има ефект трябва да станеш отново интересен и ценен. Първите стъпки към това са непридвидимостта и като за начало да спреш да я търсиш за известно време. С досаждане до никъде няма да стигнеш, защото тва е слабост.
Ползвай си мозъка и се опитвай да се поставяш на мястото на другите и няма да сбъркаш.
Temet Nosce
벨야카
Всъщност за други работи много добре си използвам мозъка !
>> @umri, на колко си, ако не е тайна ?