- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Подаръци, които ненавиждаме.
дрехи най-вече
Парфюми(предпочитам да се къпя) и всякакви други такива неща.
Сувенири- отврат . Много мразя и някакви енциклопедиии --- ииизпадам в ужас (баба и дядо само това дават)
Не обичам дрехи да ми подаряват, по простата причина че не знаят вкусът ми, а що се отнася до сувенири, за тях съм съгласен , само да не са от магазин за 1 лев ами да е нещо по-оригиналноили пък най-добре парички, да си ги складирам или съм да избера подаръка, особено ако е нещо което искам мнооогоо
Дрехи...щото обикновено ми подаряват нещо,което не ми е по вкуса.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Мразя да ми Подаряват сувенири.А пък за дрехи,които аз не съм си избирала да не говорим...Никога никой не ми уцелва вкуса за нищо.Затова някой като ме пита какво искаш и аз: "Парички"
![]()
Сувенири и парфюми![]()
федербал
получих 3 комплекта за 1 рожден ден (7-8 годишен)
Подарява ли са ми книга, която не съм отворила нямам и намерение. все пак човека се беше постарал, а и си мислеше, че ще ми хареса.
Баба ми (от бащина страна) за всяка Коледа ми подарява чаши.![]()
![]()
Сувенири са ми подарявали супер много пъти и обикновенно някакви страшно кичозни, които не мога да гледам, камо ли да сложа някъде в стаята ми.
Подарявали са ми ваза (бях на 12).![]()
Абе изцепки всякакви... Сега вече празнувам с най-близките си приятели и те винаги знаят какво да ми вземат. С някой от тях имаме коренно различни вкусове и просто питат какво искам (или питат бф-то)
Радвам се на сек'ви подаръци обаче някои ме кефят повече,други по малко и така... Не ме кефи на рожден ден да ми подарят някой скъп шампоан или парфюмнапример
![]()
Като ми подарят някой шал или ръкавици лошо ми става, но си трайкам.
Мразя... сувенири - тези с ангелчетата, които общо взето даже и не красят стаята. Ако ще е сувенир предпочитам да е нещо забавно и свежо. О и много ама много мразя, когато роднините ми започнат да ми подаряват бельо! Леля ми има навика за всеки мой рожден ден да ми подарява бикини (от онези.. чисто беличките с ластик, който прищипва всичко :X), чорапи и отделно пари. Добре де... Защо?!
Защо да си ненавиждам подаръците?!Най-важното е,че са помислили за мен,ако ще да е една картичка от 10 ст.,важното е,че са помислили за мен![]()
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
+1000 затова аз направо не ги вадя от кутийката, ако имат такава. Единственият сувенир, който признавам е магнит за хладилник!Първоначално написано от zlatit0o
Оо дааа това е много гаднооо.. На мен чорапогащници ми подаряват.. Вече имам за един магазин...Първоначално написано от MoonPie
И на мен са ми подарявали ненужни неща... Просто ги забутвам някъде ;д А от нашите? Те ми дават пари сама да си купувам. Научиха се вече![]()
Момиче ^^
Хахахаха, поне си запасена за вечни времена. Горката, ужасно еПървоначално написано от Ducky
![]()
За да не е флууд: Още нещо, което не обичам да ми подаряват - плюшени играчки. Не, че не са сладки или нещо подобно, но нямам къде да ги слагам и само ги трупам или забутвам някъде. На всичко отгоре съм алергична към тях и... просто е ужас.
Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
Аз си обичам сувенирите.Важното за мен е жеста.И да са от сърце!![]()
сувенирите![]()
![]()
![]()