Братле заеби я тая. Имах същия случай. С един човек уж бяхме големи приятели, дигнах се от единия до другия край на България за рождения ден на този човек, след време обаче по едни или други обстоятелства почнахме да поддържаме много слаба взаимовръзка. Установих, че от другата страна интереса граничеше с нулев и аз спрях да проявявам такъв. Мина малко време и започна да ме търси единствено за услуги. Даже наскоро пак се опита, и след като казах, че единственото което мога да направя е да проверя, но не мога да обещая нищо. е можах да помогна и разбира се последва луд скандал, започна да ми говори как съм почнал да пиша на кирилица и съм завъдил приятелка, много ми била пораснала работата. Единственото което казах беше "майната ти". И това от човек който е твърдял какви приятели сме били. Влязох в доста обширни обяснения, но като цяло искам да ти кажа, че нищо не трае вечно. Особено приятелството е една много тънка работа към която трябва да се подхожда с изключително внимание, уважение и много компромиси както от едната страна, така и от другата. Защото иначе може да има пагубни за "приятелството" последици Та да обобщим, съвета ми е - тегли й една българска и не се занимавай с глупости, само да си тровиш нервите за човек, който не дава и 5 пари явно за тебе (по обясненията ти до този извод стигам)