.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Никой не ме забелязва.

Здравейте! Аз съм момиче на 14 години и за първа година съм в ново училище. Казах си че всичко ще е различно. Че няма да бъда толкова притеснителна вече, а ще бъда по общителна. Но не мога! Има едни момичета в класа ми, които се мислят за голямата работа и постоянно ми се подиграват за нещо или ми обсъждат и ми се смеят зад гърба. Все гледат да ме злепоставят и унижат. Освен това всички в класа ми вече се сприятелиха супер много и излизат заедно, прегръщат се , а мен никой не ме приема и обича.Единствените хора с които дружа са момичета, които също ги мразят и им се подиграват. Не общувам с никакви момчета! И другите момиче вече си намериха гаджета, запознаха си с много готини хора а аз се запознавам само с такива каквито другите не харесват и нито едно момче не ме поглежда! Адски много завиждам на другите момичета! Знам че звучи гадно, но е така. Мола ви дайте ми някакъв съвет. Много гадно се чувствам от началото на учебната година.

Град
    София
    Мисля,че сега ти време да учиш.
    А,не да се занимавш с гаджета.

0.о Тегли им един бой
    Няма какво да направиш просто ... веднъж станеш ли за ебавка - няма спиране Никога повече не допускай да ставаш дъвка за устата на хората, всеки който те накара да страдаш, го накарай да страда 2х повече от теб, за да имат уважение към теб !
    От кой град си ?

Много е забавно да гледаш как някой ти говори за седемте смъртни гряха и Библията, при положение, че допреди 5 минути е писал какви презервативи ползва с гаджето си и в коя стая вкъщи все още не е правил секс с него.

Това, че момичето е на 14 не значи, че трябва да се замонаши в тях и да се превърне в книжен плъх. На 13-14-15-16 е нормално да искаш да бъдеш харесван и постоянно търсиш одобрението на околните. Да, бели кахъри са тревогите на авторката и да, ученето й е важно, но също така е важно на тия години да се пробва да създаде що-годе нормални социални контакти в колектива, в който се намира.

Авторке, първо, страшно грубо е да наричаш приятелките си смотани, ще ме прощаваш. Това, че другите им се подиграват, не значи на 100%, че момичетата са дефектни, а че просто другите са глупави(не винаги, но в повечето случаи дечурлигата се заяждат безпричинно, защото им е омръзнало от нищоправенето). Пробвай се да създадеш приятелства и с други хора от класа, все ще има някой, който ще има като твоите интереси. Опитай се да завързваш някакъв разговор, покажи, че си общителна и мила, а не някакво злобно дръпнато същество, на което целия свят му е крив. Намери си хоби и се научи да си си самодостатъчна. В един момент, когато малките друзили видят, че грам не ти дреме от простотиите им(което не значи да ги търпиш до безкрай)и си се забавляваш и сама, ще идват сами да се сприятеляват. И последно - явно нещо във външния ти вид куца. Поне така си мисля. Никой не обича неугледни хора. Никакъв мустак, почистено лице и оформени вежди, гланц и малко спирала са достатъчна предпоставка да създаваш симпатии в хората.

Голям фен Аватара на darsit0
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Много е забавно да гледаш как някой ти говори за седемте смъртни гряха и Библията, при положение, че допреди 5 минути е писал какви презервативи ползва с гаджето си и в коя стая вкъщи все още не е правил секс с него.

Това, че момичето е на 14 не значи, че трябва да се замонаши в тях и да се превърне в книжен плъх. На 13-14-15-16 е нормално да искаш да бъдеш харесван и постоянно търсиш одобрението на околните. Да, бели кахъри са тревогите на авторката и да, ученето й е важно, но също така е важно на тия години да се пробва да създаде що-годе нормални социални контакти в колектива, в който се намира.

Авторке, първо, страшно грубо е да наричаш приятелките си смотани, ще ме прощаваш. Това, че другите им се подиграват, не значи на 100%, че момичетата са дефектни, а че просто другите са глупави(не винаги, но в повечето случаи дечурлигата се заяждат безпричинно, защото им е омръзнало от нищоправенето). Пробвай се да създадеш приятелства и с други хора от класа, все ще има някой, който ще има като твоите интереси. Опитай се да завързваш някакъв разговор, покажи, че си общителна и мила, а не някакво злобно дръпнато същество, на което целия свят му е крив. Намери си хоби и се научи да си си самодостатъчна. В един момент, когато малките друзили видят, че грам не ти дреме от простотиите им(което не значи да ги търпиш до безкрай)и си се забавляваш и сама, ще идват сами да се сприятеляват. И последно - явно нещо във външния ти вид куца. Поне така си мисля. Никой не обича неугледни хора. Никакъв мустак, почистено лице и оформени вежди, гланц и малко спирала са достатъчна предпоставка да създаваш симпатии в хората.
    Ааа това за мустака в никакъв случай не значи да го бръснеш !
    ЖЕНСК0 СЪМ

fake and gay деба и тва не се забелязва
    Пиках на химна!!!

1.Тези,които се подиграват,избиват свои комплески.Чиста психология.
    Въпросните момичета,които ти се подиграват,явно са доста повърхностни,комплексиран и тъпи.
    Споко.Всяко зло което си направила,или което са ти направили,се връща.
    Така че,на тези момичета не им обръщай внимание,те ще си получат заслуженото от съдбата рано или късно.
    2.Обзалагам се,че въпросните момичета,които толкова те комплексират,са тъпи интригантки,правещи се на приятелки.
    3.Интригите са тъпо нещо.Във вашия клас е пълно с интриганти,и сте се разделили на групички.Шибано.
    4.Стой далеч от интригите,не дели момичетата на харесвани и нехаресвани.Намери си истински приятели.За истинското приятелство няма харесвани,нехаресвани,мраз ени,немразени.Не дели хората!Бъди приятелка с тези,с които се чувстваш добре.
    5.Ох.Какво ти пука,че другите имат гаджета,бе?Стига си се водила по някакви кифли.Живей си живота така,както на теб ти харесва.
    И ти някой ден ще си имаш гадже,споко.

Опитай се да се впишеш някъде.Ако пък при сегашните ти приятелки ти е приятно, но искаш да се одръпнеш от тях само, защото и на тях им се подиграват, както на теб, значи че проблема е в теб.

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Решение: СТАНИ КИФЛА!

^ Толкова е лесно да напишеш всичко това. То че е вярно, вярно е, ама е адски трудно за изпълнение, защото тя е заобиколена от повърхностни, комплексирани, озлобени хора, които успяват. На тая възраст да си имаш гадже е успех, колкото и да се залъгвате, че не е важно. Дори да си е самодостатъчна. Тука отварям една скоба- много често понятието "самодостатъчен" бива разбрано погрешно. Ако е така при нея, няма да бъде разбрана и от околните, което е много важно.
    Така. За да си си самодостатъчна, авторке, трябва да се наслаждаваш на собствената си компания, да умееш да си намираш занимания, които на теб самата ти доставят удоволствие, да не пренебрегваш последните заради хорското мнение. Освен това трябва да имаш самочувствие. Работи върху него. Разбери в какво те бива, открий коя си. Много е важно човек да знае кой е. Така няма да се води по чужди идеали, самозалъгвайки се, че за да е приет, трябва да се вмества в някакъв шаблон. Последното, според мен, трябва е частично- изразява се в това да си отворена към света, със самочувствие и знанието коя си.
    Животът ти не върви в посоката, която искаш, защото нямаш тея неща. Придобий ги, тренирай себе си. И се приемай недостатъците, които не можеш да промениш. Друг начин да се справиш с тях няма.
    Не се стеснявай да се опълчиш на тея момичета. Може да звучи гадно, ама няма какво да губиш, което си е плюс в твоето положение.

П.П.: За момчетата...в тая възраст се интересуват предимно от секс. Има частни случаи, с които може да се говори като с бели хора, но са си рядкост.Ако нямаш яко тяло и/или самочувствие, никой няма да ти обърне внимание. Т'ва е тъжната истина. Ти си прави сметката как ще се оправяш. Аз също нямам близки приятели момчета, нямам и гадже, така не си единствена.

Опитай да се приобщиш... покани някои от тях да отидете на кафе, в мола ... просто за да имат възможност да те упознаят
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Голям фен Аватара на notlike
    Съвет от мен - това, че съученичките ти са кифли, не значи, че ти трябва да си част от това. Познавам и кадърни хора, които се влияят точно от този ефект на стадото. Не бъди част от стадото, бъди себе си! Това, че си ученичка, не значи, че всичките ти дружки трябва да са от твоя клас. Намираш си готина компания и с тях се движиш, какво пък като не са от твоето училище? Подготвяш се през седмицата за учене, пред уикенда се радваш на живота. Освен това запомни, че балансът е най-важното нещо и не забравяй, че не генът те оформя като човекът, който си, а средата, в която се движиш. Хората се влекат от различните, а не от навлеци, които тичкат подир нечий чужд задник, с извинение.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike
    Съвет от мен - това, че съученичките ти са кифли, не значи, че ти трябва да си част от това. Познавам и кадърни хора, които се влияят точно от този ефект на стадото. Не бъди част от стадото, бъди себе си! Това, че си ученичка, не значи, че всичките ти дружки трябва да са от твоя клас. Намираш си готина компания и с тях се движиш, какво пък като не са от твоето училище? Подготвяш се през седмицата за учене, пред уикенда се радваш на живота. Освен това запомни, че балансът е най-важното нещо и не забравяй, че не генът те оформа като човекът, който си, а средата, в която се движиш. Хората се влекат от различните, а не от навлеци, които тичкат подир нечий чужд задник, с извинение.
    +1
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Това, което е написано по-горе за мен е 100% правилно. Но е много трудно за изпълнение, да не кажа невъзможно. В днешно време повечето са повърхностни кифли.Няма отърване от такива. Ти най-добре не им обръщай внимание.Гледай ти да се чувстваш добре в кожата си.Не си набивай в главата мисълта, че си грозна и невзрачна, а още по лошото незабележима. Можеш да имаш социален живот и извън училището ти.А що се отнася до гаджето- има време.Сега едва ли ще си намериш някой за сериозна връзка.Както вече казаха повечето търсят секс, а ти не искаш това! Успех!

Супер фен
    Welcome to Highschool

Иначе съм съгласен с коментара, че ти е време да учиш.

Не се опитвай да се харесаш на някого, а накарай другите харесват теб.
    Намери нещо в което си добра и се занимавай с него, впечатли хората.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си