.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Кървене,цикъл,проблем...

Здравейте, с приятелката ми правихме секс преди 1 седмица някъде, при което презервативът се скъса, и все пак не искахме излишни притеснения и взехме Ескапел. Но в момента от 3 дена насам долу горе всеки ден кърви по малко ,все 1 както преди да й дойде, но не би трябвало да й иде сега и поне в близките 2 седмици не трябва, но все пак кърви и я преболява стoмаха от време на време. И двамата не можем да си обясним на какво се дължи тва кървене, и сме леко казано притеснени..

Моля само за компетентни мнения по въпроса. Мерси предварително!

Еми ескапел принципно има "Странични ефекти" - щеше да е хубаво да сте ги прочели , иначе предполагам че от хапчето и се е разтройл цикъла.....

добре ,но да се случи 1 път ,2 пъти.. а то 3.. и не се знае за бъдеще какво ще стане..

Цитирай Първоначално написано от xxRAWR
    добре ,но да се случи 1 път ,2 пъти.. а то 3.. и не се знае за бъдеще какво ще стане..
    Момче (поне с такова впечатление останах) той цикъла на е от сутрин до обед и готово.........Принципно съм чувал от приятелки , които са го пили че цикълът им е закъснявал с по 1-2 месеца , че и повече , други са ми казвали , че им е подранявал с 2-3 седмици. При всеки е различно , все пак не сме роботи - еднакви

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Като толкова много искаш компетентни мнения, да я беше завел при няколко гинеколози.
    Изчетохте ли листовката? Риторичен въпрос е, не ми отговаряй.
    http://apteka.framar.bg/30003049/%D0...%D0%BC%D0%B3-1

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

единственото което можем да те посъветваме според мен е гениколог ... и не, няма нищо страшно нали това му е работата
    ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !

Град
    Варна
    Ескапел си е сериозна доза хормончета. Избягвайте да го взимате ако не е наложително. Нормално е да прокърви и като и дойде цикълът може и да не е нормален, но на следващия месец ще се оправи. Но моя съвет е да избягвате ескапел, защото една приятелка имаше доста сериозни проблеми от него...

Проблема е от гадния ескапел. Това малко хапче ти създава хормонален дисбаланс за месеци напред. Може да й дойде повече от веднъж в месеца, а може и изобщо да не й дойде.
    И другото, вместо да пиете ескапел, се научете да си слагате презервативите както трябва - по малко такива теми ще има.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Нормално е да е станало така,тъй като Ескапел е "хормонална бомба за организма " и е нормално да има такива странични ефекти..
    - Но все пак отидете на гинеколог..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си