.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    София
    Ушким е забранено да се яде в стаите,но никой не спазва забраната.То е много смотано,щото учителите ни карат да не ядем в класните стаи,а в стола,в стола пък ни забраняват да внасяме храна отвън и може да ядем,само ако си вземем от стола храна

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    пфф в моето училище няма лавка, няма столова, няма нищо
    даскалото е на центъра, навсякъде около него магазини, закусвални, дюнери, форнети и всякви подобни
    всички живо си влиза с манджата в даскало
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Опитваха се да го забранят,но окоро нашето училище е пълно с магазини,лавки,плодове и зеленчуци,китайско,хамбург ери и други.Района около Руската в Бургас рулз!!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

При нас дойде ли голямото междучасие буквално става велико преселение на народите към близките магазини. Кой към пицарията, кой към баничарницата. Наблизо даже има и един магазин търговия на едро, но продават и по единично и там е пълно. Нищо не може да ни спре да си внасяме неща.

Не дават,но аз я крия под якето ми в повечето случаи.
    ~Tiesto. <3

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    в моето училище няма лавка, ама пък около него магазини бол... попринцип или нищо не ям или някави плодове, така, че нямам проблем, но наистина не ни пускат да влизаме вътре със закуски и тем подобни, включитено и пакетирани :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Разрешават ни. То повечето си ходят главно за храна от близките магазинчета, защото храната в даскало SUCKS!
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Супер фен Аватара на WaterLilly

За пръв път чувам за такова нещо. Ние имаме и лавка в училище, и магазини около него, и всеки си носи ядене откъдето реши.

Давайте да мислим трикове за внасяне на храна!

Фен
    Град
    Добрич
    Ние имаме две заведения /лавки/ в училище. В едното няма нищо, тъй да се каже, понеже се спазва новия закон за липса на чипсове и други такива. В другото- продават всичко, но с 10-20 стотинки над обичайната надценка.
    Около училище има други магазини.
    По принцип не е позволено да внасяме храна в класните стаи независимо от къде сме я взели, но пък погледнато реално охраната няма право да бърка в раницата /чантата/ торбичката ни. Евентуално може да му се позволи да надникне, другото е недопустимо, така че храна лесно пренасяме. Става също и по джобовете, ако е малко пакетчето.

Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    пфф в моето училище няма лавка, няма столова, няма нищо
    даскалото е на центъра, навсякъде около него магазини, закусвални, дюнери, форнети и всякви подобни
    всички живо си влиза с манджата в даскало

Guest
    Аз стоя гладна в училище
    И в междучасията не ям нищо
    чак след часовете си купувам... най често дюнер или пица и ям :P

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Какви са тези простотии,не ти давали да ядеш купена храна от друго място Много пропаднало....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си