.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 94

ефектни упражнения за отслабване(моля момичетата да помагат)

здравейте дами..в момента не съм в перфектната си форма (имам предвид-имам доста излишни килца),а съм под 20г,и до сега изобщо не си давах зор за упражнения,тичане и т.н...
    таа..моля да ми дадете някакви указания за упражнения,които помагат (знам,че всички упражнения един вид помагат естествено,с мързел нищо не става) ..приемам всякакви съвети,линкове,снимки и т.н. ..също така може да споделите ако и вие сте имали този проблем ПРЕДИ и да кажете как сте го разрешили,ако може така да се израза ..естествено упражненията ще ги съчетавам и с хранителен режим..
    бтв от 1 седмица правя някакви упражнения които са за стягане,но на мен ми трябват за сваляне на излишните килограми,тъй като мисля че първо трябва да сваля излишните "мазнинки" и след това да стягам..или поне аз така си го обяснявам рових се в интернет,но не знам кое точно трябва да правя...много ще съм ви благодарна ако помогнете
    п.с. моля хората които няма да кажат нещо смислено,да не пишат..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А какво точно имаш да сваляш - бедра, коремче, ръце.. ?
    Ако е от цялото тяло бих ти препоръчала Pump it up, има и много други видове упражнения, но просто преди това си изтеглих и останах доволна..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

pumt it up e за отслабване така ли? Аз бях останал с впечатлението че е за стагане

http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1 това мисля че е за отслабване защото се води кардио :P
    • God is a D J •

леле мерси на всиичкиии,много сте бързи :х а това Tae Bo Cardio задалжително го почвам от утре
    към FuckingFreak - от всичко трябва да сваля,за съжаление...ти за колко време постигна резултат и какъв беше той

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами преди да мине Коледа стегнах, почти както исках. Но дойдоха роднини и просто.. не мога да седна на маса и да ги гледам как всички ядат, пък аз да кажа "не мерси, на диета съм" все пак празникът е един път в годината. И сега също почвам. Бях забравила за Били, аз имам едно друго видео, много са добри, също обаче са и много натоварващи, за първи път не е хубаво да го правиш цялото ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

най-важното е да си постоянна и да си го поставиш като цел номер 1.. е поне аз така успях а може и да започнеш някаква здравословна не много тежка диета.. така резултата ще е по-бърз .. аз по принцип загрявам с това после продължавам с пилатес а и този понеделник започвам диетата минус 60 с майка..
    п.п. а и много е важно докато тренираш Tae Bo да пиеш много вода
    • God is a D J •

мхм,мерси отново..
    едно от малкото неща които съм научила,е че трябва постоянство
    FuckinFreack може ли да ми дадеш повече инфо за другото видео за което говориш ... също така и rahito ти за колко време успя да свалиш (питам ви,за да ми е нещо като стимул) и може ли да ми дадеш режима на диетата и нещо свързано с така нареченото непознато за мене "пилатес" (мисля,че са някакви упражнения..но не си вярвам много )...търсих в гугъл,но не знам точно за какво става на въпрос и направо се обърках...

не мога да ти кажа диета защото за мен една диета е приемлива за теб може да не е трябва да си избереш диета която е подходяща за теб и да ти харесва на теб и с храни които харесваш http://www.dieti-otslabvane.com/%D0%...B5%D1%82%D0%B8 от тука може да си избереш .. а пилатес са упражнения за стягане в момента съм на тези http://zamunda.net/details.php?id=72098&hit=1 заела съм се да оформя бедрата си и дупето лесни са правя ги всяка сутрин на гладно вече един месец.. а пък след коледа започнах диета и се заех с Tae Bo и мога да кажа че за месец постигнах това което целях.. а и ако имаш намерение да отслабваш драстично може и да ти останат стрии може да си купиш такива кремове които са специално за това или да си правиш домашни маски.. аз си правих една маска с хума и кафе но сега нямам време .. но мисля пак да я почна
    • God is a D J •

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Оххх. . Ама направо ме запалихте по това Тае Бо От утре го почвам Но се чудя само дали в началото да го правя всеки ден или? На мен идеята ми е да го практикувам всеки ден докъто не постигна резултата, коийо искам и след това само 2-3 пъти в седмицата, просто да не губя форма :P Обаче ме е страх да не се пренатоваря и... и да станат сумати бели Попринцип тренирам волейбол 2 пъти седмично [ миналата година по-честно, ама тая нямам време ] и не бих казала, че водя застоял живот, но...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Оххх. . Ама направо ме запалихте по това Тае Бо От утре го почвам Но се чудя само дали в началото да го правя всеки ден или? На мен идеята ми е да го практикувам всеки ден докъто не постигна резултата, коийо искам и след това само 2-3 пъти в седмицата, просто да не губя форма :P Обаче ме е страх да не се пренатоваря и... и да станат сумати бели Попринцип тренирам волейбол 2 пъти седмично [ миналата година по-честно, ама тая нямам време ] и не бих казала, че водя застоял живот, но...
    в началото го прави колкото издържиш не цялото не е хубаво .. аз така правих и всеки следващ път увеличавах тялото ти така ще свикне и накрая направо няма да го усещаш.. и пак казвам пие се много вода по време на тренировката :P
    • God is a D J •

pamaa значи заедно я почваме и аз това се чудех дали трябва всеки ден да се прави и точно по колко време... и всъщност като гледам тия от клипа жените,има ли някакъв шанс да заприличам на тях (Боже опази) ..много са ми мъжки някви,имат мускули и т.н....та въпроса ми е с тези упражнения нали няма да си направя тялото като тяхното (малко тъп въпрос ама.... )

http://www.dieti.hapcheto.com/5-%D1%...B4%D1%80%D0%B0
    Дано тука^ да намериш нещо полезно. \/
    "Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."

не тези жени са били подлагани на други упражнения пак ги има в zamunda те вече са строги и са за стягане и за мускули пък и са професионалистки и са се занимавали дълго време с това .. това видео което аз дадох е само кардио т.е предимно за отслабване и горене на мазнини спокойно и аз като ги гледам направо се плаша и съм забелязала че чак има и злоба в очите им
    • God is a D J •

мерси много rand0m ))
    дааа и аз като го гледах удеве,да видя какви са упражненията г/д се уплаших,те гледат все едно .. (не мога да се сетя за сравнение )
    значи вече се успокоих,че няма да заприличам на тях

Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от rahito
    в началото го прави колкото издържиш не цялото не е хубаво .. аз така правих и всеки следващ път увеличавах тялото ти така ще свикне и накрая направо няма да го усещаш.. и пак казвам пие се много вода по време на тренировката :P
    Сега го пробвах и вече на десетата мин бях каталясала Веднага влизам в банята, защото просто плувнах в пот, а аз попринцип хич не се потя :P Много, ама много ми харесва, мисля, че ще има голям резултат... Ще ми се да почна някаква диета, ама май няма, защото съм опитвала няколко пъти, но имам проблем
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

леле и аз съм изпробвала толкова видове диетии...то не беше пиер дюкан,диета със зеле,с домати,протеинова диета и т.н.....и всичко си спазвах и пак нищо не се получаваше...не че правех и кой знае какви упражнения по време на тях де
    предпочитам да пробвам с тае бо-то и да се ограничавам (въпреки,че чипсове,шоколади и сладки неща ям рядко)..мисля че това ще е по-добрия вариант

да диетите са трудно нещо когато ме мързи да почна диета просто импровизирам .. моя си диета.. пий вода колко можеш .. постоянно в ръката ми има шише вода в чантата ми до компютъра ми .. водата е много важна за организма .. приемай колкото се може повече вода на ден.. помага за отслабването и за косата и за кожата.. абе помага
    • God is a D J •

ее нее кефиш ме - "абе помагаа"
    извинявай че ти се смея така...в последно време и 1 пръст да ми покажат се заливам от смях а иначе за водата.не знаех че е чак толкова важно..смисъл знаех че трябва повече да пием,ама ..на ден изпивам попринцип по 1 литър вода..не знам дали е нормално,просто не ми се пие обикновено

оле и аз бях така можех на ден да изкарам с една чаша вода.. пие ми се не ми се пие.. какво да се прави малко на сила го докарах накрая ..пък и често бърках жажда с глад ама вече свикнах.. ама проблема ми е сега че търча през 15 мин. до тоалетната..

п.п. и естествено ги редувам изворна минерална изворна минерална..
    • God is a D J •

Град
    Карлово <33
    При мен проблема не е с волята, а просто не ми идва Като ми закъснее с 2 седмици и веднага я спирам, защото няма смисъл да си обърквам организма, все пак :P А аз попринцип по 1.5 някъде си пия на ден, така че поне с това нямам проблем. Но все пак ще се стремя да пия повече.

При мен проблема не е с волята, а просто не ми идва Като ми закъснее с 2 седмици и веднага я спирам, защото няма смисъл да си обърквам организма, все пак :P А аз попринцип по 1.5 някъде си пия на ден, така че поне с това нямам проблем. Но все пак ще се стремя да пия повече.
    може да е някакво хормонално разстройство .. 2 седмици е доста време .. пий витамини .. но да не са хранителни добавки че много се дебелее от тях
    п.п. при всяка диета е хубаво да се пият витамини..
    • God is a D J •

леле ти 2 седмици мен ме пропуска по 1 месец,по 3 седмици,по 1 седмица...всеки път различно...а иначе от удеве се насилвам да изпия 1 шише с вода...

Цитирай Първоначално написано от htbb
    леле ти 2 седмици мен ме пропуска по 1 месец,по 3 седмици,по 1 седмица...всеки път различно...а иначе от удеве се насилвам да изпия 1 шише с вода...
    оле какво смешно ми стана.. пий пий то полезно .. ама давам ти макс 30 мин. да те презове препълнения пикочен мехур..
    • God is a D J •

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Аз почнах тае-бото, правих го около 14-15 пъти това , което е 35 минутното някъде и 1 път това, което е час и нещо , но сега съм с една програма от упражнения, при мен има голям ефект поне засега, като се има предвид, че го съчетавам със здравословно хранене доколкото мога и скачане на въже Програмата се казва Slim and sleek , озвучено е на български http://zamunda.net/details.php?id=54991&hit=1 , а гласът е страшно успокояващ и мотивиращ . Като времетраене е 45 минути, а и тя споделя някои съвети как да действат по-ефикасно тези упражнения и от какво да се ограничаваш и на какво да наблягаш Те са три момичета (жени ) , като две от тях правят нормалните, а третото прави по-лекият вариант, който аз лично не съм пробвала . Успех!
    Love is everything!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си