Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
Оао.Очевидно преминаваш през някакъв кофти период,натрупали са ти се проблеми и само мога да гадая как точно се чувстваш.Но нали я знаеш приказката-всичко което не те убива те прави по-силен.Приеми ги тези неща като изпитания ,намери сили и се изправи срещу трудностите с вдигната глава-само с плачене нищо няма да постигнеш.Не мога да знам какво ще стане с гаджето,но ти трябва да се замислиш над нещатата които приказваш,а именно как не можеш без него.Той ти е първия,ходили сте не малко време -от това се подразбира ,че ще го обичаш толкова много.Но истината е,че всеки(включително и аз) ,който се е разделил с първата си по-голяма любов си е мислил същите неща,а след време си е казал-колко съм била заблудена,така без него ми е по-добре.Недей да се вкопчваш така в него,не се врягай толкова -дори нещата да не се развият на добре не е края на света.Ако все пак толкова много държиш да го имаш в живота си намери по-различен начин да го задържиш от това само да мрънкаш,да се караш с него и да страдаш.Сигурна съм че можеш да се справиш.Успех

да, но много приятелки които след като са се разделили с първата им голяма любов са съжалявали..от това се страхувам и аз..да не го оставя ,а после да немога да си го върна ;(