.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 122
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като се замисля до сега не се е случвало някой мой приятел или роднина да ми подари нещо,което да не харесам.А и няма как да се случи,след като на празниците ми каня само близките и любими за мен хора,а те ме познават достатъчно добре за да знаят,какво харесвам и на какво бих се зарадвала.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Всичко което не е пари!

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Най-обичам сребро,защото аз много нося такива неща и поне ще го нося,а не да го захвърля някъде.Но предпочитам вместо безсмислени подаръци,всичко да е в пари.
    И аз съм така

Мразя също да ми подаряват книги !
    Любовта е частна собственост на жените, която отдават под наем на мъже

Мега фен Аватара на Colouring
    И аз се включвам към хората,които не обичат сувенири.Красива са повечето-да,но няма никаква полза от тях.Само ще ми събират прах.Но все пак,ако някой ми подари-няма да се ядосам.Нали все пак е било от сърце.
    Обаче НАААЙ-ЯКО е когато някой възрастен ти подари ПИЖАМА!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    И аз се включвам към хората,които не обичат сувенири.Красива са повечето-да,но няма никаква полза от тях.Само ще ми събират прах.Но все пак,ако някой ми подари-няма да се ядосам.Нали все пак е било от сърце.
    Обаче НАААЙ-ЯКО е когато някой възрастен ти подари ПИЖАМА!
    хахаха на мен майката на най- добрия ми приятел винаги ми подарява пижама и чорапи, свиква се
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Ох не мога да ви разбера как може да не харесвате сувенири ? Аз ли нещо не съм наред На мен всички рафтове са ми пълни със сувенири ( най - вече коне и кучета ) много ги обичам !
    Да не спамя - на мен едната ми баба всяка Коледа ми подарява чорапи и пижама. И то един път ми беше подарила мъжка пижама...синя на колички....
    Иначе МРАЗЯ да ми подаряват дрехи,книги и цветя.
    П.С: Не обичам цветя
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Всички подаръци са хубави,щом са от сърце.

Честно казано, кефя се на повечето подаръци. За сега мисля, че не се е случвало да ми подарят нещо, което изобщо да не ми хареса.
    "Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
    (Нанси Уичър Астор)

Мега фен Аватара на iiordanova
    Хм , харесвам всичко , което ми е подарено с любов. Т.е. харесвам си всички подаръци - от сувенири до пижами.
    И аз се кефя на сувенири. Редя си ги вкъщи и им се радвам.

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    ами за моя Рожден Ден когато с каня приятелки те винаги ме питат какво искам и аз като им направя един безкраен списък. Купуват каквото купуват и ми връщат списъка и догодина пак. А иначе от баби и дядовци са ме били най-неподходящите подаръци. Как може да подариш на един тинейджър розов пуловер с котенца и цветенца. Не мога да разбера защо изобщо правят такива пуловери в такъв размер. Ама какво да ви кажа. Дето един мой приятел казва:
    - На ти 15 лв. пък си купи каквото искаш.
    Една година като ме виждат че съм фенка на фантастиката решили да ми купят една книга. И като ми казаха че са ми купили книга с фантасмагорий направо пощурях. Оказа се че книжката е детска и се разказва за двама пирати. Направо ми идваше да скоча от балкона.
    I'm beautiful in my way....

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Мразя сувенири и дрехи както и всичко, което майка ми ми подари (винаги оцелва неща които мразя) Някои бяха писали,че бабите и дядовците подаряват най-тъпите неща, е при мене не е така, дядо ми ми дава по 50-60лв и си купувам хубави неяща, а баба ми ми купува нещо малко и ми дава 40 лв
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Град
    Провинцията
    Мразя да ми подаряват дрехи, ако не са нацелили вкуса ми и размера.. Иначе се радвам на всеки подарък, все пак се оценява жеста.

Мразя сувенири тип "отбиване на номера". Разбира се, винаги има изключения, но шанса да ми подарят сувенир, който да ми хареса е минимален. Мразя и да ми подаряват дрехи не по мой вкус. Има неща, които никога не съм обличала. Мразя и бижута, които не са ми по вкуса. Абе каквато съм капризна, шанса да ми подарят нещо, което да ми хареса, не е мн голям, но се случва понякога. А иначе не мога да си прикривам емоциите и ако нещо не ми хареса просто ще се усмихна...нищо че ще е супер изкуствено.

Ааааа сетих се кое мразя най-много - ПЛЮШЕНИ ИГРАЧКИ! Единствените плюшени играчки, които съм склонна да приема са ако гаджето ми ги подари...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Всички подаръци са хубави,щом са от сърце.
    Най -кофти е когато се отбива номера .
    Да ,като е неподходящ подаръка ,естествено че няма да ти стане кеф , но все пак зависи и кой ти го подарява . Както каза ако е от сърце се компенсира.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от minimaLismmm
    аз пък не обичам никакви подаръци,незнам защо,ноо някак повече обичам вместо подарък да си прекарам хубаво с човека ))

иначе никога няма да забравя как за един мой рожден ден една приятелка ми подари лак за коса и не на майтап
    същото, като изключим лака за коса
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Една на моя рожден ден ми подари чехли 5 номера повече от моя, бабешки, направо щях да се гръмна!
    Мразя и някой да ми купува шоколад по 40 стотинки от Кауфланда...това подарък ли е или първото и най-евтиното нещо което си видял? (и за да не ме нападнете, това ми го подари едно от най-богатите момичета в училище)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Много мразя да ми подаряват дрехи,защото много рядко самата аз си харесвам нещо.Също така и козметика!Обичам нещата,който значат нещо,които ще ми останат за спомен.
    Сещам се веднъж майка ми ми беше подарила микрофон за компа,
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    Град
    Germany
    Дрехи не обичам да ми подаряват,защото не знаят какво ще ми хареса и никога не оцелват...
    Подарявали са ми наистина ужасни дрехи,
    а колкото до сувенирите - харесват ми,само да не някои безмислени и грозни.
    Иначе най-хубаво е когато ти предложат да излезете заедно да си избереш подаръка и на място ти го купуват Или подаръка да е пари.

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    мразя да ми подаряват дрехи и книги...първо,че винаги успяват да ми подрят книга,която няма и най-малкия шанс да ме заинтересова или дрехи,които или не ми харесват и трябва да се преструвам пред подарилият ги или такива които ми харесват,но не ми стават

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Мразя да ми подаряват дрехи , защото не винаги ги харесвам .. подборе да ми дадат пари като подарък , а пък вече да си купя каквото си харесвам

подарявали са ми неща от магазин за един лев

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Мразя да ми подарядат пари защото:
    1.Не са подарък!
    2.Винаги ги харча за нещо тъпо (понякога това си е и моя грашка ама...)

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Цитирай Първоначално написано от mMemories
    Мразя да ми подарядат пари защото:
    1.Не са подарък!
    2.Винаги ги харча за нещо тъпо (понякога това си е и моя грашка ама...)
    на мен ми е по-добре така защото като ми дадат пари за рожденния ден и си купувам каквото искам и го считам за подарък от този който ми е дал парите

Повече от фен Аватара на Greshka
    Обикновено си харесвам подаръците.Сувенирите наистина няма какво да ги правя, но все им намирам някъде място, на което да събират прах .Иначе дрехи обичам да ми подаряват.Редки са случаите, в които не съм ги носила, защото не са по мой вкус.
    Случвало ми се е в първия момент да се зарадвам на подаръка и след това да осъзная, че изобщо нямам нужда от него.

Аз най-много мразя сувенири,освен че като ти ги подарят се чудиш къде да ги сложиш,повечето пъти хората ги купуват колкото до отбият номера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си