- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вашата секс фантазия
Довечера ще правим парти в един фр, чернокосата има да учи, за тва стискам палци за кестенявата. Само зелено да ми даде, ще и кажа аз на нея![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Пак се напих... и си останах с фантазията
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Първоначално написано от kriogenx
Тва е толкова досадно и противно ...
Да решавам задачи по математика и през това време да я гледам как играе Фифа 2011 .
уеуе куклоо пиши ми на ЛС за повече инфо :P :P ще си получиш желаното!Първоначално написано от miminko
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Какичка, къса черна пола, риза на райета, офис (училище), див секс![]()
Искам да сме двамата на плажа,да пием мартини,да сме в хубава шатра с изглед към морето в/у шезлонгите и да сме голи.след това да ми духа,след това да я излижа цялата и да виждам как се подмокря от удоволствие а след това да има романтичен и много диф сексуеуе направо се надървих
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Някой хубав батко (25-6 годишен ) мускулест а у ;д в гората някъде на тъмно,на капака на колата.. да е лято и да вали малко,колкото да ни намокрии ...другото е ясно![]()
По принцип бих искала същото с човека ,когото обичам/Х ( не е сигурно ;д ) ,но сега си искам баткото![]()
Недей си мисли, че лятото на тъмно в гората е голям кефПървоначално написано от Biskfitka
Мен колко пъти ме е хващала параноята и съм дигал джамовете на колата
вънка 40 градуса в колата 50
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Ние тук си имаме места за тая работа....обаче в почивните дни има много хора и трябва да се стой в колатаПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
Абе място има..само баткото да си намеря и да поръчам дъжд
![]()
Абе батковци има ама не се вписвам с другите ти предпочитания... сорркаПървоначално написано от Biskfitka
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
ПИЧ, ТОКУ-ЩО УБИ РИБАТА С ПРАВА ЛОПАТА!Първоначално написано от avriltribute
Бий една че**я за ся, па то ша му дойде времетоПървоначално написано от avriltribute
![]()
Батковци да искашПървоначално написано от Biskfitka
))