- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета харесвате ли лигави момчета
Момичета харесвате ли лигави момчета и защо?
Много зависи до каква степен и кога са лигави.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Не, не си харесван, истината боли!Първоначално написано от AirCrafter
![]()
Въобще не ги харесвам.![]()
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
не...
Hostis Honori Invidia
По-скоро
Момчета, обичате ли лигави момичета?
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Мхм! Прав си!
Две момичета са гласува ли с "Да".![]()
не бъпреки че съм момчено дори и лигави момичета не харесвам!
не бе ,това е за на приятелката му приятеля йПървоначално написано от ...
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:07
абе има си лигави момчета и лигави момчета.
Едните са си изнежени дечица, а другите просто са олигофрени със стил![]()
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
НЕ.
Мъжът преди всичко,трябва да е мъж,с главно М.
Жената да чувства,че има мъж до себе си.
не даже се отвръщавам,нокога не бих имала нещо общо с такъв...обичам и имам до себе си човек който е в истинския смисъл на думата ,,мъж,, и с него ми е било супер до сега във всяко едно отношение!!!
Определението "мъж" в днешно време е много относително. По-добре вместо с едно "да" обосновете отговора си. Много от "сериозните" мъже са много агресивно настроени, за някои дали ще си изкарат гнева на жената, кучето, колата няма значение, за други не е така. Така че от мъж до мъж има голяма разлика.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Не. Весел, забавен, с чувство за хумор - да, но лигав не.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Категорично не..
Може да се случи на моменти да се лигави, или да се лигавим заедно, всичко в границите на нормалното..
В лигавенето няма нищо лошо, но в умерени граници..
Първоначално написано от 6sense
Ха - ха все така казвате ... просто си признай , че е за теб !
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:07
съгласна. Първите не ме кефят, макар че не те са виновни за положението си.. вторите са чаровни и все пак трябва да знаят как и къде да "прилагат" "чара си" ^^Първоначално написано от fear4o
Хората правят живота толкова интересен... Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те измислили скуката....
There is no need to complicate
Всичко с мярка. Както не искам човекът до мен да се държи като 14 годишен незадоволен пубер, така и не бих търпяла каменна физиономия и пенсионерско държание. Млади сме, забавляваме се, на моменти се лигавим, но за всичко си има време и място.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не. Като цяло се дразня на лигавите хора и лигавото държание.. може би, защото аз самата съм доста сериозен човек.. :]