.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Град
    ™Bitch Town

Властни родители

Омръзна ми от наще! Опитват се по всякакъв начин да ми управляват живота,бъркат се във всичко,нямам минутка свобода.За бога,на 16 години съм,а те се държат с мен като с бебе!Не ме пускат да излизам за повече от 3 часа,най-много 3 пъти в седмицата,независимо какъв е повода,и държат да познават лично приятелите ми,с които излизам.Опитвала съм се да говоря с тях,баща ми казва че трябва да си знам мястото и че съм прекалено малка да разбера от какво искат да ме предпазят.Добро дете съм,не пия,не пуша,имам хубави оценки,но НЕ - те продължават да ме тормозят Просто вече полудявам с тях,искам свобода ! Мисля да избягам от вкъщи,имам при кого да отида..дано тогава разберат какво ми причиняват Моля ви,кажете какво да правя..
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Ми бягай да видим какво ще промениш.Най - много да ги раздразниш още повече
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Какъв е смисъла да бягаш? Къде ще отидеш? Какъв човек ще излезе от теб?

В никакъв случай не ти мислят лошото. Може би се страхуват да не те разпуснат сега, че после да не могат да те вкарат в пътя.
    А и да излизаш вън 3 пъти на седмица е достатъчно според мен, ти какво искаш.. всеки ден вън по 5 часа ли? Тогава няма да имаш време за учене и със сигурност няма да си добра ученичка

Град
    ™Bitch Town
    Цитирай Първоначално написано от kyka1
    ами какво друго мога да направя ? Не издържам вече,аз една крачка не мога да направя без да се почнат съвети,размисли и т.н.
    Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти

Град
    ™Bitch Town
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Какъв е смисъла да бягаш? Къде ще отидеш? Какъв човек ще излезе от теб?

В никакъв случай не ти мислят лошото. Може би се страхуват да не те разпуснат сега, че после да не могат да те вкарат в пътя.
    А и да излизаш вън 3 пъти на седмица е достатъчно според мен, ти какво искаш.. всеки ден вън по 5 часа ли? Тогава няма да имаш време за учене и със сигурност няма да си добра ученичка
    става въпрос сега,когато сме във ваканция...иначе когато ходя на училище,почти не излизам през седмицата.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Може да не пиеш,да не пушиш,да имаш хубави оценки,но не си достатъчно зряла,за да проумееш,че от проблема не се бяга-той се решава.

Аз пък имах период, в който по цял ден си висях навън или в някое кафене с познати. И? Успехът ми не се повлия кой знае колко, даже леко се подобри, просто защото станах по-организирана. Знаех, че в един момент съм навън, забавлявам се и ми е приятно, после се прибирам и имам работа за вършене, която не търпи отлагане. Напоследък си бях разредила излизанията с ясната мисъл, че е краят на срока, имам много за учене и нямам време за губене. От училище - вкъщи, което не ми беше от полза, ами напротив. По цял ден сън и занимаване с всичко друго, но не и с учене. Така че един час на ден, прекаран с приятна компания, няма да ти развали кой знае колко успеха и да ти отнеме значителна част от времето.

Колкото до авторката - не си чак толкова голяма, за колкото се мислиш и навярно родителите ти с право се тревожат за теб. От няколко изречения във форум не можем да ти кажем дали става въпрос за обикновена родителска загриженост, или ти просто преиначаваш нещата, затова май ще е най-добре да ти се даде като съвет шаблонното - говори с родителите си и се пробвай да се поставиш на тяхно място. Научи се по някакъв интелигентен начин да издействаш това, което искаш, защото с цупене, тропане с крак и крокодилски сълзи тип "колко съм онеправдана!" нищо няма да постигнеш.

ЕДИТ: Явно не ти е достатъчно строг контролът(или по-скоро не е особено ефективен), щом си пишеш разни простотии на профила от рода на "Bitch Town".

Град
    ™Bitch Town
    Добре,как да го разреша? С раговори очевидно не става,със сърдене също.. просто вече не знам какво да правя ;x

Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Изтърпи още 2 години да навършиш 18 и се махни от ваще но недей да бягаш само ще влошиш нещата и то много ще притесниш родителите си излишно и после ще съжеляваш

ами тогава и вдигни скандал пробвай също и с малко сълзи за по голям ефект и с думите (не мога да живея така постоянно ме търсите не мога да се забажляжам с искам малко пове4е ли4но пространство) пробвай с сълзите 4естно аз преди така карах майками да ме пусне на центъра с приятели но тогава бях едва 3 клас

Бягай, бягай, но като се окажеш с 0 лева в джоба ще видиш как ще ходиш само по градинки и вместо в кафене/дискотека ще пиеш от градски чешмички.

Блокни ги във Facebook и после им гледай сеира!

Мега фен
    Град
    Earth...
    на 16 не си пълнолетна още...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ще изтърпиш до 18г.,но не си мисли,че и тогава ще имаш пълната свобода,щото щом си при тях ще правиш квото те кажат.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ми избягай - после и 1 път седмично за 1ч. няма да излезеш.
    Добро дете си !? Много хубаво, че си такава, но живота не е като американските филми - когато си послушен, получаваш всичко.
    Колкото и банално да ти звучи - и аз бях като теб, всички сме били като теб.Сега няколко години по-късно просто се смея на онези дни, в които си мислех, че съм голяма.Нямам и интерес към дискотеките, на които повечето ми приятели ходят всяка седмица.Нищо, че съм на 18.Да, отношението към мен не е като тогава, но определено още имат контрол.Винаги ще имат.
    Сядай си на дупето, не се тормози за глупости и всичко един ден ще се нареди - ти само оправдавай средствата и усилията, които хвърлят по теб и имай акъл в главата си.Мисли като голяма, за каквато всъщност се мислиш.

Град
    София
    Последното нещо,което трябва да правиш е да бягаш.Колкото и пари да имаш едва ли ще ти стигнат за 2 години,докато станеш на 18,а никой няма да иска да те издържа безплатно повярвай ми...Дори да успееш да избягаш родителите ти,ако са някви строги и притеснителни като нищо ще те обявят за държавно издирване и после си ебало мамито...Дори и да не е така все ще се намери начин да те хванат...Я някой роднина ще те мерне,ако живееш в същия град,или пък си представи,че е 22:10 вечерта а вечерния час е 22:00 и те спира патрулката питат те за лична карта вкарват те в районното и ваще те хващат...Винаги се намира начин.Бягането няма да ти реши проблемите.Просто им покажи,че си отговорна,че могат да ти разчитат и поговори с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си