- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подаръци, които ненавиждаме.
Като се замисля до сега не се е случвало някой мой приятел или роднина да ми подари нещо,което да не харесам.А и няма как да се случи,след като на празниците ми каня само близките и любими за мен хора,а те ме познават достатъчно добре за да знаят,какво харесвам и на какво бих се зарадвала.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Всичко което не е пари!
И аз съм такаПървоначално написано от titinkaa
![]()
Мразя също да ми подаряват книги !![]()
Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже
И аз се включвам към хората,които не обичат сувенири.Красива са повечето-да,но няма никаква полза от тях.Само ще ми събират прах.Но все пак,ако някой ми подари-няма да се ядосам.Нали все пак е било от сърце.
Обаче НАААЙ-ЯКО е когато някой възрастен ти подари ПИЖАМА!![]()
хахахаПървоначално написано от Colouring
на мен майката на най- добрия ми приятел винаги ми подарява пижама и чорапи, свиква се
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ох не мога да ви разбера как може да не харесвате сувенири ? Аз ли нещо не съм наредНа мен всички рафтове са ми пълни със сувенири ( най - вече коне и кучета ) много ги обичам !
Да не спамя - на мен едната ми баба всяка Коледа ми подарява чорапи и пижама.И то един път ми беше подарила мъжка пижама...синя на колички....
![]()
Иначе МРАЗЯ да ми подаряват дрехи,книги и цветя.
П.С: Не обичам цветя![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Всички подаръци са хубави,щом са от сърце.
Честно казано, кефя се на повечето подаръци. За сега мисля, че не се е случвало да ми подарят нещо, което изобщо да не ми хареса.![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Хм , харесвам всичко , което ми е подарено с любов. Т.е. харесвам си всички подаръци - от сувенири до пижами.
И аз се кефя на сувенири. Редя си ги вкъщи и им се радвам.![]()
ами за моя Рожден Ден когато с каня приятелки те винаги ме питат какво искам и аз като им направя един безкраен списък. Купуват каквото купуват и ми връщат списъка и догодина пак. А иначе от баби и дядовци са ме били най-неподходящите подаръци. Как може да подариш на един тинейджър розов пуловер с котенца и цветенца.Не мога да разбера защо изобщо правят такива пуловери в такъв размер.
Ама какво да ви кажа. Дето един мой приятел казва:
- На ти 15 лв. пък си купи каквото искаш.
Една година като ме виждат че съм фенка на фантастиката решили да ми купят една книга. И като ми казаха че са ми купили книга с фантасмагорий направо пощурях. Оказа се че книжката е детска и се разказва за двама пирати.Направо ми идваше да скоча от балкона.
![]()
I'm beautiful in my way....
Мразя сувенири и дрехи както и всичко, което майка ми ми подари (винаги оцелва неща които мразя) Някои бяха писали,че бабите и дядовците подаряват най-тъпите неща, е при мене не е така, дядо ми ми дава по 50-60лв и си купувам хубави неяща, а баба ми ми купува нещо малко и ми дава 40 лв
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Мразя сувенири тип "отбиване на номера". Разбира се, винаги има изключения, но шанса да ми подарят сувенир, който да ми хареса е минимален. Мразя и да ми подаряват дрехи не по мой вкус. Има неща, които никога не съм обличала. Мразя и бижута, които не са ми по вкуса. Абе каквато съм капризна, шанса да ми подарят нещо, което да ми хареса, не е мн голям, но се случва понякога. А иначе не мога да си прикривам емоциите и ако нещо не ми хареса просто ще се усмихна...нищо че ще е супер изкуствено.
Ааааа сетих се кое мразя най-много - ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ! Единствените плюшени играчки, които съм склонна да приема са ако гаджето ми ги подари...
Най -кофти е когато се отбива номера .Първоначално написано от againstyou
Да ,като е неподходящ подаръка ,естествено че няма да ти стане кеф , но все пак зависи и кой ти го подарява . Както каза ако е от сърце се компенсира.![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
същото, като изключим лака за косаПървоначално написано от minimaLismmm
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Една на моя рожден ден ми подари чехли 5 номера повече от моя, бабешки, направо щях да се гръмна!
Мразя и някой да ми купува шоколад по 40 стотинки от Кауфланда...това подарък ли е или първото и най-евтиното нещо което си видял? (и за да не ме нападнете, това ми го подари едно от най-богатите момичета в училище)
Много мразя да ми подаряват дрехи,защото много рядко самата аз си харесвам нещо.Също така и козметика!Обичам нещата,който значат нещо,които ще ми останат за спомен.![]()
Сещам се веднъж майка ми ми беше подарила микрофон за компа,
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Дрехи не обичам да ми подаряват,защото не знаят какво ще ми хареса и никога не оцелват...
Подарявали са ми наистина ужасни дрехи,
а колкото до сувенирите - харесват ми,само да не някои безмислени и грозни.
Иначе най-хубаво е когато ти предложат да излезете заедно да си избереш подаръка и на място ти го купуватИли подаръка да е пари.
мразя да ми подаряват дрехи и книги...първо,че винаги успяват да ми подрят книга,която няма и най-малкия шанс да ме заинтересова или дрехи,които или не ми харесват и трябва да се преструвам пред подарилият ги или такива които ми харесват,но не ми стават
Мразя да ми подаряват дрехи , защото не винаги ги харесвам ..подборе да ми дадат пари като подарък , а пък вече да си купя каквото си харесвам
![]()
Мразя да ми подарядат пари защото:
1.Не са подарък!
2.Винаги ги харча за нещо тъпо (понякога това си е и моя грашка ама...)
на мен ми е по-добре така защото като ми дадат пари за рожденния ден и си купувам каквото искам и го считам за подарък от този който ми е дал паритеПървоначално написано от mMemories
![]()
Обикновено си харесвам подаръците.Сувенирите наистина няма какво да ги правя, но все им намирам някъде място, на което да събират прах.Иначе дрехи обичам да ми подаряват.Редки са случаите, в които не съм ги носила, защото не са по мой вкус.
![]()
Случвало ми се е в първия момент да се зарадвам на подаръка и след това да осъзная, че изобщо нямам нужда от него.![]()
Аз най-много мразя сувенири,освен че като ти ги подарят се чудиш къде да ги сложиш,повечето пъти хората ги купуват колкото до отбият номера.![]()