.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Да ви имам дефинициите за хард : 'да ме държи да не мръдна'.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мощно бой, фекалии и блек метъл да видят кво е хард.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Секс фантазия... Да навърша 16г.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

много обичам 'игрите' и после накрая да му писне и да ме хване и да ми разкъса дрехите и да почнем. Обаче искам негър, ама не много черен ами такъв все едно му е загар ... аррррррррррр много ЯКОО
    Женско съм

Аз пък искам мацка с толкова татуси като тази от аватара ти.
    Welcome to the Jungle...

хард секс и рок музика
    ”но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!"

anonymous768631
    Guest
    Бах за харда ползваме Death Metal...

Фен
    Град
    Sliven
    да правя фистинг на някоя широко разкрепостена
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Ами относно правенето на обществено място ,правил съм го 4 пъти

във вход,на питник,дърво в парк,дискотека и тайна и не е чак толкова велико,колкото си мислите.

Иначе аз също харесвам хард секса и го практикувам харесва ми да има удряне във стените в леглото в огледала,да се чупи всичко

Секс фантазията ми е да свърша върху лицето и след дълаг и изморителен секс . 1 път ми се случи и беше невероятно жалко,че бях пиян и не помня много
    Също така да си играе с пениса ми по сякакви начини дори да го хапе.

Цитирай Първоначално написано от redfox0111
    хард секс и рок музика
    Ей т'ва е истината.
    Welcome to the Jungle...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Чак за фантазии - не знам .. Но когато ми се прииска нещо - веднага го казвам на половинката.. : )
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Подписа ми
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Цитирай Първоначално написано от JustAdream
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfSteeL
    Да ми се дърпа постоянно, да я завлека до леглото, да и разкъсам дрехите... нещо като изнасилване, но насилието да спре до тук и после да почва същинската част..
    е тва и аз го искам, само че искам на мен да ми го направят
    Пфф аз обичам да се дърпам... ама тогава момчетата си мислят че не щеш да правиш секс... а не че искам да ме хвърли на леглото, да ме съблече супер бързо и да ми го вкара докато съм се усетила и на мен да мие толкова яко че да го издера целия

+1 JustAdream ако повечето момичета бяха като тeбe щеше да е върха

по темата :Да е нещото като това което написа MadeOfSteel допринесено с малко романтика и повeчко hard

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Ми... Тройка с две момчета - близнаци. Но да са яки
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Супер фен Аватара на djipsito
    19 век. Далечно забутано селце. Война.
    Облечена съм в онези красиви рокли, а корсета ми е толкова пристегнат, че едва дишам. Всеки върши някаква работа, аз пълня вода от кладенеца.

Изведнъж в селото нахлуват конници. Докато някои подпалват къщите, други хващат по една жена и ги качват на конете. Губят се в далечината. Уплашена разливам кофите с вода и хуквам да бягам към гората. Надявам се никой да не ме види. Обръщам се назад и виждам как единия от конниците, симпатичен с добре оформено тяло мъж, пришпорва коня си и тръгва след мен. Бързо ме настига и ме хваща. Качва ме на коня и продължаваме към гората. Груб е.

Спираме сред дърветата на малка открита поляна с много големи камъни. Блъсва ме на земята и ми казва да не се опитвам да бягам. Завръзва коня си. Гледам уплашено и не смея да помръдна. Приближава се пак към мен и започва с ножа си да раздира роклята ми. Аз започвам да викам, ама няма кой да ме чуе. Хваща ме за гърлото и ми заповядва да млъкна. Доразкъсва ми роклята с ръце и ми оголва краката. Започва да ме гали. Не очаквах да е нежен. Плъзва пръстите си все по-нагоре, а дишането ми започва да се ускорява. Този път от възбуда.

Успявам да го избутам, той залитва назад и пада по гръб, а аз го възсядам. Гледаме се в очите. Хваща ме за ръцете и ме избутва към земята. Сега той е върху мен. С резки движения разкопчава колана си. Готов е да проникне в мен. Не бърза. Пуска ръката си между краката ми. Добър е. След малко увивам краката си около него, а той прониква грубо в мен. Бавни и резки движения. Не отделя поглед от очите ми. Боли ме и се опитвам да го избутам леко назад, а той не помръдва. Забивам нокти в гърба му, той се допира още повече в мен. Хапя го по врата, засмуквам... Ръцете ми са на тилът му, той ги хваща и ги забива в земята. Държи ме и не ми дава да помръдна..
    ...
    Свършваме и ме оставя безсилна да лежа на земята. Хвърля ми погледи от време на време. Стои пред коня си, след малко се връща и ми подава вода. Вдигам поглед към него, усмихва ми се.
    Взимам водата и отпивам...

(не гледам много филми де..)
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Добре , като гледам кви разгонени курви са се навъдили във форума , защо изнасилването да е престъпление :]

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва са фантазии, сещаш ли се ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Винаги съм си представяла как преподавател ме вика да поговорим в кабинета му и показвайки ми нещо, сядам до него, в този момент в главата ми се развихрят фантазии и дишането ми става учестено. Той го усеща и започва да се възбужда от всеки, уж случаен допир. Когато виждам през панталона му, колко е възбуден обръщам глава към него, за да срещна погледа му, докато спускам бавно ръката си между краката му. Той губи контрол и ме целува. Изправяме се, а ръцете му не спират да се плъзгат жадно по цялото ми тяло. Тогава падам на колене и разкопчавам колана му. После смъквам панталона му. Той ме хваща за косата и ми го подава в устата... нататък е ясно какво се случва.

Джакузи, две елитни курви, огледало, кокаин, хавански пури и синьо джони.........
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Ее браво,и мойта фантазия е това...и мисля да я рализирам.може да е след 10 години ама ще стане:Д

Сетих се и за още една....... да ида в Тихуана да гледам donkey show на живо
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Да е облечена в костюм на жената котка, да правим секс в поза кучешката и аз да я дърпам за косата и да викам: "Харесва ли ти, а?".

Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Джакузи, две елитни к**ви, огледало, кокаин, хавански пури и синьо джони.........
    дано да успееш да го дигнеш
    Женско съм

Цитирай Първоначално написано от Lysander
    Да е облечена в костюм на жената котка, да правим секс в поза кучешката и аз да я дърпам за косата и да викам: "Харесва ли ти, а?".
    тва е много добро :P
    Женско съм

Цитирай Първоначално написано от Lysander
    БИХ.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си