- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе хора как е работата в секса с презерватив
Вие ползвате ли и какъв?![]()
DUREX :P амииии Jeans най-често![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Понякога.. Иначе дюрекс нямам определени, но чук си е без
Винаги. Най-често Sportex, понякога и Lifestyles.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Sure
в момента не,имаче durex thin
love is gone!
Durex, имат най - богат избор![]()
Аз пък до сега винаги съм карал на дюрекс ... а вярно ли е, че спортекса са по-широки?Кой вид по-точно, че и при мен по някога се получават гафове.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Когато имах сериозен приятел,с него Спортекс.Сега с ''приятелчето'' (за секс) ;д Sure...
Ужас, гуми...![]()
![]()
![]()
Не съм използвала презерватив с гаджето ми НИКОГА!![]()
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
На кутийките си пише колко мм са широки. Не съм сигурна, че са по-широки, но поне такова впечатление оставят. При момчетата, които имат повечко кожа, се поставят по-лесно. Много пъти ми се случвало Дюрекса дори да не може да бъде поставен. Решение идваха само Спортекс и Бенетон.Първоначално написано от Macallan
И все пак разликата със и без е ограмна, така че поне като е със да е възможно по-тънък.
Durex само един път ми стана и то с много зорза тва Sportex въпреки, че от доста време не съм ползвал каквито и да са
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
никога не ползваме,и сме заедно от 1 година и нещо
Спортекс и Дюрекс сме ползвали само. Сега сме метнали око на кутиите с по 12 броя ароматизирани презервативи в Lidl.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!