- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина незнам .....
Кажете ми ........ има ли някаква уловка,нещо което да ми помогне да разбера логиката при момичетата? Наистина имам нужда да я разбера ... тези несвързани постъпки ме побъркват и незнам какви изводи да си правя ........
Абе брат ... тука не съм на урок по български език ... в правилника пише,че трябва да пиша на кирилица и го правя, не пише нищо за правопис ... така че ако нямаш да казваш нещо по темата си мълчи.. знам че твоят ден няма да е същия ако не коригираш неуките хора във форума и не пишеш на всяка тема дали става или не,ама дразниш , сеш се?!?
И аз съм така с момчетата обаче ..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Правила няма. Нито трикове. И няма как да има след като всички сме различни.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Момчетата и момичетата никога няма да се разберат напълно. Всъщност не е и необходимо. Те са много различни. И същевременно имат много общи неща. Като Ин и Ян.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ние сме много сложни същества,и да опитваш,няма да ни разбереш.
да, но ние поне знаем какво искаме !Първоначално написано от akinom
Всеки човек е различен.Едва ли някога ще разбереш напълно едно момиче,да не говорим обобщенп за всичките.Обратното също е вярно.
Като за начало посещавай по-честичко часовете по БЕЛ, а към отчайващо скучната тема -- какво ни е на нас момичетата? Това че някои се държат по-досадно, обсебващо или грубо не прави ВСИЧКИ НИ такива ! Имам чувството че тази тема я е писало 12-13 годишно момче, отчаяно от живота заради момиче ? Е, няма смисъл.
Не прави напразни опити... нас никой не може да ни разбере.![]()
В жените няма логика, приятелю. Жените са на моментни импулси, особено днешните разглезени използвачки. Въоръжи се с късмет и търпение, ако искаш да успееш с някоя.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Спрете с тези глупости "не разбирам момчетата/момичетата" Стига с тоя сексизъмИма момичета с които се разбирам много по-добре от колкото с дадени момчета. Ще го кажа за 408957489ти път - тези неща не са до пола, а до човека. Говори с нея и се опитай да я разбереш като характер, а не като пол !
П.С. - и съм съгласен с първия коментар, научете се накрая, че не знам се пише отделно, а не слято !
П.С. 2 - към fenastz братле не можеш да се въоръжиш с късмет. Той или те огрява, или не. Не е нещо което можеш да предизвикаш![]()
+++Първоначално написано от FromAutumToAshes
Правила няма. По-скоро някои прилики у желанията на масата момичета. Може и да прозвуча грубо, но всеки човек е шаблон, не изцяло и напълно, но може да се квалифицира в тип. Ако си обединиш в главата момичетата в типове, според характера им, ще намериш и големи прилики в "изискванията" им към момчетата. И така общо взето всеки тип си има стереотип. Ако можеш да влезеш в образа на лошото момче или на джентълмена или на богаташчето и т.н. все ще има някое момиче, което да припада по теб. Въпроса е дали ще си в точния "перфектен" образ на момичето, което искаш. Гадно ли прозвучах спрямо момичетата?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Go Veg! Be Green! Save the planet!
Първоначално написано от StopTheViolence
За да ти дойде акъла в главата, трябва да си бръкнеш в задника...