- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс без чувства
Аз пък съм за Обама.Първоначално написано от kiki1991
![]()
Секс с чувства, без чувства...има значение каква илюзия си набиваш в главата самият ти...спора е излишен.
Като цяло за мен няма катова животно като секс без чувства.Дори и секс на пияно за 1 нощ пак сте се харесали (до колкото сте се видяли де)
аз съм правила секс само с едно момче,към което изпитвам чуства,но не сме обвързани,но може би това за животинския секс се отнася за него,не за мен![]()
Искам да ви задам въпрос, ако се замислите ще усетите, че си е точно по темата ...
Какво си казвате, когато видите маймуна?
When you lose your mind, you lose yourself, when you lose yourself, you lose your life.
аз съм мн груб...
Повечето понякога имаме нужда от просто секс без чувства ,просто физическо удоволствие ,без обвързване. И едното и другото е хубаво само по себе си.ОТ Едното няма риск някой да страда ,знаеш ,че нямаш задължения към този човек и няма да си наранен каквото и да става,но определено секса с чувства е доста по -добро изживяване![]()
sleda ot lubovta
^Според теб ако момичето и момчето са гаджета чесно ли е момчето да иска да правят секс ,без чуства ...по-добре да се разделят и момчето да си намери момиче,към което има чуства ..и тогава секса ще е на 6 и за двамата..поне аз мисля тъка
ПЛОВДИВ
Щом са гаджета се предполага наличие на чувства, но ако само спят заедно, а момичето или момчето се филмират сами относно връзка и т.н. - дам честно еПървоначално написано от gerilovedani
Щом двама човека са се разбрали, че връзката им е само на ниво секс, какъв е проблема?
Секса е просто нужда ,правила съм го и без чувства! Не виждам нищо лошо в това.
Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
Night is my daay .. [!]
Стар ник osichKa19
който квото ще да казва,лично на мен поне секса без чувства не ми харесва.... може да е секс с привличане,но това пак са си чувства,не мога примерно да хвана някъв и да му кажа на*би ме само заради желанието...не че не мога ами по точно няма да ми е кеф
![]()