- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- „Добро утро" се казва с бърз сутрешен секс!
Сексът, докато си „още не отворил гуреливи очи“, е не просто разбуждащ, но и много полезен, твърдят учени.
Аз съм съгласен с такова начало на деня, и съм твърдо за.
А вие как мислите???
А ето я и статията от която взех идеята за тази тема: http://www.bnews.bg/article-21685 , препоръчвам ви да я прочетете преди да коментирате.
Твърдо ЗА!
Може би сутринта към 5-6 е идеално или малко по късно.![]()
Като откача, откачам!
Понеже нямам собствен дом не е лесно рано сутрин,но когато съм бил на хотел/вила беше доста яко и то да те събудят с това![]()
+∞Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Като откача, откачам!
Понякога сутрин ми е толкова криво, че и Мис Вселена не може да ме съблазни. Иначе ако съм се понаспал, може.![]()
Welcome to the Jungle...
To си има една приказка:"Сексът изненада е най-добрият начин да се събудиш...Освен ако не си в затвора"![]()
зА ЗА За
Ей тая част грам не ми звучи добре. Предпочитам да се разсъня, да си измия зъбите и тогава.Първоначално написано от Azariel
На мен ми харесва,особено след тежка алко вечер да я кача да се подруса отгоре - действа ми ударно!
Ивито!Моята секс френдка!
Предпочитам да ме събудят със свирка, прекалено съм "умрял" сутрин за секс.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
За,стига да не сме легнали в 4-5![]()
Все ми е на акъла, че момичето пък ще е много "живо" сутринта за да ти прави с.ирка...Първоначално написано от Macallan
А иначе, да сутрешния секс е едно добро начало на деня![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Няма никакъв смисъл в твоето изказване ... 90% от тука сте достатъчно"енергични" сутрин да правите секс, което означава, че повечето хора не са като мен, а в същото време ти казваш, че момичето ще е като мен - "умряло".Първоначално написано от prettyIdeath
Тук говорим хипотетично, никой не е тръгнал всяка сутрин да прави секс или свирки
(ако случайно си се засегнала от надменността ми)
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
тая сутрин приятеля ми като си дойде от нощна ме изненада така,във 6 часа сутринта...найстина е мн хубаво!!!
В никакъв случай не съм се засегнала. Не ми хареса начина по който го каза. Лично аз, предпочитам сутринта да е бавно, нежно ... и с мен винаги е било така сутринта. Незнам... всеки е различен ... !Първоначално написано от Macallan
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Както и да е...исках да кажа, че аз няма да поема пръв инциативата сутрин. Тя ако иска знае какво да прави. Естествено няма да я пренебрегна, не съм такъв егоист. Само не разбрах какво и е грубото на свирката?Няма да я карам насила да ми я прави нали?
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Мда, оферта си е.Първоначално написано от Macallan
Welcome to the Jungle...
то от там се почваПървоначално написано от DarkTemplar
и аз съм будила така приятеля ми и му харева
))както и той мен
![]()
въпроса е единия да почне, натам нещата си тръгват сами. И определено е хубав начин за започване на деняПървоначално написано от kiki1991
![]()
дам..единя да почне и се получава много добре,поне на мен ми влияе страхотноПървоначално написано от jettlii
Мхм , то ако единият започно , то останалото си се нарежда само (въпреки че ми се е случвало само веднъж , понеже все още живея при мама и татиПървоначално написано от kiki1991
нямам 18
)
За, много ясно, винаги като се е случвало (независимо дали само свирка поради обстоятелства или цялостен секс), е било доста освежаващо. ^^
Така будя гаджето ми често.Първоначално написано от Macallan
После се друсвам,веднъж-2 от горе му,и отиваме под душa.
Там,ако изпроси някоя друга свирка,добре,ако ли не вечерта след 22;00h,който се прибере чака другият.