- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ефектни упражнения за отслабване(моля момичетата да помагат)
за упражнения не видях да сте споменали на Кармен Електра
http://zamunda.net/details.php?id=3932
и
http://zamunda.net/details.php?id=6712&hit=1
дано ви харесат .... аз преди имах видеото с хип-хопа и бях много доволна, но явно съм го изтрила и не мога да намеря откъде да го изтегля![]()
Това стриптиз упражнения ли са или всичко е в мръсното ми съзнание![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
и двете съм ги правила то едното даже е като упражнения за танц.. а 2'та част вече са силови упражнения.. ама не ми се сториха достатъчно натоварващи.. :PПървоначално написано от milenkaa9
• God is a D J •
първата част са уроци за стриптийзПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
• God is a D J •
FuckingFreak, доста са натоварващи, но на мен лично много ми допадат по 2 причини:
-музиката е невероятна/говорим за хаус,диско и техно/
-всичко се изпълнява бързо и след тренировката си пълен с енергия
Няма да сгрешиш ако пробваш..![]()
Аз също съм с мускулести крака, но просто на моите мазнина не се задържа - с татко често бягаме, правя упражниния и.. схвана за какво става въпрос![]()
*преди тренировка изпивам един прясно изцеден сок от грeйпфрут и после съм като.. пружинка![]()
друго видео за което се сещам е your best butt се казва ... имам го на компа записано , но нещо немога да намеря линка в замунда ...
напълно съм съгласна... тренирам лека атлетика и всеки ден (от понеделник до петък) имаме тренировки, при което треньорката ми е казала 2 часа преди тренировка никаква храна и когато идвам на тренировка да не съм се нагълтала с вода и е забранила да се пие вода ПО време на тренировките (2 часа ни е 1 тренировка). След тренировка може да пием вода колкото си искаме, но не и по време... ии след тренировка е полезно да се яде,защото тогава метаболизмът е засилен.Първоначално написано от liim0nka
Пробвала съм Тае Бо-то на Били Бланкс, пилатес, Пъмп ит ъп (това ми беше най-скучно...) и Слим енд слийк(нещо такова беше) и в крайна сметка няма по-голямо удоволствие (за мен поне) от това да си навлека 2 пуловера и да отида да бягам на стадиона (не ме интересува изобщо времето какво е).
От бягане най-много се отлабва, а и се правят мускули и стягаш цялото тяло... пробвайте различни тренировки- загрявайте с няколко обиколки на стадиона после един ден бягайте за бързика (30-50 м ) на следващия бягайте 300-200-100 м на по-следващия 100м бързо бягане, 100м съвсем бавно. Качвайте стълбички и правете клякания (за бедрата) кляканията стягат всичко... 100 на ден са достатъчни.
Скачането на въже също е много добро, но според мен каквито и упражнения да се правят- нищо не може да замени бягането на стадиона...
Внимавайте с Тае Бо-то и диетите... мианлата година някъде май месец бях ограничила сладко, тестени изделия и всичко вредно до такъв минимум, че ядях само ориз със зеленчуци, риба тон, салати и пред ден сладко и тренирах като луда... всяка сутрин тае бо по 2 епизода наведнъж, правех коремни преси и накрая поради ограничената храна и голямото натоварване припаднах... ударих си много здраво главата в гардероба :Д иии малко ми дойде акъла в главата... колкото и да се ограничавате имайте в предвид,че когато човек спортува активно организмът му се нуждае от още повече калории. Когато сметнете, че организмът ви например се нуждае от 1800 ккал дневно, то когато спортувате активно той се нуждае от 2300 ккал (примерно (имаше една много добра скала, по която се изчисляваше също спрямо физическото натоварване)) , така че ако искате да отслабвате не ограничавайте калориите до 1000 например, при положение, че организмът ви се нуждае от 2 пъти повече.
Също така внимавайте много с тези ограничения, защото ако от 15-16 годишни се ограничавате адски много и приемате адски малко калории и ядете много малко неща, то на една по-зряла възраст ще настъпи момент, в който ако приемете дори малко повече от това, на което сте свикнали, то веднага ще ви се лепи, а никой не иска този ефект, нали![]()
rahito, беше споменала за някаква маска против поява на стрии. Може ли да споделиш, защото нищо не намерих в интернет, само някакви антицелулитни скрабове. А искам да попитам, ако си правя, например, скраб с кафе или морска сол и мед, по-малка ли е вероятността да ми се появи целулит? :P
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
За стрии използвай свинска мас. Ако имаш село все някоя баба ще има... наистина помага... нанасяш я вечер и се увиваш се в прозначно фолио (иначе пижамата ти ще стане цялата само в мас...)Първоначално написано от Pamaa
![]()
Аз вече имам появили сеПървоначално написано от sweetsunshine
Но са все още пресни, тоест червени и пълни с кръв ... нищо ли не може да се направи за да се слеят с цвета на кожата, да речем и да не се забелязват?
Love is everything!
Имам село, ама се съмнявам, че ще има свиска мас, ще ми вършат ли работа растителните масла/зехтинПървоначално написано от sweetsunshine
?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ами в интерес на истината според мен някакъв мноооооооооооого мазен крем или масла биха ти свършили работа... трябва да хидратираш много добре кожата, за да не се получат стрии и разбира се ако отслабваш или надебеляваш да става плавно, а не изведнъжПървоначално написано от Pamaa
SladkaZagadka щом са все още пресни имаш шансове да се позаличат със свинска мас ... за напред просто внимавай при резките промени в теглото и хидратирай кожата си много добре и ежедневно.![]()
Ами пробвай с утайка от кафе с малко зехти / колкото да стане достатъчно мазно, за да го размажеш / или пък пудра захар, ситна морска сол и мед смесваш :P И двете след приготвяне се втриват кожата, просто масажираш. Мисля, че се прави 10-20 минути / това четох по форумитеПървоначално написано от SladkaZagadka
/. А иначе аз миналото лято правех контрастни душове и масажи с четка за зъби... от събота пак започнах. Контрастните душове са просто рязко сменяне на водата / топла - студена / върху областта, която искаш да има по-добро кръвообръщение. А масажите с четка за зъби - просто търкаш, докъто се зачерви.
Pamaa , и ти ли си имала? И помогна ли?
Love is everything!
Ами щом каквато и да е хидратация помага, ще приложа една хидратираща маска за лице, която намерихПървоначално написано от sweetsunshine
![]()
![]()
![]()
Ами аз имах няколко по гърдите / изведнъж пораснаха и затова /, но иначе да, махнаха се. Аз веднага като ги видях казах на майка ми и тя ме посъветва и аз веднага започнах с процедурите. Другото, което в момента правя отново е свързано с банята / абе общо - взето тоя душ е златен /. Значи, ако душат и може да прави такава струя вода като на снимката, пускаш го така и масажираш местата, които искаш. :PПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
![]()
Няма по-ефективно упражнение от постоянството .... и коремните преси!![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
маска за дупе![]()
1 смляно кафе
2 хума , едно пакетче ( продават я в аптеките за не повече от 2 лв)
3 стреч фолио ( домашно фолио от онова прозрачното )
4 за по суха кожа няколко лъжици бадемово масло
7/10 лъжици кафе, смесва се с хумата , добавя се вода докато се получи гъста смес .. слага се на проблемните зони.. може и на коремчето .. стои се 2 часа.. по време на дуж след маската добре се разтрива намазаното място докато почервеней .. маската се прави 1 път или 2 пъти в седмицата :P отърваваш се от портокаловата кожа ( целулит ) стри и дори сантиметри :P
• God is a D J •
ааааааа навихте ме да ги почна тази упражненияот утре започвам Tae Bo и Pump It up ! ще споделя ако има резултат!