.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Голям фен Аватара на DesSsi

Как да отслабнем в ръцете

как да отслабна в ръцете и какви точно упражнения да правя с гиричките за оформяне на красиви ръце ?
    Съдбата помага на смелите !

гиричките като за начало са добра идея включи и лицеви опори! Но само в ръцете ли искаш да отслабнеш

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Aко си дебела,не може да отслабнеш само на едно място-почва се постепенно навсякъде,НО ако си с отпуснати,а не дебели ръце-то тогава гиричките са добро решение-виж в гуугъл има хиляди упражнения
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Aко си дебела,не може да отслабнеш само на едно място-почва се постепенно навсякъде,НО ако си с отпуснати,а не дебели ръце-то тогава гиричките са добро решение-виж в гуугъл има хиляди упражнения
    и аз така бе, слабо всичко а ръцете малко отпуснати,винаги, от гиричките нали няма да заформя някои мускули

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    AМии всъщност оформят се-аз от 2 месеца някъде вдигам,за да си ги постегна за бала ,ама майка ми вика много внимавай,да не станат груби мускулести,защото нейните например са.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен
    Гиричките задължително стягат, но често и правят груб мускулест релеф.
    Ако искате само стягане без да трупате мускули има специални козметични процедури за това. Казват им Perfect body и моя приятелка беше много доволна от тях.

Голям фен Аватара на DesSsi
    ^ може ли да кажеш нещо повече за тази процедура ?
    Съдбата помага на смелите !

С упражнения само малко можеш да ги стегнеш, но да ти отслабнат не мисля, че ще стане...По скоро с диета и упражнения могат да ти отслабнат, но кофтито, е че не само ръцете ще ти отслабнат, а и цялото тяло...

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    С упражнения само малко можеш да ги стегнеш, но да ти отслабнат не мисля, че ще стане...По скоро с диета и упражнения могат да ти отслабнат, но кофтито, е че не само ръцете ще ти отслабнат, а и цялото тяло...
    +1 :P
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от koni
    Ако искате само стягане без да трупате мускули има специални козметични процедури за това. Казват им Perfect body и моя приятелка беше много доволна от тях.
    И аз имам лека нужда от това. Някой друг знае ли подробности.
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

Цитирай Първоначално написано от rand0m
    Цитирай Първоначално написано от koni
    И аз имам лека нужда от това. Някой друг знае ли подробности.

+1

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    ^ може ли да кажеш нещо повече за тази процедура ?
    Правиха и ги тук в София в едно козметично студио Разбира се не става от една процедура, а се правят на серии. Може да се стегне и ханш, бедра, талия. Потърсете в интернет, а ако не намирате пишете ми да питам за координатите на студиото.

Повече от фен
    ^А може ли да дадеш link или нещо подобно, в гугал излизат много резултати, не знам за кое студио имаш в предвид ? (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си