.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Професионална преса за коса

Здравейте, от няколко дни чета всякакви форуми и мнения за наистина качествена преса и все се колебая, така че реших да потърся помощ при вас като задам своите критерии..

Бих искала ако някой има професионална преса на Ремингтон или Ровента да каже коя марка е по-добра и на коя продуктите са наистина добри, за да знам на каква преса да се спра и ако може да ми покажете такива, които да са до 230 градуса ,да защитават косъма от изгаряне ,да придават блясък, мекота ,здравина и еластичност на косата и също така след като се изправя да ми стои така поне няколко дни, а не от влажното време да се начупва веднага ..

Аз лично имам на Ремингтон.. не съм доволна, защото се развалят както и много други приятелки са ми казвали че и техните също са се развалили иначе добре изправя и е защитена.. ))

Ремингтон е по-добра. Аз имам и съм много доволна. За 60 лв беше, изправя от 1 път, бързо, не скубе и уж щади косата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си