- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво разбра..?(игра)
Първоначално написано от scandalousLady
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
харесва модата?
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
честно казано нищо не разбрах![]()
10 клас съм и си падам романтичка, и съм умничко, добро момиче, което се усмихва много?
едит: и както разбрахте коментара беше за по-предния пост![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
поне можеше да пишеш, че е "загадъчен човек", вместо "нищо"![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Не си ти човека,който ще казва,кой какво да пише нали ?Първоначално написано от DiabolicalSoul
п.т. НИЩО![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
фен на Слави![]()
много мрази кифлички и е пушачка .. като нищо ще си угаси цигарата в тях![]()
Не ги мразя,кой е казал,че ги мразя.Имаш грешна представа за това кой мразяПървоначално написано от LoveChocolate
аз не мразя
![]()
хубава е![]()
обича смешните клипчета, купонджия е![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Първоначално написано от bubkaa93
Never back down !!
Първоначално написано от tom4ee