.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 91
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Aко някой ден ми се случи да правя нещо с amazingwoman, едва ли ще имам по-голям кошмар.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Каварна
    Нещо по-романтично :P И може би да бъде във вана

Да ми се дърпа постоянно, да я завлека до леглото, да и разкъсам дрехите... нещо като изнасилване, но насилието да спре до тук и после да почва същинската част..
    Момчето, което не знае какво иска, но го иска бързо!

Дамм и това ми звучи готино

Четворка с три момичета: едната да ми духа, другата отпред и третата отзад.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
    _7\_ЕВСКИ СОФИЯ

охх с някъв див и страстен мъж

Момиче което да ми направи "дълбока свирка" да го поеме целия в устата и момиче с което да правя анален секс...

Град
    София
    Мене ми стига класиката .. червени прашки и стегнато барабанче
    Exorcism !

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfSteeL
    Да ми се дърпа постоянно, да я завлека до леглото, да и разкъсам дрехите... нещо като изнасилване, но насилието да спре до тук и после да почва същинската част..
    е тва и аз го искам, само че искам на мен да ми го направят

Град
    In Devil's Castle
    аз пък се отказах да фантазирам.... почти...защото фантазиите са интересни, но са си фантазии
    someone else...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfSteeL
    е тва и аз го искам, само че искам на мен да ми го направят
    Пфф аз обичам да се дърпам... ама тогава момчетата си мислят че не щеш да правиш секс... а не че искам да ме хвърли на леглото, да ме съблече супер бързо и да ми го вкара докато съм се усетила и на мен да мие толкова яко че да го издера целия
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Азз.. съм адси нежна душичка но що се отнася за секс.. предпочитам по грубичко.. и под малко грубично си имам предвид ДОСТА.. ;дд Също така имам фетиш към хубави парфюми.. ако момчето ми мерише на хубав парфюм .. просто нямам думи. Повешето пъти не се сдържам иии такаа ;дд иначе колкото се отнася до фантазията.. няма да откажана публично място.. адски ме възбужда идеята че всеки момент някой може да разбере каквоправиме!! ;ддд

докато я чукам на задна да и счупа гърба с плесници, после след като и свърша в устата да я размажа от побойща!!

Мега фен Аватара на FuckedUp

ЛУДИ, ЛУДИ!!!!!
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от Ivalinka
    аз пък се отказах да фантазирам.... почти...защото фантазиите са интересни, но са си фантазии
    Права си, но не забравяй, че един ден може да се осъществят.
    Както за някои "дълбоката свирка" или аналният секс не са фантазии, а нещо напълно нормално, което получават от гаджетата си...

Повече от фен Аватара на valll
    ммммм това с по грубото събличане много ми хареса направо да незнам куде съмииии другото е с момиче

Град
    Варна
    тройчица с едно момче и едно момиче.... или само с момиче
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

Да я напляскам брутално след което да й изчукам дупето докато не почне да ме моли за да спра.

П.С. още нещо . Другата ми фантазия е да правя секс поне веднъж с момиче което НАИСТИНА харесвам а не поредната овча купел която да ми се прави на прищипана госпожичка.

П.С. 2 - На обществено място , или някъде където може всеки момент да ни хванат , ей тва много ме възбужда - рискът някой да ни види : )
    do you dream?

Цитирай Първоначално написано от kn1ght
    П.С. 2 - На обществено място , или някъде където може всеки момент да ни хванат , ей тва много ме възбужда - рискът някой да ни види : )
    Eто един на моето мнение

да вържа някой мацка за леглото и да я " измъчвам "

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    Аз и още една мацка..приглушена червена светлина.. и мъж който седи отстрани и само наблюдава какво правим двете.. обичам tease-а

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JustAdream
    Пфф аз обичам да се дърпам... ама тогава момчетата си мислят че не щеш да правиш секс... а не че искам да ме хвърли на леглото, да ме съблече супер бързо и да ми го вкара докато съм се усетила и на мен да мие толкова яко че да го издера целия
    Туй ми е фантазия и на мен
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ^ +1

И както казаха по-назад.. някъде на обществено място, където има голям шанс да ни хванат(кино, дискотека.. блабла).
    *сън*

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Обичам по хард.. едва ли на някой тук от всички "романтици" му се слуша
    яяя пробваййй ще те изслушам с удоволствие

и аз съм по харда.. ;х а ако ми държи ръцете и ме лиже навсякъде полудявам .. обичам да ме държи,смисъл да не мога да мръдна когато най-мнг ми е кеф това увеличавао още повече възбудата ми ;х обаче в никъв случай да ме върже ще полудея ;д ще ме хване съклета

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от baceto
    докато я чукам на задна да и счупа гърба с плесници, после след като и свърша в устата да я размажа от побойща!!
    Ти сериозно ли си фантазираш за това.. :Д Т.е. не си представям да ти достави удоволствие, ако някой ден го направиш :Д ( Дано не дойде този ден .. )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си