.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Едно момче може ли да е приятел и любим..

Всичко стана като на шега, като забавна детска игра.
    Той беше с една година по-малък от мен и много срамежлив. Обичахме се, но всичко беше до време. Той се премести в друго училище, запозна се с други, а мен ме изостави. Преживях го. След време ми писа, отново се сближихме. Той ми каза, че още от самото начало бил влюбен в мен. Сега се опита да бъдем както преди, но той за мен е само приятел, не можем да бъдем нищо повече. Когато му обясних всичко той сякаш не искаше да ме вижда, не ми писа..
    И вече всичко свърши, но аз искам да си върна приятеля..

И какъв е смисълът от този човек изобщо в живота ти? Идва си, отива си без каквато и да била логична причина, после пак се появява и като не му угодиш - повторно прекратява контактите.

Най-гадното нещо е да си до човека, когото обичаш и да знаеш, че не може да има нищо повече от приятелство между вас. Постъпил е така, за да не се наранява повече.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от van1
    Най-гадното нещо е да си до човека, когото обичаш и да знаеш, че не може да има нищо повече от приятелство между вас. Постъпил е така, за да не се наранява повече.
    Бая по-гадни неща има.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    На въпроса ти - би било хубаво ако любимият ти е и най-добрия приятел. На мен ми се е слу чвало и досега си поддържаме връзка с девойката

В твоя случай обаче никога не сте били приятели.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    София
    Приятелство между двама бивши е много трудно,Влади.
    3ащото едната страна винаги ще е по-засегната от другата...
    Иначе и аз съм на мнението,на mArMaLaDkA

Град
    В мислите на хората
    Вампирке - при мен не беше толкова трудно. Иска се малко воля и много постоянство(граничещо с инат понякога). И тъй.. просто прехода от любим, към приятел е нежелателен за повечето хора, а от там и болезнен. Причината се крие в гордостта.

Dr. Gregory House

Град
    София
    И аз поддържам връзка,макар и рядка с бившият си,но ми трябваха 6-месеца,след 2-годишна връзка,за да го забравя напълно и да започнеме на чисто,чисто-приятелска връзка и нищо повече
    Той после исакше на няколко пъти да се събереме пак,но аз не го допуснах до себе си повече,по този начин,а само като приятел.
    Знам ли?Може би,така ми беше по-лесно,защото знех,че дори да се събреме пак,пак ще ме лъже и ще ми изневерява.....
    Аз през цялото време почти,знаех какво прави и сега ще ме питаш защо си търпяла такъв човек 2години?
    Всичко го правих от ЛЮБОВ.
    Нека кажем от ОБИЧ,защото влюбването е до време....
    A,aз наистина го обичах,не просто бях влюбена....

Град
    В мислите на хората
    Вампи - тук вече опира до това кой какво поставя на първо място. Любовта, достойнството, уважението или приятелството.

По принцип няма защо да те съдя, така че не е необходимо да се оправдаваш защо си го търпяла. Моята връзка продължи близо 3 години. Всъщност в момента сме доста близки с въпросната девойка. Може да се каже че почти нищо не се е променило в отношенията ни от тогава. Да, очевадно е че не се целуваме, и не правим секс. Но... близостта остана същата. Обичта премина в друг тип обич и така.

Dr. Gregory House

остави момчето на мира, отрязала си го , наранила си го няма какво повече да искаш от него

Не мисля,че ще можете отново да бъдете приятели.
    Той е влюбен в теб,а ти не споделяш чувствата му.
    Не съм правилния човек да дава мнения по такава тема,но най-добре го забрави.

Цитирай Първоначално написано от djuki
    остави момчето на мира, отрязала си го , наранила си го няма какво повече да искаш от него
    Че какво е напраяила?!Била е честна с него.На всичкото отгоре той я е зарязал.Какво иска тогава?
    Аз викам зарежи го.Очевидно е прост.

Ти искаш да сте приятели, а той те обича като нещо повече.. трудно ще се разберете... защото ти ще говориш с него като с приятел, а той ще иска да е с теб... не знам просто това ми се вижда трудно...
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си