.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Довечера ще правим парти в един фр, чернокосата има да учи, за тва стискам палци за кестенявата. Само зелено да ми даде, ще и кажа аз на нея
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Пак се напих... и си останах с фантазията
    Дай му на лумпена злоба,
    окъпи глупака във власт,
    пусни го в тъмната доба,
    да раздава правда за нас.

My Blog / Update 22.09.2011

Цитирай Първоначално написано от kriogenx
    Цитирай Първоначално написано от JustAdream
    Цитирай Първоначално написано от 1234565
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfSteeL
    Да ми се дърпа постоянно, да я завлека до леглото, да и разкъсам дрехите... нещо като изнасилване, но насилието да спре до тук и после да почва същинската част..
    е тва и аз го искам, само че искам на мен да ми го направят
    Пфф аз обичам да се дърпам... ама тогава момчетата си мислят че не щеш да правиш секс... а не че искам да ме хвърли на леглото, да ме съблече супер бързо и да ми го вкара докато съм се усетила и на мен да мие толкова яко че да го издера целия

+1 JustAdream ако повечето момичета бяха като тeбe щеше да е върха

по темата :Да е нещото като това което написа MadeOfSteel допринесено с малко романтика и повeчко hard

Тва е толкова досадно и противно ...

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Да решавам задачи по математика и през това време да я гледам как играе Фифа 2011 .

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Някой да ме завърже за леглото, да ми завърже и очите и да прави каквото иска с мен.
    уеуе куклоо пиши ми на ЛС за повече инфо :P :P ще си получиш желаното!
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Какичка, къса черна пола, риза на райета, офис (училище), див секс

Искам да сме двамата на плажа,да пием мартини,да сме в хубава шатра с изглед към морето в/у шезлонгите и да сме голи.след това да ми духа,след това да я излижа цялата и да виждам как се подмокря от удоволствие а след това да има романтичен и много диф секс уеуе направо се надървих
    Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Някой хубав батко (25-6 годишен ) мускулест а у ;д в гората някъде на тъмно,на капака на колата.. да е лято и да вали малко,колкото да ни намокрии ...другото е ясно
    По принцип бих искала същото с човека ,когото обичам/Х ( не е сигурно ;д ) ,но сега си искам баткото

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Някой хубав батко (25-6 годишен ) мускулест а у ;д в гората някъде на тъмно,на капака на колата.. да е лято и да вали малко,колкото да ни намокрии ...другото е ясно
    По принцип бих искала същото с човека ,когото обичам/Х ( не е сигурно ;д ) ,но сега си искам баткото
    Недей си мисли, че лятото на тъмно в гората е голям кеф Мен колко пъти ме е хващала параноята и съм дигал джамовете на колата вънка 40 градуса в колата 50
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
    Недей си мисли, че лятото на тъмно в гората е голям кеф Мен колко пъти ме е хващала параноята и съм дигал джамовете на колата вънка 40 градуса в колата 50
    Ние тук си имаме места за тая работа....обаче в почивните дни има много хора и трябва да се стой в колата Абе място има..само баткото да си намеря и да поръчам дъжд

Ние тук си имаме места за тая работа....обаче в почивните дни има много хора и трябва да се стой в колата Абе място има..само баткото да си намеря и да поръчам дъжд
    Абе батковци има ама не се вписвам с другите ти предпочитания... соррка
    - Луд съм мамо луд съм
    - Пиян си сине въри си лягай

Мойта секс фантазия е , да правя секс

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от avriltribute
    ПИЧ, ТОКУ-ЩО УБИ РИБАТА С ПРАВА ЛОПАТА!

Цитирай Първоначално написано от avriltribute
    Бий една че**я за ся, па то ша му дойде времето
    Кефа цена няма!

http://vbox7.com/play:7c6ea88d

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Батковци да искаш))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си