- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашата секс фантазия
Aко някой ден ми се случи да правя нещо с amazingwoman, едва ли ще имам по-голям кошмар.![]()
Welcome to the Jungle...
Нещо по-романтично :P И може би да бъде във вана![]()
Да ми се дърпа постоянно, да я завлека до леглото, да и разкъсам дрехите... нещо като изнасилване, но насилието да спре до тук и после да почва същинската част..![]()
Момчето, което не знае какво иска, но го иска бързо!
Четворка с три момичета: едната да ми духа, другата отпред и третата отзад.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
_7\_ЕВСКИ СОФИЯ
охх с някъв див и страстен мъж![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче което да ми направи "дълбока свирка" да го поеме целия в устата и момиче с което да правя анален секс...
Мене ми стига класиката .. червени прашки и стегнато барабанче
Exorcism !
е тва и аз го искам, само че искам на мен да ми го направятПървоначално написано от MadeOfSteeL
![]()
![]()
аз пък се отказах да фантазирам.... почти...защото фантазиите са интересни, но са си фантазии
someone else...
Пфф аз обичам да се дърпам... ама тогава момчетата си мислят че не щеш да правиш секс... а не че искам да ме хвърли на леглото, да ме съблече супер бързо и да ми го вкара докато съм се усетилаПървоначално написано от 1234565
и на мен да мие толкова яко че да го издера целия
![]()
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Азз.. съм адси нежна душичка но що се отнася за секс.. предпочитам по грубичко.. и под малко грубично си имам предвид ДОСТА.. ;дд Също така имам фетиш към хубави парфюми.. ако момчето ми мерише на хубав парфюм .. просто нямам думи. Повешето пъти не се сдържам иии такаа ;дд иначе колкото се отнася до фантазията.. няма да откажана публично място.. адски ме възбужда идеята че всеки момент някой може да разбере каквоправиме!! ;ддд
докато я чукам на задна да и счупа гърба с плесници, после след като и свърша в устата да я размажа от побойща!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЛУДИ, ЛУДИ!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Права си, но не забравяй, че един ден може да се осъществят.Първоначално написано от Ivalinka
Както за някои "дълбоката свирка" или аналният секс не са фантазии, а нещо напълно нормално, което получават от гаджетата си...![]()
ммммм това с по грубото събличане много ми харесанаправо да незнам куде съмииии другото е с момиче
![]()
тройчица с едно момче и едно момиче.... или само с момиче![]()
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
Да я напляскам брутално след което да й изчукам дупето докато не почне да ме моли за да спра.
П.С. още нещо . Другата ми фантазия е да правя секс поне веднъж с момиче което НАИСТИНА харесвам а не поредната овча купел която да ми се прави на прищипана госпожичка.
П.С. 2 - На обществено място , или някъде където може всеки момент да ни хванат , ей тва много ме възбужда - рискът някой да ни види : )
do you dream?
Eто един на моето мнениеПървоначално написано от kn1ght
![]()
да вържа някой мацка за леглото и да я " измъчвам "![]()
![]()
![]()
Аз и още една мацка..приглушена червена светлина.. и мъж който седи отстрани и само наблюдава какво правим двете.. обичам tease-а![]()
Туй ми е фантазия и на менПървоначално написано от JustAdream
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
^ +1
И както казаха по-назад.. някъде на обществено място, където има голям шанс да ни хванат(кино, дискотека.. блабла).
*сън*
яяя пробвайййПървоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
ще те изслушам с удоволствие
![]()
![]()
и аз съм по харда.. ;х а ако ми държи ръцете и ме лиже навсякъде полудявам .. обичам да ме държи,смисъл да не мога да мръдна когато най-мнг ми е кеф това увеличавао още повече възбудата ми ;х обаче в никъв случай да ме върже ще полудея ;д ще ме хване съклета