- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- отвратителноо.. ще се побъркам
днес за първи път се целувах с гаджето си с език .. и не ме кефеше.. беше най - отвратителното нещо което съм правила някога ..
аз ли бъркамм нещоо...??
не е задължително ти да си виновна че не ти е харесало.може пък той да не може да се целува добре.![]()
Може той да е виновен.
Не е задължително да си ти.
И ако конкретизираш защо не ти е харесало, можем да спрем със бобеца...
Първият път винаги е гадно, спокойно![]()
И спря да се върти за миг земята..
Кой е казал,че е ужасно,поне при мен беше НЕВЕРОЯТНО.. за проблема оточни малко кое не ти е харесало-дъхът му,облизал те е цялата ??Първоначално написано от xoxi
Now that don't kill me, can only make me stronger . . !
на мен също първия път не ми хареса както и следващите докато не осъзнах че просто не харесвам достатъчно самото момче. смених момчето и нещата се оправиха.
Прекалено неопитен е. Понякога си разменяйте целувчици без езиче щом ти е толкова неприятно. Иначе по-бавно с езичетата. Докосвайте ги съвсем невинно, не с изяждайте като някакви животни.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Първоначално написано от elenka3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кажи му Да се упражнява :Д :Д :Д :Д :Д: Д: :Д :Д
Now that don't kill me, can only make me stronger . . !
Нормално първия път да не ти е харесало..Все пак си и неопитна и не бива да обвиняваш и него..
Спокойно..Ще ти хареса![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ахаха този е бил много зле-при мен винаги ми е харесвало.Кажи му го на него ,ние тука нищо не можем да направим![]()
и аз си спомням първата ми целуфка с език
беше ужасноо![]()
сега е малкооо по добре ;п
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!!![]()
![]()
/Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
Първоначално написано от zlatnotopatee
+1
най-добре седнете и поговорете за това ... спокойно ти вече го командориш нали елинка...<3
целувката с език ми е едно от най-омразните неща
супер гнуслива съм, но се жертвам...затварям очи и си мисля, че е гаден сладолед[единственото нещо, на което го оприличих]
само като си помисля, че в устата ми са слюнки, които са били полепени по какво ли не и ми се иска да умра
няма значение колко обичам партньора си, никога не ми е харесвало някой да си напъха езика и да ми пуска лиги
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.