- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Абе хора как е работата в секса с презерватив
Аз най-вече правя без , но са ми интересни дюрекс real feel.Впечатления?
на каква цена са?Първоначално написано от kalpazanka
Защото ние мислехме за тези
иначе durex xxl
Някъде 4 лв бяха.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В Lidl презервативите 12 броя на Durex са 3.59
Но аз не използвам както казах по-горе само първия път и то го махнахме като проникна в мене
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
По принцип партньорката ми е на хапчета и го правим без, преди тоя начин за контрацепция ползвахме Durex Ultra Thin. По принцип си предпочитам Durex.
Welcome to the Jungle...
И аз познавам такива. Даже съм имал връзки с подобни.Първоначално написано от vampire_girl_
Welcome to the Jungle...
Разбира се... нищо че мога да си навра ръката и да разперя пръсти в тях.Първоначално написано от bybz
![]()
Ползваме Durex - Jeans, Select (жълтичките с аромати) и обикновените.
А моята е на хормонални лепенки ortho evra, преди това от време на време презервативи durexПървоначално написано от DarkTemplar
Когато ти порасне пишка тогава говори. Защо трябва да се заяждаш и да се правиш на интересна във всяка тема ?!Първоначално написано от PinkPan7her
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Durex love - супер са!![]()
^Ние затова си взехме масажен лубрикант.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
AA, thank you MacallanПървоначално написано от Macallan
тъкмо мислех да отвърна на удара.
КЪМ розовата панетра: ..Не ме интересува ти дали можеш да си навреш ръката.
Ние нямаме намерение да го навираме тоя х*й в презерватива
10 минути и да му овехне през това време...Вас като ви кефят
ползвайте си ги със здраве![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя грозните гумиииПравя вече само без, но съм със сериозен партньор.
Тея пък са ми много гадни... не знам защо.Първоначално написано от Sigrina
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Durex се късат като вестници бре ... Sportex Forever ...
На 12 Януари 1999 ФИФА определи Реал Мадрид за "Отбора на Века"
Просто казвам, че явно не можете да ги сложите. НЯМА как х*ят на приятеля ти да е по-широк от моята ръка, нали се сещаш? Да, може би са по-тесни от Спортекс, но това не значи, че са му малки.Първоначално написано от bybz
![]()
Аре викам да млъкнете, а?
Хем сте некомпетентни, хем много знаете.
Това, че прителите ви се правят на интересни с определена цел и вие им се връзвате е друг въпрос.
Има различни размери. Обикновено презерватива се разширява колко 10 ЛИТРОВА ТУБА от минералн вода. Можете да видите клипчета. Аз не вярвам гаджетата ви да са с патки с разнер на туби, пък и предвид, че са 16-17 годишни... за какви размери говорим... :Д. Така че, тия глупости от сорта, ма много му е голям и не му става - няма тскива филми. По-скоро не можете да си ги слагате правилноЗатова ви обиват - личен опит и практика.
Хуя му овяхва по други причини, психологически.
И размери си има и различни дебелини, не е като да няма.
Всеки следващ коментар на баламосано момиче или комплексирано момче, което твърди че не може да си навре пишчицата в презерватив и че заради него не става рабптата ще бъдат изтрити.
Ама и вие сте толкова наивни момичетата, че нямам думи...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Презервативите са като депутатите, без тях е винаги по приятноА имаче почти всеки път ползвам.