- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашата секс фантазия
виждам 4е сте широко скроени ...аиде да ви видим
Обичам по хард.. едва ли на някой тук от всички "романтици" му се слуша
с някой привлекателен учител по математика![]()
..
![]()
![]()
gigiii ти ли си ?Първоначално написано от malkasladkaku4ka
![]()
Като откача, откачам!
Я да чуемПървоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
и на мен ми е любопитноПървоначално написано от AlokiNn
Не,няма какво да разказвамМога само да ти кажа че аз съм човек , който повече обича играта. Обичам да събличам да я усещам как я възбуждам,как се подморкя. Да започна всичко нежно - леко да я съблека,масаж,целувки по тялото и от там нещата загрубяват буквално
Цялото тяло е мноооооооооооооооооооооог о,а и винаги 2мата се омазвате. Също така има шанс да ти стане тежкоПървоначално написано от Barathrum
Какво харесваме или за какво си фантазираме? Ако е за фантазия... нищо конкретно. Може да се каже, че каквито фантазии съм имала съм ги осъществила. И съм връзвала, и са ме връзвали, и сметани, шоколади и прочие (наистина става тежко ако се прекали със сметаната).
Сег като се замислих... искам да правя секс на обществено място. До сега не ми се е случвало и май бих се изкефила. В кино, влак или автобус. С тръпката, че може във всеки момент да ни хванат. Той да ми запушва устата, за да не чуват стенанията ми и т.н.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Винаги фантазирам за нещо нестандартно, което нямам възможността или смелостта да направя![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Ох, само като за мен е товаааааПървоначално написано от miminko
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Тойка с двама големи,здрави,силни мъже..Да ме забържат и да ме правят каквото искат.
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
3ка с 2 момичета, секс в природата, секс на обществено място, да я завържа и да си правя с нея каквото си искам...
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Специално от тая сметана от спрей пък колко тежко става... Адски е плътна и мнооого сладка.Първоначално написано от Barathrum
Нещо такова, каквото описа AlokiNn - само че от женска гледна точка.![]()
Да снимам с камера докато кучето ми я клеца...
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
А за моята фантазия погледнете аватара
<
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Нещо подобно, с участието на една колежка.Първоначално написано от miminko
![]()
Welcome to the Jungle...
Аз пък си ги изпълнявам или ми ги изпълняват![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Една да ме язди/свирки , друга да ми налива алкохол в гърлото и да смъркам от сливата на трета,това и чукането на азиатка/негърка са ми в списъка на нещата който задължително трябва да направя преди да навърша 25![]()
☆ Addicted to Addictions
Четеш ми мислите..Първоначално написано от AlokiNn
2те крайности са ми мечти - мнооого нежен и разтапящ секс и много груб и див. Винаги се смесват в един момент и никога не съм го правила само по единия начин.
Тройка с две момчета и да ми скъсат дупето от секс, ако може и двамата едновременно да ми го вкарат.
I am sex bomb!