.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    дрехи най-вече

Парфюми(предпочитам да се къпя) и всякакви други такива неща.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Сувенири- отврат . Много мразя и някакви енциклопедиии --- ииизпадам в ужас (баба и дядо само това дават)

Не обичам дрехи да ми подаряват, по простата причина че не знаят вкусът ми, а що се отнася до сувенири, за тях съм съгласен , само да не са от магазин за 1 лев ами да е нещо по-оригинално или пък най-добре парички, да си ги складирам или съм да избера подаръка, особено ако е нещо което искам мнооогоо

Град
    София
    Дрехи...щото обикновено ми подаряват нещо,което не ми е по вкуса.
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мразя да ми Подаряват сувенири.А пък за дрехи,които аз не съм си избирала да не говорим... Никога никой не ми уцелва вкуса за нищо.Затова някой като ме пита какво искаш и аз: "Парички"

Сувенири и парфюми

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Мразя да ми подарят нещо, което вече го имам.

федербал получих 3 комплекта за 1 рожден ден (7-8 годишен)

Подарява ли са ми книга, която не съм отворила нямам и намерение. все пак човека се беше постарал, а и си мислеше, че ще ми хареса.
    Баба ми (от бащина страна) за всяка Коледа ми подарява чаши.
    Сувенири са ми подарявали супер много пъти и обикновенно някакви страшно кичозни, които не мога да гледам, камо ли да сложа някъде в стаята ми.
    Подарявали са ми ваза (бях на 12).

Абе изцепки всякакви... Сега вече празнувам с най-близките си приятели и те винаги знаят какво да ми вземат. С някой от тях имаме коренно различни вкусове и просто питат какво искам (или питат бф-то )

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Радвам се на сек'ви подаръци обаче някои ме кефят повече,други по малко и така... Не ме кефи на рожден ден да ми подарят някой скъп шампоан или парфюм например

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Като ми подарят някой шал или ръкавици лошо ми става, но си трайкам.

Мразя... сувенири - тези с ангелчетата, които общо взето даже и не красят стаята. Ако ще е сувенир предпочитам да е нещо забавно и свежо. О и много ама много мразя, когато роднините ми започнат да ми подаряват бельо! Леля ми има навика за всеки мой рожден ден да ми подарява бикини (от онези.. чисто беличките с ластик, който прищипва всичко :X), чорапи и отделно пари. Добре де... Защо?!

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Супер фен
    Град
    България
    Защо да си ненавиждам подаръците?!Най-важното е,че са помислили за мен,ако ще да е една картичка от 10 ст.,важното е,че са помислили за мен
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    МРАЗЯ СУВЕНИРИ
    това е най-малоумното нещо...

само събира прах
    +1000 затова аз направо не ги вадя от кутийката, ако имат такава. Единственият сувенир, който признавам е магнит за хладилник!

Цитирай Първоначално написано от MoonPie
    Мразя... сувенири - тези с ангелчетата, които общо взето даже и не красят стаята. Ако ще е сувенир предпочитам да е нещо забавно и свежо. О и много ама много мразя, когато роднините ми започнат да ми подаряват бельо! Леля ми има навика за всеки мой рожден ден да ми подарява бикини (от онези.. чисто беличките с ластик, който прищипва всичко :X), чорапи и отделно пари. Добре де... Защо?!
    Оо дааа това е много гаднооо.. На мен чорапогащници ми подаряват.. Вече имам за един магазин...

И на мен са ми подарявали ненужни неща... Просто ги забутвам някъде ;д А от нашите? Те ми дават пари сама да си купувам. Научиха се вече
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от Ducky
    Оо дааа това е много гаднооо.. На мен чорапогащници ми подаряват.. Вече имам за един магазин...
    Хахахаха, поне си запасена за вечни времена. Горката, ужасно е
    За да не е флууд: Още нещо, което не обичам да ми подаряват - плюшени играчки. Не, че не са сладки или нещо подобно, но нямам къде да ги слагам и само ги трупам или забутвам някъде. На всичко отгоре съм алергична към тях и... просто е ужас.

You're gonna catch a cold from the ice inside your soul

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от KaPrIzZcHeTo
    Не обичам да ми подаряват дрехи .. особенно когато не са по мой вкус ..

Определено дрехи!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Аз си обичам сувенирите.Важното за мен е жеста.И да са от сърце!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си