- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Храната в училище и училищната лавка.
Разрешават ли ви да внасяте храна в училище от друг магазин? При нас е много гадно, щото не дават да внасяме нищо в училище, а само да си купуваме от тъпата лавка, дето няма нищо за ядене. как е положението при вас?
Нито ни разрешават да носим храна от другите магазини,нито да влизаме в даскало със закуските от лавката - пускат само пакетираните (салети,БейкРолс и тем подобни)..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
E това дето го правят е много тъпо.На нас ни дават от други магазини, закуски, всичко.Не знам защо трябва да сте задължени да си давате парите само на тях. Не може ли да излезете навън, да си купите и да не влизае докато не го изядете
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
ми уж било забранено не знам си кво си ама секи си влиза с квото си иска![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Супер тъпанарското е така. Вече са се побъркали :@ Днес цялото даскало ще чисти стаите![]()
На нас не ни дават да внасяме никаква храна. Нито от стола, нито от вън. Даже вода не ни дават да внасяме, което е тъпо тъй като във всяка стая има чешма... Ама ние си се промкваме де... Под якето, в торбичка скрита зад някой...![]()
вие сте преебани! Ние не питаме... излизам от даскало, ям си... прибирам се..
наскоро обаче разбрах за една мноо добра закуска в столовата долу... и само от нея ям..
Аре аз отивам на диетично даскалонякой да поддържа темата
![]()
Разрешават.. само, дето на входа има една охрана, която всеки път претърсва за цигари и алкохол..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
При нас има дежурни..Даже тази седмица дежурех с още три момичета от класа ми,обаче им разрешавахме да влязат със закуските и те викат "Ето това са истински дежурни.."Първоначално написано от ecstazy
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Разрешават ни. Училищната лавка винаги е пълна и почти никога не успяваме да се доредим...
Излизаме отвън, ядем в закусвалнята (който в която реши) и после се прибираме, лесно и просто!![]()
![]()
Разрешават ни да ходим където си искаме.Само дето дежурните не пускат,докато не си го изядеш![]()
X.O.X.O :]
Ех, че гадноНас ни пускат със всичко
Няма значение дали е от лавката или от друг магазин
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
При нас ни пускат,
но почнаха едни тъпи храни,
и забраниха ментовите бонбони (поне продават дъвки)
по някаква причина, дето никой не знае.
но си имаме магазини и форнети,
и като е топло ходим там.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Разрешават всичко. Само веднъж не дадоха да се влиза със закуски (независимо от къде купени), поради някакви причини, които така и не се разбраха какви са. Но това е единичен случай.
И спря да се върти за миг земята..
Драконовски мерки за чудо и приказ.![]()
На мен 20 минути не ми стигат да си изям дори солетите, пък били те и купени от училищната лавка(какво остава, ако отида до някой супермаркет в района на училището). Просто редовно е супер гърч и в лавката, и в барчето на училището, и е невъзможно да си купиш нещо, без да чакаш по 5-10 минути.
Никога не са ни забранявали да вкарваме храна и напитки отвън, нито са ни карали да стоим на входа, докато си изядем закуските и прочее, нито пък са ни претърсвали за цигари. За това последното си и личи, че не го правят де, в междучасията градинките в околността са пълни.![]()
Ние нямаме лавка в даскало, а около даскало е пълно с пекарни и лавки за джобове и дюнери-говоря за района на техникумите във Врана-Бай Бисер forever![]()
Първоначално написано от cherrygloss
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Е, дават да внасяме, как да не дават... ква е тая простотия
ама на мен не ми се занимава и искам, не искам - взимам от лавките :С
мъжко съм
Цялото даскало ходим в магазинчето пред даскало. А и в лавката всеки Божи ден едни и същи закуски - Кренвиршка, (ц)Пица на парче, кръгла пица, калцоне, филия с кайма, джоб с кебапче, джоб с шунка (). Продават само кубети, шоколад, Корни, студен чай, сулети и т'ва е.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Разрешават ни всичко. Аз дори сега чувам за тези забрани.![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
+1Първоначално написано от alwaysnforever
Ние нищо не можем да внасяме в стаите иначе в стола можем да си седим ии да ядем. Но въпреки, че не дават да внасяме ние си ги прибираме в чантите или вв якетата ии така .. ест говоря за нещата от магазина от сорта на солети, вафли и т.н.
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !