- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До колко оргазма можете да стигнете един след друг..?
Ами искам да попитам момичетата/жените във форума до колко оргазма най-много са стигали един след друг.. питам при мастурбация и по време на секс ? На мен ми се е случвало като се самозадоволявам да достигна до повече от 6 в рамките на 30 минути, а при секс съм стигала до 2 в рамките на час(за вагинален говоря). При вас как е ?
4 като се самозадоволявам за 30 - 40 минути
5 при Секс за 1-2 часа
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
Веднъж когато приятелят ми си играеше с мен орално, успях да свърша около 13-14 пъти в рамките на половин час - 40 минути. Но после ме болеше главата и не знаех къде се намирам. А иначе обикновено е по веднъж - два пъти по време на секс, клиторно имам предвид, вагинално рядко свършвам...
Мръсница си голяма, да знайш.Първоначално написано от miminko
пп. И аз искам по 2-3 вида оргазми, бе... пък после мъжете инициират за секс. Объркана е целата система.
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от make_you_mine
![]()
![]()
По принцип. Не в конкретния случай.Първоначално написано от miminko
Temet Nosce
벨야카
Л.С.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Мисля, че до 3 или 4 пъти съм стигала по време на секс (вагинален оргазъм).Когато се самозадоволявам го правя така, че да свърша само веднъж.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз мога винаги, нямам проблем със самолета, даже обратното ...
5-6 пъти на час по време на секс?! Ебати, завиждам абсолютно и напълно неблагородно.
По време на секс не съм свършвала.
Когато си правя кефа самичка, 4 пъти за 30 минути.
Когато ми правят кефа, 4 пъти за 20-30 минути.