- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- УЖАС ;(((
на 16 съм и днес го направих за първи път.. всичко беше супер - той беше много нежен и не ме боля изобщо.. нямаше и много кръв... но сега когато се къпах забелязах че някакво парченце месо ми виси от входа на вагината .. щях да припадна .. ужас ... не знам какво да правя .. какво е ?
Е как да ти кажа
Мисля че е пилешко![]()
![]()
абе човек моля те не се шегувай .. изобщо не е смешно..
Е дръпна ли го тва месо кво го направи?![]()
не .. то е точно между малките срамни устни .. там си е закрепено а от другата страна е раничка ... няма как да го дръпна
Не се превземай, чак пък толкова гадно не е.
Ако много се притесняваш, иди на лекар, но според мен просто си се разранила нещо.
.. не се превземам ! АДСКИ гадно е .. някакъв израстък около 1 - 1.5 см ми виси, а ти ми викаш не се превземай .. съжелявам, но писах за да поискам съвет, а не да ми казвате гадно ли е или не е !!Първоначално написано от Taam
Да,майка ми е гинеколог,ще и кажа да погледне,за да ти каже какво ти има![]()
стига де... момичето се е притеснило...Първоначално написано от FuckedUp
може да си се разранила нещо, но най - добре ще е да отидеш на гинеколог, каквото и да ти кажем ние ще гадаем само
най - добре посети лекар, той ще ти отговори най - добре, а и както по - горе казаха ние само гадаем.
наистина ли майка ти е гинеколог ? ;(Първоначално написано от anonimen213
Заеби не го слушай тоя чекиджия ,педофил или каквото и да е. ЛЕКАР !
Цялото ми семейство са лекари.И ти защо си толкова сигурен,че майка ми не е гинеколог?2-3 пъти е влизала във форума и е помагала с каквото може.Не съм някой чикиджия,както каза потребителя над мен.Все пак каквото искаш направи,но и да говориш с майка ми няма да има голям ефект предполагам.Според мен отиди на гинеколог,но ако испитваш някакви притеснения можеш да пишешПървоначално написано от ivana0895
![]()
Момиче , не се вризвай на тоя кретен.........Първоначално написано от ivana0895
![]()
![]()
![]()
Това е част от девствената ципа. Предполагам че ако продължаваш да правиш секс ще се откъсне... или пък не. Май ти трябва гинеколог, ако толкова е неприятно.
~ Luv ya!
Дори немога да си представя за какво говориш чесно, но не се плаши толкова много...
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Край, заразена си. След месец очаквай малък пришълец да ти разпори търбуха.
И аз мисля , че може да е част от девствената ципа , но по-добре отиди на преглед или се консултирай с някой гинеколог .Може и да се оправи следващия път , когато го правите
![]()
![]()
лекар...
Hostis Honori Invidia
Единственото решение според мен е гинеколог. А иначе и на мен ми звучи доста плашещо тва нещо![]()