- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ефектни упражнения за отслабване(моля момичетата да помагат)
благодаря ти,а кое мислиш че е по добрият вариант- тае-бото или slim and seek?
..тамън се навих,че ще правя тае-бото,а то се появи и ново...но съм сигурна че и двете няма да мога да ги правя в началото..може би ще почна с тае-бото и след 2-3 седмици ще добавя и slim and seek
)
пробвай ги и двете и разбери кое е по добро за теб.. :PПървоначално написано от htbb
• God is a D J •
За упражненията на Синди Крауфорд доста добри неща съм чувалано са доста натоварващи,така че по малко,та ето ги и тях:
Синди-CD1
Синди-CD2
Други:
http://spidersport.com/home-workout.php#1
Идеален ханш
а някой нещо да е чувал за Callanetics?
В един друг форум,много го хвалят
така мисля че трябва да се уточним нещо по принцип упражнения за стягане не се правят ако имаш излишни килограми защото можеш да направиш отслабването по трудно после.. за какво си мислите момчетата като искат да качат маса приемат хранителни добавки и ядат повече.. правят го защото после това което са го качили го превръщат в мускули.. така че първо се отслабва.. затова дадох кардио упражнения защото кардио също е и бягането и скачането на въже.. горят се мазнини.. когато постигнеш идеалните килограми тогава правиш упражнения за стягане .. :P
• God is a D J •
rahito е права, в Slim and sleek тя в началото казва, че с тази програма хем, ще се забавляваш, хем после ще се почувстваш по-добре и също така "Целта на днешната тренировка е да ускорим сърдечния ритъм до ниво, при което бързо се изгарят мазнини и калории (...) . Редовните упражнения за сърцето са основна част от всяка програма за добра форма или за отслабване. Ще ви помогнем да изгорите излишните калории и ще накараме сърцето ви да работи по-ефективно ..."Значи rahito, бягането , скачането на въже и тази програма, както и таебото са за изгаряне на мазнините , нали?
Тоест след това благодарение на тях и балансиран хранителен режим "сланинките" се стопяват ?
Love is everything!
ДАПървоначално написано от SladkaZagadka
п.п. исках да сравня кардиото с нещо че да ме разберете .. т.е. със скачането и бягането и това е вид кардио..
• God is a D J •
днес правих тае-бото..цялото го направих и накрая бях скапана и цялата мокраа иначе плюс него,направих и едни упражнения за крака/бедра и корем..ама не ми дава да дам линк тъй като се рег наскоро..можете да видите на първа стр. rand0m е дал линк
![]()
Почвам, почвам от утреИзтеглих си 3 различни видеота с упражнения за да не ми писват
Ако темата още е активна ще споделям "напредъка" въпреки, че той няма да се появи по-скоро от 2 седмици ;д Също така не ми пука, че пръсеца адски ме боли още утре започвам отново въжето .. Не е познал с кой си има работа
![]()
П.п : Нали не е проблем ако нямам гири и ги заменя с 2 пълни бутилки от 2 литра![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Някой знае ли как се казват тези работи в ръцете на момичето http://www.insportline.bg/1409/ ? Във Тае-бо видеото което имам ползват такива, а аз като нямам го правя половината и дори не се изпотих.. Повече се уморявам в часа по ФВС ..
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Понеже фитнес топката е нестабилна и трудно балансираш, тези работи помагат и по-лесно успяваш да се задържиш.Първоначално написано от FuckingFreak
Love is everything!
Не, това беше нещото което намерих. Иначе се закачат на краката, хващаш ги с ръцете и разтягаш.. Много съм добра в обясненията обаче..![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
и аз ще споделям за резултати..когато има такива![]()
а иначе можете ли да ми дадете видео/статия свързана с пилатес и каланетика..търсих уж ама не намерих някакви примерни упражнения,а днес ми казаха че са много ефетктивни...
http://zamunda.net/details.php?id=72098&hit=1 това е за бедра и дупеПървоначално написано от htbb
http://zamunda.net/details.php?id=168143&hit=1 това за корем .. наистина вършат работа.. даже съм ги научила наизуст![]()
• God is a D J •
можеш да провериш в някакви спортни магазини или да си купиш една по плътна ластика и по дълга.. сигурно ще върши същата работаПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
• God is a D J •
Ъм, а ти по принцип май сподели че си правила едно тае- бо на Били Бланкс, без тези ластици ли го прави, че то аз как го изтеглих е разделено на две и едното е изцяло с тях..
...но във тебе като рана
"Защо?"
За колко време усети резултат? И също така доста ли имаше за "топене"?Първоначално написано от rahito
![]()
Love is everything!
мерсии ОТНОВОтегля ги и мисля да ги добавя към дневната трен
![]()
http://zamunda.net/details.php?id=110669&hit=1 аз правих това .. без ластици е някъде към 40 45 мин е.. и е кардио = бързо топене на мазнини..Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
• God is a D J •
http://zamunda.net/details.php?id=72098&hit=1Първоначално написано от SladkaZagadka
http://zamunda.net/details.php?id=168143&hit=1 това са пилатес те са за стягане.. а след празниците имах 5 6 излишни килограма и за 1 месец с тае- бо и диета се изпариха .. и сега обръщам внимание на пилатес и в седмицата по 1 2 пъти изпълнявам цялото тае- бо :P
• God is a D J •
Първоначално написано от rahito
значи може би аз първо трябва да сваля излишното и тогава да правя тия двете (пилатеса дето е за стягане)
ами може да ги правиш едновременно .. но нали разбираш .. мм как да го кажа.. ако не стопиш мазнините .. ще започнеш да стягаш тях..аз бях го обяснила в по задна страница..
![]()
• God is a D J •
Значи с пилатес и тае бо може да се махне корема? Защото трябва да си стегна корема за някъде около 5-6 месеца защото кака ми се жени и трябва да отслабна.![]()
даже само и с тае-бо можеш да го стегнеш.. :PПървоначално написано от italian55
• God is a D J •