- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- какъв крем за лице ще бъде подходящ за мен
Kожата ми е по скоро суха, но имам доста черни точки . Пъпки ми излизат, но мн рядко и малки. Aко може да ми препоръчате кремче за лице. Mс предварително
Ами аз за сухата ми кожа ползвам едно розовичко на гарние
Иначе, аз принципно нямам черни точки и не мога да ти препоръчам нещо за тях....
има хубави кремчета на Ивостин, Ла Рош на Виши, малко по-скъпи са, но пък са медицинска козметика и няма да съжаляваш
а за черни точки ти препоръчвам розова вода, маска със хума,в която аз лично слагам и малко розова вода и
![]()
За черните точки първо иди на почистване и там питай кой продукт е за твоята кожа. От моя опит бих ти препоръчала някой от продуктите на RYOR, но първо вземи тестер и пробвай дали е подхоящ за твоята кожа. Цените им са съвсем изгодни за качеството, но се намират трудно защото са професионални продукти.
Мн. Благодаря на вс. Златни сте![]()
В магазините на dm продават кремове на марката alverde.От тях има и за суха кожа-вземи си ако искаш, продукти те им са качествени и със сигурност ще ти правят кожата на лицето хубава.
Моята кожа е суха и направих грешката да си купя този продуктПървоначално написано от meriLinka
В аптеката ме съветваха да не го купувам, но аз
![]()
Ще ти изсуши още повече кожата, още от първото миене, затова по-добре си купи лентички за премахване на черни точки :P
Има ги във всички аптеки
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Аз всъшност нямам проблем с премахването на черните точки, по скоро ако можете да ми препоръчате продукт който да предотвратява излизането им.
Пробвай с тази маска,много хора ми казаха,че ефектът бик гарантиран!
Забъркваш царевично брашно със жълтък.
Вечер преди да легнеш почистваш точестите места със спирт. И върху тях нанасяш маската. Сутринта я отлепяш от лицето.
Слагаш маската през вечер в продължение на 20 дни, или ако имаш нерви Всяка вечер в продължение на 10 дни.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
За черни точки много познати ползват лавандулов спиртИ са много доволни , ако искаш вземи и пробвай , мисля че е около левче
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
И аз използвам този крем и съм доволнаПървоначално написано от meriLinka
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Аз използвам този на снимката и съм много доволна. Още на първото измиване всичко ми изчезна. Но може би наистина не е полезен за суха кожа.Първоначално написано от meriLinka
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
http://www.malinka.bg/media/products/soft-big.jpg
Този крем е много подходящ за суха кожа,но няма да ти помогне за черните точки.