.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Все на мен ли

Здравейте,
    Така искам да споделя с вас нещо и да ви попитам какво да направя.
    Никога не съм се разбирал с родителите си но сега излезе още по голям проблем до преди 1 година си бях добър ученик в смисъл не бягах и не правех простотии тогава много исках да се запиша при един приятел треньор на вин-чун но не ми разрешиха както винаги през лятото бях почнал да излизам всеки ден и да тренирам по едно време и това ми забраниха защото съм ставал много рано и съм ги будел винаги си намират някаква причина да ми забранят нещо в повечето случеи причините са направо комични чвуствам се много пренебрегнат защото искам същото което искат и другите деца от родителите си и го получават за разлика от мен. Тази година малко позарязах училището защото ми умръзна да ми забраняват всичко моето училище е само първа смяна и започнах много често да бягам от училище и да ходя по кафетата защото като се прибера след 3-4 часът почват да ми викат а това взе да ми писва по едно време получиха от класната ми 1вата бележка за 5 неизвинени отсъствия тогава ме наказаха да не играя на компа, да не гледам телевизия и да не излизам а това са любимите ми занимания и това продължи 2 месеца след това почнах да карам колело и да се спускам по различни писти в гората след време по точно преди 2 дни класната ми се обади кой знае защо и каза че много съм бягал от училище а аз съм си тръгвал 2 пъти в седмицата и то съм имал извинителни бележки от доктора като те разбраха разбира се ми забраниха наново всичко това + колелото и мотора и ми казаха че ако продължавам така ще ме отпишат от училище и ще ме накарат да почна да си търся работа ако не си намеря ми казаха че ще ме накарат да рова по кофите да си вадя хляба. Вече ми умръзна от това преди 2 седмици ми казаха че мога да се запиша безплатно на колоездене в най-добрия клуб в страната и те пак не ми позволиха с едно от най тъпите извинения "знаеш ли колко много убити хора има по улицата" и аз им отговорих че там се кара в група от много хора и на всичко отгоре тренера кара зад нас с колата отговора им беше не ме интересъва не може а баща ми е бил колоездач ходил е на състезания из европа всъщност той не е толкова голям проблем проблемът е в майка ми тя винаги ме изкарва виновен за всичко дори и нищо да не съм направил а ако кажа и една дума веднага почва да вика "не ми отговаряй" и ми бие по един два шамара не че ги усещам но все пак дори не ми дава възможност да се защитя умръзна ми вече и незнам какво да правя.
    Стана доста дълго за което се извинявам но просто си изливам душата.

Моля помогнете

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Аз бих ти казал, че не те лишават от нищо и мислят за тебе.Това за дето бягаш от училище много ясно, че ще ти викат ти кво искаш да те похвалят ли.Отгоре на всичко имаш мотор и тем подобни.Забранили са ти забавления.Ми и на мене ми са забранявали неща, но не сам казвал нищо.Такаче много добре си се разбираш мога да ти кажа
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Добре,излей си душата,оплаквай се и там каквото друго се сетиш,но поне пиши грамотно.Родители те ти се държат по-този начин,защото се притесняват за теб и искат да те направят човек.А това ще е доста трудно,повярвай ми.Не знаеш просто колко си жалък отстрани.Съжалявам,че се изразих толкова грубо,но си е самата истина.Вашите искат от теб само да се гледаш училището и да не се занимаваш с други странични неща,но и това не правиш както трябва.Кажи ми сега-как може на инат да не ходиш редовно на училище?Та нали само това ти е задължението?Всички сме ходили на училище.Училището не хапе.Освен това не е кой знае колко сложно.Била съм ученичка и знам какво е.Спри с тези извинителни бележки.Завърши си образованието и тогава се прави на интересен,коментирай какво ти забранявали и т.н.
    Щом се оплакваш за такива смешни неща,не те виждам,ако имаше и други задължения....

аз съм си инат и си го знам но ми умръзна брат ми да получава всичко което поиска а аз да съм прецакания дори той ми го признава. а колкото до правописа извинявам се но писах доста дълго време това не съм го преглеждал а и не съм си унас и с тая клавиятура тук таме може да съм изтървал и някоя буква

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си