.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

какъв крем за лице ще бъде подходящ за мен

Kожата ми е по скоро суха, но имам доста черни точки . Пъпки ми излизат, но мн рядко и малки. Aко може да ми препоръчате кремче за лице. Mс предварително

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Ами аз за сухата ми кожа ползвам едно розовичко на гарние

Иначе, аз принципно нямам черни точки и не мога да ти препоръчам нещо за тях....

има хубави кремчета на Ивостин, Ла Рош на Виши, малко по-скъпи са, но пък са медицинска козметика и няма да съжаляваш

а за черни точки ти препоръчвам розова вода, маска със хума,в която аз лично слагам и малко розова вода и

Повече от фен
    За черните точки първо иди на почистване и там питай кой продукт е за твоята кожа. От моя опит бих ти препоръчала някой от продуктите на RYOR, но първо вземи тестер и пробвай дали е подхоящ за твоята кожа. Цените им са съвсем изгодни за качеството, но се намират трудно защото са професионални продукти.

Мн. Благодаря на вс. Златни сте

В магазините на dm продават кремове на марката alverde.От тях има и за суха кожа-вземи си ако искаш, продукти те им са качествени и със сигурност ще ти правят кожата на лицето хубава.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от meriLinka
    а за черни точки ти препоръчвам розова вода, маска със хума,в която аз лично слагам и малко розова вода и
    Моята кожа е суха и направих грешката да си купя този продукт В аптеката ме съветваха да не го купувам, но аз Ще ти изсуши още повече кожата, още от първото миене, затова по-добре си купи лентички за премахване на черни точки :P Има ги във всички аптеки
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Аз всъшност нямам проблем с премахването на черните точки, по скоро ако можете да ми препоръчате продукт който да предотвратява излизането им.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Пробвай с тази маска,много хора ми казаха,че ефектът бик гарантиран!

Забъркваш царевично брашно със жълтък.
    Вечер преди да легнеш почистваш точестите места със спирт. И върху тях нанасяш маската. Сутринта я отлепяш от лицето.
    Слагаш маската през вечер в продължение на 20 дни, или ако имаш нерви Всяка вечер в продължение на 10 дни.
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на rosencetooo
    За черни точки много познати ползват лавандулов спирт И са много доволни , ако искаш вземи и пробвай , мисля че е около левче
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    И аз използвам този крем и съм доволна
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Аз използвам този на снимката и съм много доволна. Още на първото измиване всичко ми изчезна. Но може би наистина не е полезен за суха кожа.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    http://www.malinka.bg/media/products/soft-big.jpg

Този крем е много подходящ за суха кожа,но няма да ти помогне за черните точки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си