.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Какво става по дяволите ?!Една въртележка

Привет !

Град
    София
    От начало ти си се дърпал,сега тя се дърпа...
    Според мен,тя не знае точно какво иска.
    Помоли я да излезете (САМИ), и и кажи това,което казваш на нас.

Пиши и съобщение, че искаш да се видите само 2мата без сестра и за да поговорите. Бъди сигурен, че ще го прочете.
    God is an idiot, I have DNA...

Путка на врата и :}

Град
    София
    Тогава,и се обади или иди до тях.
    Но трябва да поговорите,(САМИ).

Поговорете и кажи как е свършило всичко
    God is an idiot, I have DNA...

Най-вероятно си е помислила, че щом не си я целунал, значи не я харесваш достатъчно и е решила да спре да си губи времето с теб. Или пък й е хрумнало да се прави на недостъпна.

Каквато и да е причината, взЕми се в ръце, дръж се като мъж и спри да се занимаваш с нея. 2 опита са предостатъчни, при положение, че момичето даже и не си прави труда да се държи като пич и да ти отговори, пък било то и с "Съжалявам, не желая да поддържаме повече контакти". Не си заслужава просто. Не сте правили кой знае какво, нито сте били дълго време заедно, че толкова дълго да се вглъбяваш в цялата история.

@mArMaLaDkA, умно хлапе си ! Но понякога разумът не стига, за да зарежеш нещо, което вече е започнато !
    Не можеш да ремонтираш спалнята иии накрая да не я замажеш, нали ?
    Някък си цялата работа се губи, излишна е била, но не можеш и да замажеш стаята без преди това да си запълнил дупките

чакам експертното мнение на umri.

Според мен си е помислила, че не я харесваш и е решила да се откаже ...
    ... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ^А тя за чий влачи и сестра си?

Минава ми през ум, че е искала съвет от сестра си дали ставаш и може би се е повлияла от нейното мнение.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    In your sick brain.. :)
    Цитирай Първоначално написано от DNA
    Пиши и съобщение, че искаш да се видите само 2мата без сестра и за да поговорите. Бъди сигурен, че ще го прочете.
    Абсолютно съгласна.

Повече от фен Аватара на lunichkataaa
    Град
    вкъщи :)
    Според мен пък е решила да се прави на недостъпна. Спри да й пишеш, за да види, че не може ей така да те върти на пръста си, както й е удобно. Ако тя все пак има интерес към теб рано или късно ще те потърси, за да излезете.

Град
    София
    Макар, че със сестра и се имам горе-долу, може и да е казала хубави неща за мене, но не знам
    Въпросното момие май се влияе от чуждото мнение,повече от колкото,това какво чувства?
    Най-ме дразнят такъв тип хора,които се влиаят от всяко чуждо мнение.Все пак,тя те харесва,и тя си решава,a не сестра и или някой друг.
    Според мен тя те харесва,и не се откзвай толкова лесно от нея.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Всъщност съм седнала.

В интерес на истината може и да не е искала да оставате сами, затова да си е взела и пазач. Може да се е опитвала да накара чрез теб някой друг да ревнува и за твое нещастие, да е успяла и вече да не си й нужен.
    Както ми я описваш, момата я има 16, я няма.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Всъщност съм седнала.

В интерес на истината може и да не е искала да оставате сами, затова да си е взела и пазач. Може да се е опитвала да накара чрез теб някой друг да ревнува и за твое нещастие, да е успяла и вече да не си й нужен.
    Както ми я описваш, момата я има 16, я няма.
    Момата 18ста кара вече, а аз съм на 20.
    Ако се беше мъчила да накара някого да ревнува, щяхме да излезем по нсветло и да се разкарваме, за да ни видят там където хоядт "тези" ...
    а ние си излизаме по тъмничко иии след има-няма 5 мин влизаме в кафето и си джуркаме
    Между друготоо аз ако много ги разбирах тия работи - щях сам да се оправя с положението ! Така, че не ми обръщайте внимание много много на постовете, те по-скоро са някво утеешениe

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Аз съм най-съгласна с kalpazanka
    Някакси идеята за това тя да мъкне все сестра си не ми звучи добре.
    Или е било за да те оцени и тя и да си каже мнението ( нищо, че се имате, със сестрата си само приятел и тя не те е гледала в друг аспект най-вероятно ) или за пазач
    И в двата случая ми се струва, че мацката се дърпа
    Сяяяяя към съвета
    Ние почти 18 годишните сме малко шматкави, пубертета още ни тресе
    Така че не се отказвай, продължи да я търсиш, но не бъди нахален.
    Иии опитай да я накараш да излезете, но само двамата.
    Май вече няма нужда от пазач
    И гледай да я целунеш другия път
    Успех

Тц пич,
    чувал ли си за явлението "Уош енд гоу"?
    Момичето те харесва,а ти не ѝ обръщаш много внимание. Тя все пак се умилква, докато не види наченки на интерес в теб. И когато наистина ти стане интересна, започва да се прави на заета и недостъпна. Интересно ѝ е било да види, дали може да те накара да хлътнеш. Един вид сухи тренировки.

Другата възможност е да се е нацупила, че не си отишъл на диско с нея. Тогава е прекалено голяма сръдла и не си заслужава...

Относно,ч е винаги сте били със сестра ѝ - според мен нарочно е взимала сестра си, едва ли е толкова глупава да не схване, че искаш да я отбиеш насаме.

Не знам колко пъти си я търсил. Аз търся момиче до 2 пъти. Веднъж може д ае била наистина възпрепятствана ид а не може да отговори. Айде може да не е видяла съобщението ти на едно място. Какво пък, случват се и странни неща - може втори път да не е видяла съобщението. Гледам, обаче, че си ѝ здраво навит. Притисни я. Само ще спечелиш. Ако се отдръпне - така и така се прави на недостъпна. Повечето, кифли обаче, когато ги притиснеш, се пречупват. Прати ѝ смс - чакам те еди къде си, еди колоко си часът, ела сама. Ако не дойде - оттървал си се от голямо зло. Ако дойде.....няма как да ти се измъкне.

@bratignat, тей вярно ! Чета и изпълнявам !
    Има ли допълнителни съвети към ваща стратегия ?
    Ако момичето съвсем не може да дойде, аз какво да предприема ?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Видяла е, че си срамежлив бастун, дет не знае как да се държи и тва е. Това, че взима сестра си е много тъпо, но пак ти си виновен, защото си можел да й кажеш, че искаш да сте само двамата.

Виж какво е станало. Първо тя те е търсила, пък ти си бягал, а сега играта се е обърнала. Моето мнение е, че трябва да спреш да я търсиш, за да се чуди защо не го правиш.
    Temet Nosce

벨야카

Много мнения има и много съвети ...
    Не мога всичките да ги послушам, трябва ми един, може да не е най-правилния, но да има ефект !

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от TheTiger
    Много мнения има и много съвети ...
    Не мога всичките да ги послушам, трябва ми един, може да не е най-правилния, но да има ефект !
    Първо трябва не да гледаш само какво ти пишат, а да си използваш мозъка за цедка и да можеш сам да преценяш кое е правилно и кое грешно.

Първоначално тя те е гонела, искала е да излезете... тя е инициаторката, значи те харесва или поне си и симпатичен. След като излизате обаче, ти се влюбваш, започваш постоянно да я търсиш, а пък като излизате дори те е срам да я целунеш. След това още повече започваш да я търсиш... тия факти не ти ли говорят достатъчно за това, което трябва да направиш?
    За да има ефект трябва да станеш отново интересен и ценен. Първите стъпки към това са непридвидимостта и като за начало да спреш да я търсиш за известно време. С досаждане до никъде няма да стигнеш, защото тва е слабост.

Ползвай си мозъка и се опитвай да се поставяш на мястото на другите и няма да сбъркаш.
    Temet Nosce

벨야카

Всъщност за други работи много добре си използвам мозъка !
    >> @umri, на колко си, ако не е тайна ?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Слушай umri, експерт е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си