- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно скачането на въже
Започнах да скачам на въже с мисълта, че ще стегна краката ми , ще стана по - бърза и ще успея да оформя бедрата в общи линииНо сега се замислям какво точно ще стане от това скачане ; дали краката ми няма да заприличат на краката на този http://japanichiban.com/wp-content/u...ly_blanks_.jpg ? В смисъл с изпъкнати мускули - грозно за едно момиче? Искам да ги стегна и да се оформят, но не чак толкова .. Вие какво мислите?
Love is everything!
По - добре тичай на дълги разстояния. Така няма да развиеш мускули.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Това значи ли, че с въжето непременно ще развия?Първоначално написано от FuckingFreak
Трудно ми се да тичам, в такъв смисъл, че започвам съвсем бавно, бавно , бавно и ускорявам, но на 3тата минута не знам на кой свят съм
![]()
Love is everything!
^ако го правиш ежедневно ще свикнеш и това няма да ти е пречка...
винаги започваме от малкото....![]()
Първоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
А относно скачането , при всички случаи ли краката ми ще станат мускулести. Искам просто да са по-слабички и да се стегнат, а не да са като на момчетата
![]()
Love is everything!
При скачането се оформят най-вече мускулите на прасците, а за бедрата по-дорбе прави специални упражнения... А иначе от въжето се оформят но става по-бавно и докато си ги харесаш, сигурно вече ще ти се очертават мускулите на прасците... При мен поне така стана![]()
Мерси . А от бягането/ тичането ли се оформят бедрата?Първоначално написано от punksss
![]()
Love is everything!
Със скачането ще си оформиш прасците, т.е. ще развиеш мускулите. Със клекове става същото, но с бедрата. С тичането не се преуморявай – прави серии, примерно първите няколко дни една 3 обиколки и после 3 и така си ги увеличавай с по една.
chemicalX ♥
I would go through all this pain. Take a bullet straight through my brain. Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
Абсолютно същият проблем с прасците и много много ме дразниПървоначално написано от punksss
![]()
с въжето за 1 месец се стягаш, маха и целулит и всичко, ама краката стават набити, като на спортист, просто не е ефекта който търсим, краката ще са стегнати, но няма да са фини
Каквото и да правиш за краката си(въже, тичане) никога не е излишно. Що се отнася до мъжа на снимката ти. Крака като неговите не стават никак бързо. Ти постепенно ще забелязваш промяната и ще спреш, когато вече ти харесват. Успех![]()
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Да, ама няма друг начин. Според мен е по-добре така, отколкото някакви сланинести крака, че даже и като се движат мазнинките да подскачатПървоначално написано от ri41
edit: Защо винаги след 10-12 въжето ми се заплита в главата.. Има ли някаква техника, защото ако си оправя това мога да мина цяла песен без проблеми
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
специално от въжето ефекта е такъв, от бягане обаче съм виждала страхотни крака, дълги изваяни и без напомпени мускули, но то при всеки е различно, едни правят мускули, други неПървоначално написано от FuckingFreak
Благодаря
Въпрос е, че имам и съвсем малко на едно място целулити с въжето казаха по-горе, че се маха, ами с бягане? Сега чета някакви статии, че това била една от основните причини за появата
, тъй като правело нещо на циркулацията в кръвта
: http://www.teenproblem.net/news/s/23239.html
Значи засега съм решила да започна лека полека с тичането, но пък скачането на въжето ми е толкова забавно, а и е подходящо за стягане, не е излишно, + здравословен хранителен режим се надявам да постигна резултати
FuckingFreak , може въжето ти да не е с подходящата дължина за ръста или пък материалът, от който е направен, да не е подходящ, също . По принцип съм забелязала , че въжета като това http://toshevsport.com/eshop/images/7287900_%5B1%5D.jpg не се заплитат лесно, но пък много боли ако се удариш случайно .. .
ri41 , обръщам се към теб и към другите, значи с нещата, които споменах по-горе в поста, че ще правя ежедневно и здравословното и балансирано хранене, дали след месец ще видя резултат?![]()
Love is everything!
А целулита какво точно представлява? Понеже не съм дебела, но като си стисна по-силно кожата е леко неравна, но имам приятелка която също е слаба, но и на нея ѝ се появява, а тя ми каза че това е нормално, тоест че като го стиснеш е нормално. Виждала съм целулит и то по принцип не е ли такива като буци, по бедрата, но си се виждат и без да им правиш нещо? Защото това го видях още когато бях 1-2 клас, гледах леля ми какво прави и аз по неяи малко ми се струва невъзможно
...но във тебе като рана
"Защо?"
http://dieti.cmc.bg/images/celulit.jpg .На мен ми се появи такова като на втория ред, първата снимка .Първоначално написано от FuckingFreak
Love is everything!
не мисля, че ще станат мускулести ... поне съм чувала, че ако стигнеш до такъв момент, в който можеш да скачаш по 15 мин на ден без да сприаш, е по-добре и от тичането .. нзз
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
МерсиПървоначално написано от beachgirl
самоцитирам се![]()
Благодаря
Въпрос е, че имам и съвсем малко на едно място целулит и с въжето казаха по-горе, че се маха, ами с бягане? Сега чета някакви статии, че това била една от основните причини за появата , тъй като правело нещо на циркулацията в кръвта : http://www.teenproblem.net/news/s/23239.html
Значи засега съм решила да започна лека полека с тичането, но пък скачането на въжето ми е толкова забавно , а и е подходящо за стягане, не е излишно, + здравословен хранителен режим се надявам да постигна резултати
FuckingFreak , може въжето ти да не е с подходящата дължина за ръста или пък материалът, от който е направен, да не е подходящ, също . По принцип съм забелязала , че въжета като това http://toshevsport.com/eshop/images/7287900_%5B1%5D.jpg не се заплитат лесно, но пък много боли ако се удариш случайно .. .
ri41 , обръщам се към теб и към другите, значи с нещата, които споменах по-горе в поста, че ще правя ежедневно и здравословното и балансирано хранене, дали след месец ще видя резултат?
Love is everything!
SladkaZagadka резултат ще има от въжето съчетано с хранителен режим-без хляб, сладко, газирано, тестени, пържени, мазно и изкуствени колбаси, хапвай пресни зеленчуци, плодове, млека, пилешко, риба, телешко, ще отслабнеш от въжето, ще се стегнеш, за 1 месец и няма да имаш никакъв целулит, ако сега имаш де, поне при мен така беше, а най-добре да караш вело или навън колело, бягане, това са активните спортове с които гориш мазнини, препоръчвам ти колелото, хем забавно, хем не те болят краката и не се изморяваш както бягането
^ за да не повтарям написаното по-горе ще добавя и още едно нещо:
Започнете с лека загрявка и след това например скачане 2 минути, а с всеки следващи 2-3 дни увеличавайте времето. Не правете грешката като мен 10 минути скачах и сега не мога да мръдна 2 крачки, особено пръсците как ме болят...![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
БлагодаряПървоначално написано от ri41
А под това да не ям сладко означава ли, че въобще не мога да вкусвам или пък 1 път на седмица, да речем?
FuckingFreak, аз така се засилих още от първия ден, че .. :X
Love is everything!
^ Ами според мен да го ограничиш до минимум или просто да похапваш нещо 1 път в седмицата което съдържа енергия преди да скачаш на въже или да правиш други упражнение..
...но във тебе като рана
"Защо?"